528 четения

Какво вещаят звездите за 17 септември, четвъртък

ОВЕН

Не рискувайте

Бъдете сдържани в този ден и не се поддавайте на примамливи делови предложения, обещаващи бърза печалба, която може да е и загуба. Не се знае какво и как ще плащате след това. Общувате без желание. При провеждане на делови разговори е естествено да не постигнете желаните резултати. Не рискувайте с необмислени начинания.


ТЕЛЕЦ

Емоционални сте

Прекалената ви емоционалност и чувствителност към всичко може да ви навреди в днешния ден. Бъдете готови за сблъсък с конкурентите си на работното място. Деловите срещи ще ви донесат подкрепа и удовлетворение. Днес ви е трудно да разрешите сами натрупалите се сериозни професионални проблеми, с които са ви натоварили.


БЛИЗНАЦИ

Подкрепа

Имате възможност да осъществите нови делови запознанства, които неочаквано ще ви помогнат да спечелите подкрепата на влиятелни и уважавани професионалисти. Може да не ви е необходима сега, но е добре да знаете, че я получавате. Не се впечатлявайте от трудностите на работното място, защото са без значение и не заслужават вниманието ви.


РАК

Не упорствайте

Днес сте емоционални и непредвидими, изцяло във властта на настъпващите промени. Не прекалявайте с желанието си да постигнете целите си за един ден, защото ще се преуморите и след това дълго ще се възстановявате. С упорството си на работното място изнервяте обстановката и рискувате да се провалите. Не пътувайте.


ЛЪВ

Обмислете пътуване

Ще се сдобиете с информация, свързана с хора, които са ви засегнали. На работното място не давайте знак, че знаете какви интриги са се опитали да създадат помежду си, защото не ви засягат. Използвайте възможността за нови запознанства и обмислете пътувания извън страната, които ще разкрият пред вас нови хоризонти, за да получите висока оценка и уважение.


ДЕВА

Обидени сте

Днес сте в лошо настроение, причинено от обида, която не успявате да преглътнете, и е причина да сте с наранено его и занижено самочувствие. Разправията с колегите ви е гарантирана, ако не сте компромисни. Задълбочаването в задачите на работното място и умението ви да разпределите правилно времето си ще ви донесат успех.


ВЕЗНИ

Пазете се

Ще имате успехи в материално отношение, които са причина за апетити към парите ви. Не се поддавайте на желанието си да блеснете с инвестиции или участие в хазартни игри. Предпазвайте се от кражби на имущество, а също и от финансови загуби. Обадете се на ваши съседи да нагледат дома ви, ако пътувате за по-дълго време.


СКОРПИОН

Не се натоварвайте

Предстои ви неблагоприятен ден заради опити да ви провокират, които естествено създават и конфликти. Не е изключено да изяснявате отношенията си с хората от вашето делово обкръжение. Не пътувайте. Възможен е сблъсък с грубост заради нечии некоректни отношения. Въздържайте се от натоварване със задачи на вашите колеги, само защото искате да не вредят на общата ви работа.


СТРЕЛЕЦ

Починете си

Предстои ви ден, в който е важно за вас и за авторитета ви да сте отговорни на работното място и да се справите сами с трудностите, които се изпречват на пътя ви. Вечерта си дайте заслужена почивка и въведете ред в дома си. При възможност отложете важните делови срещи. Стабилизирайте постигнатите професионални успехи.


КОЗИРОГ

Успявате

Успявате в начинанията си, дейни сте и ако не си навредите сами с погрешно решение по важен делови въпрос, всичко планирано за деня се осъществява според очакванията ви, дори и може да ги надхвърли. Не са изключени загуби, ако забравите да бъдете предпазливи. Опитайте се отложите деловите срещи.


ВОДОЛЕЙ

Приходи

Творческото отношение към работата ви е единствената възможност да разчупите рутината, която дразни колегите ви в този ден. Обмислете и обсъдете новите си идеи, които може да им вдъхнат кураж, че имате перспективни възможности с нови проекти. Приходите са достатъчна причина за добро настроение, което ще компенсира натрупаното напрежение.


РИБИ

Не рискувайте

Днес сте спокойни и въпреки напрежението и негативните емоции на вашите колеги, успявате да възвърнете увереността си във вашите възможности на работното място. Вие сте господарите на положението и трудно могат да попречат на работата ви. Не рискувайте. Денят не позволява подписване на договори. Не рискувайте, дори и ако сложите друга дата.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 17 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да помислите дали хората от приятелското и деловото ви обкръжение са подходящата ви среда, или се налага да я смените. Внимавайте кои нови познати допускате до себе си, за да избегнете разочарованията. Не се предоверявайте.

17 септември Деян Хаджийски – общ. съветник, В. Търново

Проф. Казимир Попконстантинов – ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”

Мирослав Димитров – кметски наместник на Паскалевец

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!