1531 четения

Овните е добре да отпочинат, Близнаците ще се сблъскат с предателство от доверени хора

ОВЕН

25 септември. От сутринта в този ден няма да се разминете с проблемите, създадени от ваши напуснали колеги, за чиито пропуски никой не е имал представа. Недоволни от професионалната ви заетост, близките ви са причина за лошото ви настроение и отсъствието ви от дома. Забравете за известно време за работата, отпуснете се и отпочинете.

26 септември. Имате подкрепата на деловите си партньори, въпреки че денят е почивен. Резултатите на работното място зависят само от вас. Промените са полезни, ако не са изненадващи и не сте подготвени за тях, но и неочакваните ви носят полза. Ако управлявате ваш бизнес, днес може да се заемете с изучаването на чужд език.

27 септември. Погрешната представа, която сте си създали за хората около вас, ще доведе до финансови загуби, въпреки че денят е почивен, а и защото не можете да отказвате. По независещи от вас причини може да пропуснете подписването на печеливш договор. Съветвам ви да не губите самообладание, ако се налага да спорите с колегите си. Постарайте се да оправите отношенията си, ако са обтегнати.


ТЕЛЕЦ

25 септември. Предпазвайте се от желанието си и типичния за вас навик да поставяте под съмнение мнението на околните. Без да спорите проведете разговорите с колегите си и изяснете правотата или грешката си. При заетите в сферата на услугите са възможни проблеми с недоброжелатели. Пазете се от грубост и неприкрита измама, ако работите в магазин.

26 септември. Не се изкушавайте в този почивен ден да обсъждате с вашите колеги новите си проекти, защото може да се депресирате от техния отказ да ви подкрепят. Внимавайте, защото сте отдадени предимно на работа, но е добре вечерта да не забравяте за почивка и развлечения. Не оставайте на работното си място след края на работния ден.

27 септември. Задължително запазете своите мечти и планове в тайна от странични хора, особено ако се срещате с тях в почивния ден. Очаквайте приходи, с които, без да сте разточителни, ще разрешите проблемите, възникнали в последно време. За вас и днес е от значение да запазите самообладание и смелост, ако неприятели се опитват да ви провалят.


БЛИЗНАЦИ

25 септември. Ще се сблъскате с недобронамереност и предателство от хора, на които сте се доверили. Избягвайте новите запознанства. Бъдете сдържани в общуването. Денят ви носи вълнение и невъзможност да направлявате събитията. Бъдете внимателни, ако се налага да предприемете промени и да уволнявате ваши подчинени, заради несправяне с работата.

26 септември. В този почивен ден сте склонни да се заяждате с вашите колеги, само защото нещата не се подреждат така, както очаквате, но причината е във вас. Поставете началото на нов творчески проект. Срещите на работното ви място са особено важни за бъдещите ви професионални изяви, въпреки че ще закъснеете вечерта. Не ги пропускайте.

27 септември. Пътувайте в почивния ден, ако имате отдавна уговорени неотложни делови срещи. Очаквайте получаването на пари за отдавна завършени проекти, които умишлено отказваха да ви платят. Ще се наложи да отдадете времето си изцяло на работата си и на деловите си срещи. Концентрирайте се в задълженията си и успехът няма да ви изостави.


РАК

25 септември. Може да се наложи внезапно да заминете в командировка, за да проверите дали във вашето представителство в друг град следват правилата на работа. Ако не пътувате, завършете започнатите задачи. Уговорете провеждането на делови разговори, които ще ви донесат успех. Денят е добър за започване на промени и реформи във фирмата ви.

26 септември. Осъзнавате, че заради вашето лекомислие в почивния ден и преди него сте пропуснали възможността да приключите със служебен проблем, който дълго ще трови настроението ви. Действията ви не бива да са импулсивни. По-добре бъдете отговорни и бързо се справете с това, за което са ви повикали, за да имате време и за себе си.

27 септември. Емоцията в почивния ден отново вреди на отношенията ви на работното място, които и без това успяхте да развалите. Не допускайте нови грешки в поведението си към вашите колеги. Време е да разберете, че и вие правите неведнъж грешки, и че трябва да приемате спокойно отправената ви критика. Обърнете внимание на психическото си състояние.


ЛЪВ

25 септември. При среща с ваши роднини ще възникнат проблеми във връзка с наследство или завещание, от които сте се отказали преди време, но те пак имат претенции. Опитайте се да подходите тактично. Постарайте се да не се разпилявате със странични занимания, които ви пречат. Несправянето със задълженията ви е във ваша вреда.

