441 четения

Преизбраха Елена Чамуркова като областен лидер на ДСБ Жени

ЕЛЕНА ЧАМУРКОВА ОСТАВА ЛИДЕР НА ОБЛАСТНАТА ОРГАНИЗАЦИЯ НА ДСБ ЖЕНИ ЗА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ, стана ясно след проведеното отчетно-изборно събрание на дамската организация на ДСБ. За зам.-председатели са утвърдени Петя Тихинова и Виолета Белчева.
На форума беше отчетена досегашната дейност на клуба, чиито основни акценти са благотворителни и просветителски акции. В него има партийни представителки от Велико Търново, Горна Оряховица и Лясковец, както и дами със статут на симпатизанти, които представляват гражданска квота.
Разширяване на актива и подготовка за предизборната кампания са сред бъдещите най-важни задачи за ДСБ Жени в региона.
Елена Чамуркова беше избрана и за зам.-председател на Националната организация на ДСБ Жени, която също проведе отчетно-изборен форум. Национален лидер е юристът Кристина Петкова, а това е най-голямата хоризонтална организация в партията и е пълноправен член на ЕНП Жени. Сред дългогодишните й каузи са социалното предприемачество, борбата с хазарта и др.
„Заставаме зад искането за незабавна оставка на правителството и главния прокурор. Подкрепяме необходимостта от промяна на модела на управление, за да върнем морала и смелостта за реформи в политиката. Настояваме за въвеждането на електронно и машинно гласуван“, се казва в политическата резолюция, която дамите са приели по време на форума.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!