155 четения

„Топлофикация Велико Търново” чака предложение за слоган, дава 500 лв. награда

„Напомням на желаещите да се включат в конкурса за изработка на нов слоган на „Топлофикация Велико Търново”, че остава по-малко от седмица до края на месеца. В началото обявихме, че до 30 септември ще приемаме предложенията за слоган на всички, решили да се включат в надпреварата” – напомни директорът на „Топлофикация Велико Търново” инж. Емануил Зъбов.

В края на лятото от „Топлофикация Велико Търново” обявиха конкурс за нов слоган на дружеството. В конкурса могат да се включат всички желаещи, като могат да предложат няколко варианта.

„Имаме няколко условия към слоганите. Предложените варианти трябва да са кратки и ясни, да съдържат послание, което показва предимствата на услугите на „Топлофикация Велико Търново”. Добре е слоганът да се запомня лесно, но най-важното е да създава положително усещане у клиентите на „Топлофикация Велико Търново” – обясни за изискванията за конкурса инж. Зъбов.

Името на печелившия ще бъде съобщено чрез сайта на „Топлофикация Велико Търново” http://www.toplo-vt.com в средата на октомври. За победителя от „Топлофикация Велико Търново” са обещали и специална награда. Авторът на избрания слоган ще получи ваучер за пазаруване в избрана от него търговска верига на стойност 500 лева.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *