712 четения

Козирозите да не предприемат начинания в почивните дни, Рибите жънат материални успехи, но да избягват пътувания

ОВЕН

18 септември. Поривът ви към успех е резултатен, завършвате планираните задачи, но днес, с постиженията и приходите си, въпреки че са заслужени, будите завист на работното си място. Не е изключено да си създадете проблеми с колегите и вашите началници. Внимавайте и преценете добре вашите нови познати, ако имате намерение да ги привлечете в съвместни делови проекти.

19 септември. Избегнете финансовите загуби, които в почивния ден са предизвикани от вас и ще ви съсипят нервите заради собствените ви необмислени действия. Трудностите са преодолими, ако сте търпеливи и си наложите спокойствие. Разговорите с деловите ви партньори са успешни. Приходите няма да закъснеят, но не бързайте да планирате инвестиции, когато научите, че парите са ви преведени.

20 септември. В този почивен ден сте склонни да общувате с хора, които ще ви осигурят скоро срещи с финансови институции. Ако целта ви е уреждане на кредит, не сте избрали правилния път. Стабилизирайте собствените си позиции и проявете инициативност. Анализирайте постигнатото не само в деня, а и през изминалата седмица.


ТЕЛЕЦ

18 септември. Предпазвайте се от рисковани действия, създаващи ви недоразумения, които ще предизвикате сами. Премълчавайте, дори и когато сте прави, защото спорът, ако не ви засяга, няма да приключи във ваша полза. На вашето работно място приключете със започнатите задачи без да изразявате недоволството си. Бъдете отговорни към задълженията си.

19 септември. Пред вас, въпреки че денят е почивен, се разкриват нови перспективи за растеж в професионалната сфера. Сега е моментът да градите бъдещите си планове и за нова работа, и за материални успехи. Ще ги реализирате в скоро време. Възможни са и неуспехи. Помнете, че сте ги предизвикали сами. Не уговаряйте делови срещи, защото сте уморени.

20 септември. В почивния ден сутринта пазарувайте, а от обед завършете всички започнати служебни задачи, ако сте на работа. Бъдете коректни към колегите си и не изисквайте невъзможното, ако се налага да ви помогнат. Начинанията са успешни. Безработните могат да си уговорят временна работа. Вечерта отменете всичките си делови разговори.


БЛИЗНАЦИ

18 септември. В този ден сте устремени към материални успехи, но нека устремът ви е премерен, заради годината на Уран, която наказва некоректните действия. Не прекалявайте с настояването да се заемете сами със задачите, които трябва да бъдат разпределени между колегите ви. Пътувайте, само ако сте сигурни, че в този ден ще осъществите желана и значима за вас делова среща.

19 септември. Неочаквано в почивния ден възникват проблеми на работното място, които ще наложат спешна финансова помощ. Не се страхувайте да потърсите заем от ваши близки, който ще върнете до дни. Стабилизирайте отношенията с колегите си и завоюваните позиции. Настроението ви е отлично, уверени сте в силите си, но въпреки това успехът може да ви изневери.

20 септември. Не е изключено в почивния ден да се наложи да ревизирате и промените бъдещите си планове. Огромна е възможността да изпаднете в крайности или да приемете фантазиите си за реалност. Бъдете внимателни. Не прекалявайте в исканията си към колегите си, заради желанието ви да блеснете. Не се разпилявайте в ненужни занимания, само защото сте се заинатили.


РАК

18 септември. Тези от вас, които не са почивали през лятото и сега са си взели отпуск, не е изключено да бъдат повикани спешно на вашето работно място, за да обсъдят важни точки по новите си проекти и тези на техен колега. Ако срещнете трудности и по-бавно се справите със задачите си, приемете, че така се предпазвате от грешки и от рисковани начинания.

19 септември. Анализирайте не само работата си, а и поведението, въпреки че денят е почивен. Често сте склонни да забравяте, че импулсивността ви е причина неволно да засегнете някого. Не се колебайте и се извинете. Бъдете прозорливи при провеждането на делови разговори, свързани с работата ви и подписването на дългосрочни договори.

20 септември. Дори и ако сте заминали някъде в почивния ден, проведете по телефона предварителни разговори, ако искате да си извоювате нова по-приятна и доходна работа. Не бързайте с крайното си решение. Начинанията ще бъдат успешни, ако са обмислени предварително. Коректността в отношенията с хората ще ви предпази от неприятности и ще ви извоюва тяхното доверие.