26 септември. Днес, въпреки почивния ден, сте загубили доверие във ваш колега, който до този момент ви е подкрепял, но са ви подсказали, че не е лоялен към вас. По-добре е да не сте крайни и да проверите дали това, което са ви казали, отговаря на истината. Отложете деловите си срещи. В никакъв случай не споделяйте идеите си с непознати хора.

27 септември. Начинанията в почивния ден са успешни, ако не сте прибързани и не допуснете грешки. Не спорете с колегите си и не се карайте с никого, заради собственото си недоволство. Отложете деловите си срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, ако дейността ви е свързана с парични преводи и подписване на финансови документи.


ДЕВА

25 септември. Активни и импулсивни сте, което е гаранция за липса на стабилност. Успехът не ви позволява да сте напористи и да налагате мнението си на работното място, дори и ако не го приемат. Не прекалявайте с желанието си да въвеждате ред. Отхвърлете с успех всичките си изостанали задачи. Осъществете неочаквани, но полезни делови срещи.

26 септември. Може заради почивния ден да се окажете в компания, която изцяло ще промени представите ви за света и живота. Ще си дадете отговор дали не прекалявате с материалните си стремежи. Не бързайте да обещавате дарение заради настойчивостта на ваши роднини, ако не сте видели документите, които удостоверяват, че предстои лечение.

27 септември. Обърнете внимание на задачите си, ако в почивния ден сте на работното място, защото сте преценили, че няма кой да пречи да се задълбочите. Не взимайте важни решения. В материално отношение ще постигнете успехи. На успех могат да разчитат всички, занимаващи се със собствен бизнес и търговия. Имате възможност да попълните банковата си сметка.


ВЕЗНИ

25 септември. Обогатете се с нова, но само ако е полезна и доходоносна, информация, свързана със служебните ви задължения. Искате да смените професионалното си обкръжение, което по ваше мнение сте надраснали, но денят не е подходящ. Анализирайте действията си и бъдете критични към собствените си постъпки, планове и стремежи.

26 септември. В почивния ден ви радват неочаквано големи приходи за отлично свършена работа, които идват по-рано от очакваното. Вашите колеги ще ви поздравят за успеха. Старанието на работното място и отхвърлянето на неотложните задачи до края на деня ще ви донесе материални успехи и признание не само през тази, а и през следващата седмица.

27 септември. Не позволявайте в почивния ден на емоцията да властва над вас, над мислите, над думите и над и успехите ви. Съхранете постигнатото до момента. Откажете се от начинанията. Не взимайте прибързани решения и избягвайте грешките, водещи до финансови загуби. Не се вживявайте в критиката на хората около вас, ако ви е полезна, и си направете верните изводи, за да продължите уверено напред.


СКОРПИОН

25 септември. Ще обсъждате с вашия началник начинание, свързано с риск. Ще изживеете разочарование, че иска да замразите работата си по започнат интересен и доходоносен проект, въпреки че той ви го е възложил. Нервни сте и може да предизвикате загуби. От вас зависи да не се предавате във властта на чувствата. Търсенето на работа днес ще се окаже неуспешно. Откажете се.

26 септември. Ще създадете ненужно напрежение, ако в почивния ден сте на работното си място, заради вашите притеснения. По-добре бъдете уверени в собствените си възможности и не ги надскачайте. Не започвайте нови занимания. Обмислете бъдещите си планове без повече бавене, за да имате време да ги претворите в реалност. Не изпадайте в крайности при разговори с вашите колеги.

27 септември. Ще се изненадвате от разправии в почивния ден заради прибързани решения, породили грешки на работното място. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи преди края на работния ден. На работното място разчитайте на помощ от страна на колеги. Не отказвайте съвети от ваши приятели и дори от вашите началници.


СТРЕЛЕЦ

25 септември. С лекота ще се справите с проблемите. Не се занимавайте с търговия, за да си спестите финансови загуби. Общуването с много хора ще се отрази неблагоприятно на работата ви. Заредете се с търпение и заемете изчаквателна позиция. Постарайте се да не се разсейвате със странични задачи, които ви пречат на основната работа.

26 септември. Днес, въпреки че денят е почивен, сте податливи на измами, заради странна непредпазливост, която ви е обзела от сутринта. Бъдете внимателни, ако сте попаднали в компанията на хора, които ви омайват да работите заедно. Денят е неблагоприятен за търговия и делови разговори. По-добре е да отложите дори и привидно приятния обяд, който сте уговорили с ваши делови партньори.

27 септември. Новите ви планове обещават немалки финансови постъпления, само ако въпреки че денят е почивен, проведете трудни според вас, но успешни разговори и срещи. Бъдете търпеливи и не проявявайте агресия. Не споделяйте намеренията си с колеги, които не ви обичат, защото ще привлечете вниманието на неприятелите си. Трудностите са преодолими.


КОЗИРОГ

25 септември. Създайте спокойна обстановка на работното си място, избегнете разправиите и агресивното поведение, защото от това зависят успехите ви. Не разговаряйте продължително по телефона и не се противопоставяйте на колегите си. Проведете деловите си разговори късно следобед. Без особени усилия ще се справите с основните си задачи.

26 септември. Денят почивен, но за мнозина и работен, и изисква да блокирате опитите да ви отклонят от поетия път. Добър е за нови задачи, но не бъдете прибързани. По-добре е да действате внимателно и да не допускате грешки. Не се изненадвайте, ако ваши партньори ви поднесат информация за неуспешна сделка, провалена по тяхна вина, която засяга и вас, но няма да наруши финансовата ви стабилност.

27 септември. В почивния ден проявявайте амбиция за нов професионален път и забравете за опитите да смените работата си. Отношенията на работното ви място се стабилизират. Ще ви предложат повишение на заплатата. Недобронамерени съвети ще окажат негативно влияние на работата ви. Бъдете внимателни с деловите срещи и разговори. Разчитайте на себе си.


ВОДОЛЕЙ

25 септември. Днес сте чувствителни към отправената ви критика и не се примирявате лесно с упреците за некачествена работа, които не отговарят на истината, но са дразнещи. Приемете, че отново ви завиждат. Устремени сте към материално благополучие, което ще донесе добри резултати. Не се отвличайте с второстепенни занимания.

26 септември. Имате възможност, въпреки че денят е почивен, да се обогатите с нови знания и да докажете на всички, че не се притеснявате от липсата на компетентност в непозната ви професионална сфера. На работното си място имате шанс да се докажете като авторитетни и можещи, а това може да засегне вашите колеги, които постоянно се стремят да ви надскочат.

27 септември. Денят е почивен, но е благоприятен за спокойна работа, свързана с вашите рутинни задачи Начинанията са свързани с трудности, които ще предизвикат бъдещи финансови загуби. Не рискувайте, само защото някой ви убеждава в противното. На работното място са възможни грешки, породени от използвана информация, водеща до финансови загуби.


РИБИ

25 септември. Деловата ви активност в този ден помага за задачи, чрез които да постигнете допълнителна финансова стабилност, ако не решите, че парите са ви достатъчни и не пропуснете сами добрите възможности за приходи. Общуването с колегите ви е хармонично. Изяснете възникналите и притесняващи ви недоразумения, които бързо ще бъдат забравени.

26 септември. Почивният ви ден е напрегнат. Ядосват ви неочаквани разходи от спестяванията ви, свързани със забавени плащания. Ако предишния ден сте отказали да работите отговорно, си търпите наказанието. Ако сте спазили изискванията, успехът е с вас. Пътуванията са успешни. Сблъсъците с партньорите на работното ви място са заради неизпълнени техни задължения, водещи до загуби.

27 септември. Денят, въпреки че е почивен, е благоприятен за пътуване, свързано с посещения при роднини или с начало на нови занимания, особено ако е зад граница. За ваша радост получавате новина, че ще се подобри материалното ви състояние. Разчитайте на помощ от деловите си партньори. Полезни са промените на работното ви място.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 25 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с противоречия. От една страна, ви носи удовлетворение в общуването, от друга, ви налага да сте тактични и да премълчавате, за да не си печелите врагове.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 26 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да помислите дали хората от приятелското и деловото ви обкръжение са подходящата ви среда, или се налага да я смените. Внимавайте кои нови познати допускате до себе си, за да избегнете разочарованията. Не се предоверявайте.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 27 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с трудности, следствие от непредвидими фактори. Изпълнявайте само обичайната си работа, начинанията са забранени.

26 септември Иван Няголов – адвокат

Блага Георгиева – районен прокурор на Свищов

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!