350 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 21.09.2020

ОВЕН

Бъдете сдържани

 

Днес сте заплашени от недоразумения в отношенията с хората от обкръжението си. Ако сте по-умерени, сдържани и сговорчиви, може и да се справите бързо. Не съветвам да се впускате в промени. На работното място трябва да положите повече усилия, за да завършите задачите си. Деловите разговори и срещи ще бъдат успешни.


ТЕЛЕЦ

Денят не е успешен

 

Не предприемайте промени в този ден и се откажете от начинанията, защото не е успешен нито за нови проекти, нито за разрешаване на делови проблеми. Въведете ред в документацията си. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Няма да бъдат успешни и предложените ви инвестиции. Не рискувайте!


БЛИЗНАЦИ

Материален успех

 

Успехите в материално отношение са с вас, заслужени с труда ви, но при условия да сте внимателни при подготовката за подписване на договори. Не инвестирайте прибързано, само защото са ви подмамили с големи обещания. Реализирайте предварително обмислените идеи. Не забравяйте да благодарите на хората, които ви помагат.


РАК

Не търгувайте

 

Не харчете парите си и не се занимавайте с търговия заради желанието да блеснете пред новите си познати и да докажете, че сте търговци от класа. Ще загубите. Днес се пазете от прекалено вживяване в емоциите на хората около вас, защото си вредите. Не проявявайте излишно съчувствие и не правете непоискано добро.


ЛЪВ

Бъдете тактични

 

Стабилизирайте без бавене професионалните си позиции, защото има кандидати за вашето място. Бъдете инициативни и настойчиви на работното място. Не проваляйте изпълнението на поставените задачи. Конфликтите ще разрешите с такт и търпение. Не прекалявайте със стремежа си към власт на работното място и не унижавайте с критика и ирония колегите си.


ДЕВА

Не прибързвайте

 

Плановете ви на работното място се объркват заради събития, които не зависят от вас и се развиват различно от очакванията ви. Бъдете предпазливи и не избързвайте с действията си, дори и да ви подтикват вашите колеги. Пред вас се очертава възможността да сключите изгоден договор. Не го правете, без да сте го обмислили в детайли. Ще изгубите всичко.


ВЕЗНИ

Внимавайте

 

Днес сте склонни да допуснете на работното си място колеги, които веднъж сте отдалечили, заради проявена некоректност. Бъдете внимателни, защото допуснете ли ги, този път грешките ще са равни на ваши финансови загуби. Не прекалявайте с претенциите към колегите си и не се правете на всезнаещи и незаменими. Вредите на авторитета си.


СКОРПИОН

Усмихвайте се

 

Проблемите дебнат около вас заради неприятели, които ви вредят, и заради нежеланието ви да сте компромисни. Не пътувайте! Спестете си проблеми с пътната полиция, глоби и негативни емоции с ваши делови партньори. Въпреки неприятностите се усмихвайте, когато водите разговорите с колегите си и ще спечелите уважението им.


СТРЕЛЕЦ

Съсредоточете се

 

Днес, колкото и да искате да си приказвате с вашите колеги, се уединете и се съсредоточете върху деловите си проблеми и тяхното разрешаване. Бъдете внимателни, ако сте зад волана. Нервни сте. Не се изкушавайте от високите скорости. Възможно е влошаване на финансовото ви състояние. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си.


КОЗИРОГ

Бъдете коректни

 

Очаквайте проблеми, свързани със стари задължения. Необходима е предпазливост в общуването с колегите ви. Ако се налага, вземете заем и върнете дълговете си, вместо да печелите неприятели. Не ви съветвам да търсите некоректни начини за излизане от проблемната ситуация, ако е свързана с ваши финансови задължения.


ВОДОЛЕЙ

Трудности

 

Предстои ви труден ден, защото отказвате да анализирате изминалите месеци, а това е важно, за да избегнете повторение на допусканите грешки. Не се натоварвайте с непосилна работа. Завършете всички започнати и изоставащи задачи. Намерете начин да се свържете с колегите си и ги помолете да ви помогнат на работното място.


РИБИ

Разправии

 

В този ден сте дейни работохолици и дразните вашите колеги. Започнатите занимания ви носят успех. Въпреки това няма да ви се разминат разправии на работното място, които, както винаги, ще пренесете и в дома си. Ако ви накарат да изяснявате отношенията с колегите си, не повишавайте тон и ще преодолеете поредната криза.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 21 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви задължава да се вгледате в себе си и да анализирате действията си не само в отминалата, но и в предходните девет години. Осъзнайте грешките си и ги отстранете. Думата ви се чува.

 

21 септември Йордан Михайлов – кмет на Полски Сеновец

Виолета Маринова – кмет на Орловец

Емил Илиев – кмет на Долна Липница

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!