Вашият хороскоп за 16 септември, сряда

ОВЕН

Недоразумения

В този ден са възможни конфликти и недоразумения, наситени с обяснения и неразбиране, които ще ви отнемат много сили и ценно време, но няма как да ги избегнете. Необходимостта да получите на всяка цена признание ще ви създаде много проблеми. Денят е успешен за тези от вас, които работят в интелектуалната сфера.


ТЕЛЕЦ

Успешен ден

Днес сте в центъра на общественото внимание и с лекота ще достигнете привидно непостижимото. Разумът и интуицията ви помагат в сложна ситуация на работното място. Не е изключено да получите финансова подкрепа, ако се заредите със смелост и търпение. Успехът е на страната на работещите в интелектуалната сфера.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете гъвкави

Този ден обещава да е спокоен и творчески, ако се съобразите със ставащото и сте гъвкави според ситуацията, а вие го умеете. Работете активно. Разговорите с делови партньори преценявайте в дълбочина, защото могат да се окажат неочаквано разочароващи. Избегнете неприятностите, породени от неочаквани събития.


РАК

Проблеми

Ще се сблъскате с проблеми, които са предизвикани от неволно допуснати грешки и от нежеланието ви да приемете съвети от страна на колегите си. Трудностите са преодолими, ако признаете вината си за ставащото на работното място и поемете своите отговорности, за да получите помощ от колегите, а началниците ви да проявят разбиране.


ЛЪВ

Напрежение

Сутринта не е изключено, въпреки нежеланието ви, да изяснявате отношенията си на работното място. Отпадналост и напрежение, причинени от преумора, ви следват не само в този ден, а и през цялата седмица. Постарайте се да завършите поетите задължения на работното си място. Не прехвърляйте задачите на колегите си.


ДЕВА

Конфликти

Грешки, които не сте забелязали или сте пренебрегнали, може да се превърнат в сериозна пречка на пътя ви към поредната цел. На работното си място ще се окажете в центъра на конфликт, от който ще се изнервите допълнително. Не правете планове за пътувания и за финансови инвестиции. Рискувате да претърпите загуби.


ВЕЗНИ

Приемете помощ

Опитвате се да блеснете с уникалните си идеи на работното място, но може да не бъдат приети и да чуете иронични подмятания. Не пропускайте да покажете на колегите си, че цените тяхната помощ, ако искате да ви обърнат внимание. Проведете среща с тях, а ако сте на ръководен пост и успеете да се организирате, говорете и с вашите подчинени.


СКОРПИОН

Действайте

Упоритостта, която притежавате, дори и невидима на моменти, ще ви бъде полезна на работното място и ще ви зарадват похвали и признание. Притежавате завидна трудоспособност и както винаги отхвърляте много задачи, за изненада на всички. Решите ли да се захванете с нова задача, не се оглеждайте за трудности, а пристъпете към действие веднага.


СТРЕЛЕЦ

Владейте се

Предупреждавам ви да не влагате ненужни усилия и да не лелеете излишни надежди, че ще постигнете целите си на работното място. Контролирайте емоциите си. Не губете решителността си и въпреки трудностите използвайте възможността да блеснете с уменията си. Овладейте емоцията си, ако се опитват да омаловажават вашата работа.


КОЗИРОГ

Справяте се

Не бива да се съсредоточавате само в негативите и да мислите върху проблемите си на работното място, защото бързо ще се справите с тях в днешния ден. Повярвайте в силите си и ще се убедите сами на какво сте способни. Оптимизмът и мнението, че всичко ще се разреши във ваша полза, могат да попречат да видите възможните удари отстрани.


ВОДОЛЕЙ

Успех

Пътувайте и не забравяйте да подкрепите колегите си за техните проекти. Заредете се с оптимизъм. Успехът е с вас в този ден. Не насочвайте вниманието си само върху личните си проблеми и не ги превръщайте в драма, за да осъществите деловите срещи и разговори, които ви дават възможност за нов професионален скок.


РИБИ

Запознанство

Предстои ви ново делово запознанство, което е във ваша полза да преценявате с разума си, за да не съжалявате. Ще се наложи да вземате важни решения, свързани с бъдещите ви планове. Овладейте емоцията си. Разсеяността и песимизмът ви пречат за правилната оценка на ситуацията. Освободете се от тях на всяка цена.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 16 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с противоречия. От една страна, ви носи удовлетворение в общуването, от друга, ви налага да сте тактични и да премълчавате, за да не си печелите врагове. Дали е възможно?

16 септември Мая Спирдонова – началник-отдел „Счетоводство“, П. Тръмбеш

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *