70 четения

Георги Иванов: „Вложихме много старание да спечелим, но съдбата не бе на наша страна“

„Виждам, че отборът направи всичко, за да спечели мача, и поздравявам момчетата. Вложихме много старание и страст срещу „Пирин“, но съдбата не бе на наша страна. Първото полувреме вратарят им спаси едно невероятно положение, което виждах как влиза. Мисля, че второто полувреме те имаха и самочувствие, което им донесе втория гол. Принудителните смени оказаха влияние спрямо изхода да мача.

Футболистите усещат, че трябва да работят още. Важното е, че имат желание да се промени отборът и да се подобри.

Смятам, че в момента отборът трябва да поработи повече с едно интензивно темпо. Мисля, че това ще отшуми бързо и ще намерим себе си. Каквото сме се сработвали, сме се сработвали досега. Мисля, че с повечко работа и идея няма смисъл да се сработваме кой знае колко. Това е футбол, играта, която всички искат да играят, и ето го терена – нека играят. Не знам доколко административните проблеми се отразяват на представянето. Не знам какво се случва, работата на футболистите е да играят и да се раздават.

От малък съм израснал тук и за мен е предизвикателство да се върна и да се опитам да направя нещо за отбора. Няма да се откажа в този тежък период, знам, че заедно с футболистите ще успеем“, заяви след срещата с „Пирин“ спортно-техническият директор на „Локомотив“ Георги Иванов – Геша.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!