12-годишна обрала старица

Кражба на пари от жилище в Златарица, разкриха служители на полицейското управление в Елена.
В петък сутринта съдействие в полицията е потърсила възрастна жена от Златарица. Тя обяснила, че от дамската й чанта, оставена в жилището й са били откраднати 60 лв. От проведените незабавни действия по разследването е установено, че извършител на деянието е 12-годишно момиче от същия град. Материалите по случая ще бъдат докладвани в прокуратурата, с мнение за налагане на възпитателни мерки.
Пребиха мъж в църква Служители на полицейското управление във В. Търново разследват случай на нанесена средна телесна повреда.
Миналия петък в 20,06 ч. на тел. 112 е получен сигнал за намерен мъж в безпомощно състояние в областния град. Изпратените на мястото екипи на полицията и Спешна помощ са установили, че в двора на намираща се в близост църква е възникнал скандал между 52-годишен мъж и пострадалият 36-годишен и двамата от В. Търново. Свадата е прераснала в сбиване, при което по-младият мъж е с фрактури на челюстта и тилна кост. Той е настанен за лечение във великотърновската болница с опасност за живота. Опонентът му е задържан с полицейска мярка до 24 часа. Започнато е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.