ЛЪВ

18 септември. Бъдете добронамерени, но не правете непоискано добро на вашето работно място и не спорете с колегите си. Ако някой ви е засегнал не се ядосвайте, а си помислете дали причината не е във ваши действия. Погрижете се за обогатяване с нови знания. Следобед очаквайте новина, свързана с работата ви, която ще ви изненада приятно.

19 септември. В почивния ден отправят към вас нови делови предложения, които си струва да обсъдите. Ако прецените, че не са във ваша полза, ги откажете, но не и заради нечие настояване. На работното място сте разсеяни и необщителни, а това със сигурност ще се отрази и на работата ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите.

20 септември. Отново ви предстои напрегнат ден, изпълнен с противоречия в отношенията, само защото отказвате да приемете с отворени обятия новопостъпили колеги. Очакват ви делови предложения и успешно завършване на работата. Бъдете сдържани, за да избегнете загубите. Денят не е благоприятен за бизнес разговори и обсъждане на нови проекти.


ДЕВА

18 септември. Наложете си да изтърпите критиката на вашия началник, ако е градивна и заслужена. Приемете забележките му без да се противопоставяте, това е вашата печеливша позиция. Не се изненадвайте, ако ваш влиятелен познат точно в този ден реши да ви занимава с финансовите си планове, за да му дадете съвет. Денят е благоприятен за делови запознанства.

19 септември. Днес, въпреки че денят е почивен, сте чувствителни към всичко, свързано с вашата професионална дейност, заради критика, която е неоснователна, и бързате да отидете на вашето работно място. Обърнете внимание на хората от обкръжението си. Увлечени сте от идеите си за материалните стремежи. Рискувате да пропуснете шанс, за какъвто отдавна мечтаете.

20 септември. Въпреки че денят е почивен, във вашите възможности е да се доберете до покана за работа с мечтаните нови проекти, въпреки че не сте настроени борчески. Пътуванията са успешни, ако са планирани предварително. Следобед отново ви липсва настроение, заради прибързано допускане на новите ви познати до плановете ви, което ще ви създаде проблеми.


ВЕЗНИ

18 септември. Неочаквано и за вас ще ви отправят интересно делово предложение, което ви привлича и олицетворява ваша стара мечта. Не бива да го приемате, преди да сте го споделили с вашите началници или делови партньори. Избягвайте конфликтите. Вместо да си създавате проблеми на работното място, премълчавайте и се заемете със задачите си.

19 септември. Забравете прибързаността и се захванете с новите си задачи около обед в почивния ден. Сутринта сте все още във властта на фантазиите си и мечтаете за почивка и пътуване зад граница. Задълженията ви на работното място са натоварващи, но ще ви донесат признание. Предстои ви покупка заради неочаквани разходи за ремонти. Следобед очаквайте разправия с близък човек.

20 септември. Успехът изисква в почивния ден да сте тактични и да не говорите повече от позволеното, особено ако се отнася за ваши нови планове и идеи. Критиката води до нежелание на колегите да ви сътрудничат. На работното място сте разсеяни, но ако се концентрирате в задачите си, успехът ще бъде с вас. Справете се сами със задълженията си.


СКОРПИОН

18 септември. Прибързаността днес е във ваша вреда. Важна среща, насрочена отдавна за този ден, ви подтиква към промени в професионално отношение, но мислете с разума си. Не се колебайте да ги осъществите, ако сте сигурни, че няма да ви донесат разочарования и загуби. На работното място ще се справите със задачите и с трудностите без намесата на колегите ви.

19 септември. Справяте се добре с всичко замислено, въпреки че денят е почивен. Възползвайте се от всяка благоприятна възможност за изява. Ще сте в добро настроение, ако сте се справили с работата си. Имате възможност да покажете на какво сте способни. Не споделяйте плановете си, защото ще се разочаровате, че са попаднали у ваши конкуренти.

20 септември. Подгответе се за неочаквани проблеми на работното място. Сутринта в почивния ден сте агресивни в отношенията с хората от обкръжението си и си печелите врагове. Вашата самоувереност може да предизвика професионални проблеми. Бъдете критични към недостатъците си и не прекалявайте с изискванията си към вашите колеги, защото и вие допускате грешки.


СТРЕЛЕЦ

18 септември. Не се захващайте с рисковани занимания, дори и да са примамливи, защото въпреки старанието и усърдието ви, може да се окажат губещи. Откажете предложенията да се включите в съдружие или съвместен бизнес. Неочаквани проблеми ще попречат да подготвите за подпис документите за сделка на недвижим имот, заради пречки от страна на ваши конкуренти.

