159 четения

Георги Христов ще пее във Велико Търново

Георги Христов продължава турне 2020  с концерт в гр. Велико Търново  на 17.09.2020г. от 19.30 ч. в ДКС „Васил Левски“.

Великият глас на България  се завръща в старопрестолния град с един много специален концерт, изпълнен с  чувственост и топла емоция. Проектът му  „Моят път“ предизвика голям интерес сред почитателите му в страната   и изпълни  концертните салони без страх от пандемията, и  с огромно въодушевление! Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди екзалтирани хора, очакващи отново и отново да го гледат!

Концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и за щастие тази година  гр. Велико Търново  е  включен в турнето на емблематичния изпълнител  Георги Христов!  Любимите изпълнения  на  великия глас и новите му песни, превърнали се вече в хитове, ще прозвучат  по уникален начин на живо. Легендарният певец  ще разкрие много от интересните случки и преживявания около създаването им  през годините.

Организаторите гарантират, че ще преживеете  една незабравима вечер с  великия глас на България  Георги христов, и че концертът ще се проведе под стриктни мерки за безопасност и спазване на социална дистанция.

Билети се продават в Ивентим БГ  и на Билетната каса на ул. Асен Златаров  5  /до паркинга на театъра/.

Тел. за резервации и информация: 0886499016

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!