524 четения

Вашият хороскоп за 24 септември, четвъртък

ОВЕН

Докажете се

Този ден ви поднася нови възможности за полезни срещи. Бъдете внимателни при запознанствата с бъдещи делови партньори. Не отказвайте да обмислите предложенията, свързани със съвместен бизнес. Ако се налага, се заемете с професионалните си задължения и не се опитвайте да ги прехвърляте на друг. Докажете, че за вас трудни задачи не съществуват.


ТЕЛЕЦ

Поставете начало

Денят позволява и е полезно за вас да поставите началото на нови занимания. Вашите идеи, които се струваха на колегите ви невъзможни за изпълнение, днес се възприемат като доходни. Приемете помощ, ако се налага, за да се справите със задълженията си до обяд и вечерта да имате време за почивка, за приятели и за близки.


БЛИЗНАЦИ

Успешна сделка

Извършете без прибързаност планирани промени на работното ви място. Ако сте собственици на фирма, обмислете как да подновите вашия офис, за да стане по-привлекателен за клиентите. Не е изключено да уговорите доходна сделка, която е причина с деловите ви партньори вечерта да полеете предстоящото подписване на договора.


РАК

Работа

Ще мислите само за служебните си задължения. Очаквате да чуете какви са резултатите от вашето начинание. Не бива да се изненадвате, ако се опитват да ви засегнат, че сте се провалили – завиждат, примирете се и не обръщайте внимание. Не оставяйте на вашите подчинени да поемат задължения, за които сте отговорни само вие.


ЛЪВ

Завиждат ви

Ще научите, че имате посещение от чужбина и се налага да промените плановете си за деня, за да се подготвите да посрещнете ваши дългогодишни делови партньори. Професионалните ви успехи и задграничните ви гости събуждат завистта на вашите неприятели, които правят всичко възможно да ви навредят. Бъдете упорити!


ДЕВА

Пътувайте

Днес сте изпълнени с надежди, че ще осъществите грандиозните си планове, повечето от които са постижими, но сред тях има и реални и доходоносни. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви подейства разтоварващо. Избягвайте импулсивните действия и крайните решения, ако някой ваш колега ви е отправил критична забележка. Може би е заслужена.


ВЕЗНИ

Финансов успех

Ще пожънете неочаквани и впечатляващи околните финансови успехи. Въпреки този факт не се надявайте, че ако инвестирате, ще се радвате на бърза възвращаемост на вложените пари. Не дразнете колегите с личните си амбиции, които постоянно демонстрирате, ако искате да ви подкрепят при реализирането на вашите планове.


СКОРПИОН

Не инвестирайте

Анализирайте отношенията с хората от обкръжението си чрез получената полезна информация. В този ден ще жънете успех, ако имате публична или медийна изява и ще постигнете целите си. Не взимайте важни решения и не се включвайте във финансови инвестиции. Ако сте банкови служители, бъдете внимателни с документите.


СТРЕЛЕЦ

Не давайте заем

Ваши роднини от сутринта настояват да им дадете заем, но обясняват каква е причината да искат пари от вас. Не бива да сте щедри, защото няма да си получите парите, ще развалите отношенията си, а и вие самите ще изпаднете в криза. Не започвайте нови задачи на работното място, особено ако са от значение за бъдещите ви професионални успехи.


КОЗИРОГ

Обмислете

Обмислете бъдещите си идеи, свързани с нови проекти и интелектуални занимания. Пътуванията, свързани с делови разговори, са успешни. Може да ги осъществите, ако нямате други планове. Не взимайте прибързани решения за инвестиции. Ще осъзнаете, че вашите служебни задължения са пряко свързани и с вашия обществен живот.


ВОДОЛЕЙ

Не прибързвайте

Бъдете внимателни, ако сте уредили делова среща, за да избегнете бъдещи провали заради неизяснени клаузи в договорите, които се каните да подпишете през следващите дни. Прибързаността ще ви попречи да се справите без грешки и пропуски със задачите си, ако сте на работа. Очакват ви сериозни финансови проблеми, ако допуснете това.


РИБИ

Без агресия

Денят изисква от вас сериозно отношение към задълженията ви. Не създавайте предпоставка за недоразумения на работното място и за разправия с колегите си. Грубостта на ваш колега не е причина да сте агресивни. Бъдете бдителни в преговорите за финансиране, ако ги провеждате днес, и не взимайте необмислени решения. Недоброжелатели отново се опитват да ви навредят.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 24 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е на възможност за начинания, които са успешни, стига да не сте импулсивни и авантюристични в действията си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!