19 септември. Пазете се в почивния ден да не влошите финансовото си състояние, заради новите си познати. Не ги канете на разточителен обяд в скъп ресторант, само за да блеснете, защото ще искат да повторите и потретите, все за ваша сметка. Скоро ви предстои плащане на стари задължения. Проявете предпазливост в общуването с хората от обкръжението си.

20 септември. Денят е не само почивен, но и неблагоприятен за обсъждане на бъдеща съвместна финансова дейност. Не допускайте загуби заради обещания за инвестиции. Сутринта са възможни сериозни разногласия с вашите колеги. Следобед от вас се изисква да сте организирани и отговорни към работата си. Бъдете умерено щедри на обещания, особено ако са свързани с вашата работа.


КОЗИРОГ

18 септември. Постарайте се да докажете на колегите си, че сте готови да им помогнете, въпреки несъгласието ви с част от техните предложения и с тяхното мнение за осъществяването им. Не позволявайте да се разгорят нови конфликти, въпреки че сте в правото си. Ако се налага да започнете ремонт у дома, направете крачката днес. Деловите ви срещи са успешни.

19 септември. Бъдете внимателни и предвидливи на вашето работно място, ако, въпреки че денят е почивен, сте се заели с нови задачи, дори и съвпадащи с вашите знания. Отложете взимането на важни решения и необмислените промени. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задачи.

20 септември. Промените, дори и да са неочаквани, ви носят полза и ще разкрият пред вас нови възможности за изява в този почивен ден. Не отказвайте предложенията за делово сътрудничество, ако вече сте ги обмислили и сте проучили бъдещите си партньори. Помощта на влиятелни хора няма да ви е излишна. Начинанията са нежелателни, а ако ги стартирате, ще си създадете сериозни проблеми.


ВОДОЛЕЙ

18 септември. Използвайте деня, за да подредите документите си, не само фирмените, а и личните, особено платените сметки, и да се справите с хаоса, който сте създали заради липса на време, особено ако ви очаква ревизия. Подарете вещите, които няма да използвате. В този ден бизнесмените не бива да договарят участие в нови проекти и обвързване в съдружие, за да не се провалят.

19 септември. Подвластни сте на възникнали недоразумения, заради противоречия на работното място в почивния ден. Финансови проблеми ви развалят настроението. Бъдете внимателни, за да избегнете поне част от деловите си проблеми. Не спорете с колегите си и се занимавайте с рутинните си задачи. Очаквайте изненадващо посещение от делови задгранични партньори.

20 септември. Внимавайте с познанствата, срещите и разговорите и не разваляйте отношенията си, ако в почивния ден сте на работа, дори и ако колегите ви са причината за проблеми. От значение е правилната преценка на предложенията. Ако имате свой бизнес, не ви препоръчвам да взимате решение и да сменяте работата си, но не пропускайте деловите предложения.


РИБИ

18 септември. През целия ден се справяте бързо и без затруднение с всичките си задачи. Появата на неочаквани трудности е възможна, ако замислените нови задачи са свързани с непредвиден риск. На работното място помислите за новите си идеи и направете малка крачка към тяхната реализация, ако сте сигурни, че няма да претърпите финансови загуби.

19 септември. Не пътувайте, ако не е належащо, дори и при планирани посещения на ваши близки в този почивен ден. Не рискувайте с начинания, защото ще си навлечете загуби. Стабилизирайте постигнатото на работното място. Нервността ви е във ваша вреда. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми, свързани с професионалните ви планове. Ако днес се сгодите, не бива да забравяте, че в съвместния живот трябва да споделяте всичко помежду си.

20 септември. В почивния ден жънете материални успехи, които за пореден път ще ядосат вашите колеги. Подхождайте разумно към проблемите, които ви създават ваши роднини, и не проявявайте щедрост. Бъдете внимателни в думите и действията си, за да не нараните някого. В материално отношение не се стремете към успехи чрез неочаквани промени.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 18 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви принуждава да се примирите с трудности, които са следствие от непредвидими фактори. Изпълнявайте само обичайната си работа. Начинанията са забранени.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 19 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с възможности за промени, от които ви съветвам да се възползвате чрез максимална активност, ако искате да жънете резултатите в следващите девет години. Направете малките крачки към големите си цели за следващите години.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 20 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е подходяща да стабилизирате постигнатото. Откажете се от начинанията. Подходяща е за създаване на семейство, стига и Съдбовната ви забрана за брак да е зад гърба ви.

19 септември

Надя Владимирова – директор на ОУ „Д. Благоев”

Исмаил Хаджимустафа – бизнесмен

20 септември

Йорданка Колева – кмет на Ресен

Цанко Цонев – общински съветник, Павликени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!