106 четения

Петко Петков: „За пореден път ще правим нов отбор, ще привличаме още играчи”

„Тежка загуба, ще анализираме грешките. Всеки един от защитниците и хората пред тях направиха грешки. Направихме грешки и пред тяхната врата, заслужавахме да е поне 5:3. Чакаме с нетърпение да се завърнат футболистите с положителни проби, да попълним групата и да имаме повече варианти за състава, защото в момента наистина е тежко.

Разбира се, че ме притесняват грешките в защита, макар че след почивката рискувахме с по-офанзивна игра. Не бяхме дошли да губим с по-малко, на нас ни трябват точки, така че след 3:1 вкарахме още офанзивни играчи. Мачът стана двуостър, а „ЦСКА-1948” има доста офанзивни играчи, които успяха да ни отбележат още два гола. За съжаление, имахме 5 – 6 ситуации пред вратата, но не успяхме да вкараме.

Дебютантите ни не бяха двама, а петима, защото накрая пуснах и трима юноши на клуба. Това са първи мачове за тези момчета. Ние понесохме доста удари, прекрояваме постоянно защитата. В тежка ситуация сме, но в никакъв случай няма да се отказваме. Момчетата се бориха на терена, но има доста неща за коригиране. За пореден път ще правим нов отбор, ще привличаме още играчи, а всичко това закъсня и процесът на подобрение е бавен. По-лесно нещата се развалят, отколкото се градят. Чака ни доста работа да изградим отбора, дано новите играчи, които пристигат, са с добри качества, за да може да радваме феновете”, бе коментарът след тежката загуба на старши треньора на „Етър ВТ“ Петко Петков.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *