483 четения

Вашият хороскоп за 29 септември, вторник

ОВЕН

Разпуснете

Ако вечерта ви предстои тържество заради личен празник или рожден ден на приятели, не се натоварвайте с много работа, за да сте в добро настроение. Осъзнавате, че месецът е бил успешен за вас, но ви се струва, че трудностите и проблемите ви предстоят. Замислете се за дългосрочните си и за непосредствените цели.


ТЕЛЕЦ

Не се дистанцирайте

Бързо и с лекота ще се справите с обичайните си служебни задължения. Предстои ви успешна работа и заслужени бъдещи финансови постъпления. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите колеги. Не провокирайте загуби, само защото нещо друго, несвързано със служебните ви задължения, занимава мислите ви.


БЛИЗНАЦИ

Разходете се

Ако имате време сутринта преди работа се разходете в парка, за да се порадвате на красотата на природата. Не бързайте да попълвате финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие. Бъдете гъвкави и ако трябва се откажете от планираната сделка, която имате желание да сключите през следващия месец.


РАК

Не прибързвайте

Не се надявайте на новина за очакваните с нетърпение финансови постъпления, които се бавят не по ваша вина. Заредете се с търпение. Нови предложения за работа ще ви изненадат приятно и ще погъделичкат самочувствието ви. Ако действате прибързано и необмислено, скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа.


ЛЪВ

Без агресия

Не бива да допускате финансови загуби заради проява на прекалена доверчивост и желание да сте полезни добротворци. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания. Тези от вас, които са на ръководен пост, да не проявяват агресия към подчинените си.


ДЕВА

Ще се справите

Имате чувството, че са ви натоварили нарочно с непосилни служебни задължения, но те са доходоносни и е във ваша полза да ги приемете. Ако насочите сили в изпълнението на задачите си на работното си място, ще се справите. В разсеяността си сте способни на грешки, които ще се отразят на авторитета ви като професионалисти.


ВЕЗНИ

Засягате колегите

Срещате сериозни трудности в общуването. Променете подхода си към вашите колеги. Причината е във вашата прибързаност и необмислените ви приказки, с които сте ги засегнали. Рискувате да се лишите от подкрепа. Не сте доволни, че ви възлагат задачи, които не са ви приятни, но трябва да ги приемете и завършите до края на работния ден.


СКОРПИОН

Не спорете

Справяте се успешно със служебните си задачи. Отдавна се надявате да разкриете нови възможности за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат. Овладейте емоцията си, не спорете, защото може да ви попречи да вземете правилно решение и да предизвика неочаквано вместо успех, провала ви.


СТРЕЛЕЦ

Ремонт

Въпреки че привидно сте готови да се изолирате от света, запознанства ще се превърнат в основата на бъдещи делови партньорства. Денят е благоприятен за начало на ремонт на офиса ви, защото след две седмици Меркурий започва ретроградното си движение. Предпазвайте се да не изпаднете във финансови затруднения. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас.


КОЗИРОГ

Трудности

Не вземайте заеми, а ограничете разходите си. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати, към които не бива да проявявате недоверчивост. Бъдете готови да отхвърлите неотложните служебни задачи. Не се включвайте в обещания за инвестиции, които са ви предложени в този ден.


ВОДОЛЕЙ

Обмисляйте

Бъдете внимателни във всичко, което предприемате, и не разчитайте на късмета си. Не взимайте прибързани и необмислени решения в края на месеца. Получавате предложения, които не са във ваша полза, но ще се наложи да се примирите и да ги приемете. От вашето поведение и стабилност зависи да се радвате на приятна вест, която отдавна очаквате.


РИБИ

Не давайте заем

Може да ви изнудват да помогнете на ваши приятели с пари, без те да са ви ги поискали лично. В никакъв случай не давайте заеми и не си позволявайте да правите непоискано добро! Начинанията са нежелателни. Не надскачайте възможностите си и не отлагайте важните разговори, въпреки че ще са трудни и без шанс да постигнете компромис.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 29 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е подходяща да стабилизирате постигнатото. Откажете се от новите начинания. Подходяща е за създаване на семейство, стига и Съдбовната ви забрана за брак вече да е отпаднала.

29 септември Катя Илиева – началник-отдел „Регионална политика, програми и проекти, обществени поръчки“ – П. Тръмбеш

Катя Димитрова – началник-отдел „Хуманитарни дейности“ – Павликени

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *