283 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 23.09.2020

ОВЕН

Не прибързвайте

 

Бъдете внимателни. Прибързаността е забранена, дори и ако сте планирали начинания. Не се опитвайте да надхвърлите възможностите си на работното място. Бъдете критични към недостатъците си. Финансовите ви успехи от предишните дни днес са причина за завист у колегите и приятелите ви. Обогатете се с нови знания. Намерете време вечерта да се видите с приятели, които отдавна ви предлагат среща.


ТЕЛЕЦ

Ентусиазъм

 

Ще осъзнаете, че имате възможност за професионална изява, за която до този момент не сте се сетили. Въодушевени сте, но обмислете добре всичко, преди да поставите ново начало. Знанията ви и умението да разсъждавате задълбочено ви дават шанс да оцените правилно ставащото на работното място. Не изневерявайте на вашите принципи.


БЛИЗНАЦИ

Трудности

 

От сутринта сте притеснени от неочаквани трудности, причинени от делови партньори, с които сте уговорили среща, но са решили, че днес не могат да я осъществят. Очакват ви неприятни разговори, които ще приключат преди обяд. Въпреки трудностите се заемете със задачите си, които трябва да завършите на работното място.


РАК

Бъдете разумни

 

В този ден се опитайте да застанете стабилно на мястото си, не се отпускайте и не позволявайте на промените да ви повлекат в нежелана посока. Съдбата ви закриля, ако сте разумни. Избегнете прибързаните действия. На работното си място не допускайте намеса на колеги, които стоят далеч от вас и нямат право да ви дават съвети.


ЛЪВ

Объркване

 

На работното си място сте в състояние да объркате всичко, с което се захванете, защото сте объркани от проблем, който не успявате да решите. Отстранете грешките си и не бъдете наивни, надявайки се, че ще се случи чудо и някой ще свърши това вместо вас. Колебанието при делови разговори ви вреди. По-добре ги отложете, след като никой не може да ви задължи да ги провеждате.


ДЕВА

Подкрепа

 

Очаква ви успешен ден в деловите отношения и създаването на нови партньорства. Заемете се с разрешаването на неотложни проблеми. Трудностите ви амбицират да докажете възможностите си. Не странете от деловите запознанства, защото могат да ви донесат единствено полза. Изненадата е в подкрепата, която получавате от влиятелни личности.


ВЕЗНИ

Поставете си цел

 

Не предприемайте промени на вашето работно място, ако не сте ги съгласували с колегите си. Тези от вас, които развиват собствен бизнес, да се консултират с адвокат. Ако пътуванията са неотложни, бъдете внимателни и не превишавайте скоростта. За да постигнете професионален успех, си поставете ясна и конкретна цел. Начинанията са успешни.


СКОРПИОН

Не се отпускайте

 

Необичайните теми за разговор, които ви подхвърлиха, са причина да не ви се работи, добър повод за желанието ви да се отдадете на развлечения. Спешна служебна задача ще наложи да реагирате веднага, за да се справите до обяд. Не разпилявайте енергията си напразно в ненужни занимания, дори и да са ви интересни.


СТРЕЛЕЦ

Помагайте

 

Не прекалявайте с претенциите към колегите си, защото ще ги изнервите и отдалечите от себе си в най-неподходящия момент. Бъдете внимателни, помагайте им, ако искате да разчитате на подкрепата им. Ако се налага да посетите коктейл, обърнете внимание на облеклото си, което е от значение за вашите бъдещи контакти. Спортно-елегантните дрехи може да ви изложат.


КОЗИРОГ

Не се налагайте

 

Трудностите на работното място са предизвикани от ваши действия, защото сте решили инатливо да действате така, както си знаете, за да наложите нови правила, но не се замисляте, че и някой друг може да иска същото. Бъдете отговорни към задълженията си. Преценявайте думите и постъпките си, защото дори и възможния успех може да се превърне в провал.


ВОДОЛЕЙ

Използват ви

 

Разочаровани сте, че около вас за пореден път, но не без вашата лична подкрепа, са се оказали хора, които се стремят да ви използват. Не се поддавайте на увещанията им, че ще ви върнат заема, който ви искат. От активността ви на работното място зависи успешното приключване на месеца и печалбата ви през месеците до края на годината.


РИБИ

Не споделяйте

 

Очаквайте неприятности, които са неизбежни, защото са свързани с новите ви идеи и предложения. Не сте ги споделили с вашите колеги и началници и противопоставянето е естественият отговор от тяхна страна. На коктейл, на който ще присъстват и влиятелни личности, е по-добре да не споделяте плановете си. Успехът изисква да сте тактични, ако сте на работното си място. Ще си спестите трудностите.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 23 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е година на емоции и на необходимостта да завършите всичко изостанало в живота си. Приключете отношенията, които ви тежат. Сега е моментът! Не очаквайте чудо и те да се разпаднат от само себе си, защото това няма да се случи.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!