447 четения

Брутален насилник се размина с условна присъда за заплахи за убийство на 17-годишна

Брутален насилник се размина с условна присъда след спогодба с прокуратурата заради множество заплахи за убийство на непълнолетна. С. Н. е признат за виновен, че в периода от 1 февруари 2020 г. до 2 март 2020 г. във Велико Търново и Беляковец при условията на продължаващо престъпление многократно се заканил да убие 17-годишно момиче. В Беляковец мъжът й повтарял: „Ще те убия“, след което й нанесъл удари с юмруци по лицето и тялото. На 2 март в местността Ксилифор имало още бой и шамари по тялото и главата на девойката.

За извършеното деяние С. Н. е осъден на две години лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага за срок от четири години. Споразумението има последици на влязла в сила присъда.

5 коментара за “Брутален насилник се размина с условна присъда за заплахи за убийство на 17-годишна

 • 24.09.2020 в 17:43
  Permalink

  Е, каааакк може? Нанесъл побой? !!! С какво право? в какъв случай? Е, това е Брутално “праавоосудие“.Недопустимо е, тъжно .

  Отговор
 • 24.09.2020 в 17:45
  Permalink

  за 1(едиин) шамар влизаш в заатвора бе. Няма значение дрогото……….

  Отговор
 • 25.09.2020 в 9:06
  Permalink

  Споразумението се прилага отдавна в наказателното право. Единствения му „плюс“ е да генерира корупционен потенциял и да освобождава закоравели престъпни типове от заслужено наказание. Или иначе казано – да улеснява правосъдните органи в алъш – вериша с бандитите. Но де да беше само това….толкова неудачни текстове има в НК, че ум да ти зайде… Както казва един прокурор – Преди да има споразумение се чудехме как да го направим, но сега самият закон ни улесни – и тъжно и жалко и страшно – както цялостната останала помиярщина в жалката ни държавица…

  Отговор
  • 25.09.2020 в 9:11
   Permalink

   Лека поправка: Вместо НК да се чете НПК! Става въпрос за процесуално – правният акт, а не материално – правният НК!

   Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!