АСТРОХОРОСКОП ЗА 28.09.2020

ОВЕН

Конфликт

 

Очертава се неочакван, но сериозен конфликт с ваш стар делови партньор, които сега се е сетил, че му дължите пари от приключения бизнес, но всичко е отдавна документирано и уредено съгласно закона. Обидните реплики, които може да си размените, ще заличат възможността за изглаждане на отношенията ви. Оставете бъдещето си в ръцете на Съдбата.


ТЕЛЕЦ

Запознанства

 

Предстоят ви интересни запознанства, обещаващи ви подкрепа за началото на успешни нови проекти, но бъдете предпазливи, след като от първата среща разговорите се обвързват с пари и печалба. Може да са измамни. Ще се обогатите с нови знания и впечатления, които ще премахнат умората и ще ви заредят с оптимизъм.


БЛИЗНАЦИ

Търговски успех

 

Ще спечелят както търговците, така и техните клиенти. Ако търгувате, печалбите ще са огромни, а ако пазарувате, ще сте доволни от покупките си. Днес се постарайте да проведете най-важните си разговори. Ваши делови партньори, заемащи върхови обществени позиции, ще оценят работата ви, но имате в обкръжението си достатъчно завистници, които нарочно ви омаловажават.


РАК

Новина

 

Очаквайте приятна новина, свързана с личния ви живот. Не позволявайте на проблемите да завладеят съзнанието ви, заради невъзможността да се освободите бързо от притесненията си. Трудностите са преодолими! Не е изключено преди обяд да пожънете професионални и материални успехи. Искате да се усамотите и да си дадете почивка насаме със себе си.


ЛЪВ

Сговорчиви сте

 

Странно търпеливи и добронамерени сте към вашите роднини, въпреки че ви досаждат с исканията си за помощ, и ако може да е парична. Всички около вас ще се учудят на вашата сговорчивост и желание да се съобразите с наложените правила на поведение. Стремежът ви към материални успехи ще донесе добри резултати.


ДЕВА

Успех

 

Осъществете без колебание обмислените промени, които обсъдихте и одобрихте през изминалите дни. Успехът ще бъде с вас. Не закъснявайте много след работно време. Не забравяйте, че липсата на свободно време, в което да бъдете с близките си, ще ги настрои срещу вас. Бъдете внимателни както в думите, така и в постъпките си.


ВЕЗНИ

Анализирайте

 

Пътувайте, ако имате достатъчно пари и няма да се отразят зле на семейния бюджет през тази седмица. Раздразнителността и нетърпението са вашите най-големи неприятели. Професионалните си задължения ще отхвърлите с лекота. Начинанията са нежелателни. Анализът на ставащото през деня на работното ви място ще ви помогне да извлечете допълнителна полза за себе си.


СКОРПИОН

Не критикувайте

 

Бъдете компромисни и не надхвърляйте възможностите си на работното място, за да не допускате грешки заради опита да блеснете. Пътуванията са успешни, но бъдете внимателни, ако сте зад волана. Не обиждайте и не критикувайте! Пресметнете реалните си доходи, за да разпределите правилно бюджета си за следващите три месеца.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете тактични

 

Стабилизирайте постигнатото до момента и съхранете позициите си. Начинанията няма да ви донесат успех. Завършването на неотложни и отдавна започнати задачи ще ви донесе признание и добри приходи. Чрез такт и гъвкавост в общуването можете да избегнете проблемите си на работното място. Разчитайте на подкрепата на влиятелни партньори.


КОЗИРОГ

Изяснявате се

 

Склонни сте да оправите отношенията си с хора, които са ви засегнали, но ще се сблъскате със стена от неразбиране, защото те още не са готови да ви простят. По-важно е, че сте взели решението за себе си и ще се почувствате заредени с нови сили и желание в един момент да ги предизвикате на разговор и да се изясните.


ВОДОЛЕЙ

Подгответе договори

 

Анализирайте изминалия месец и се постарайте да не допускате стари грешки. Всички договори, които искате да реализирате през следващия първи месец на годината, подгответе и обсъдете в този ден. Разчитайте на интуицията си, за да не се лишите от приходи и признание, заслужени с успешно завършени преговори и подписването на инвестиционни договори.


РИБИ

Семейни разправии

 

Разправии в семейството ще ви ядосат сутринта. Проблемите са от битов характер. Не забравяйте, че семейните неприятности не ви дават право да изоставяте професионалните си задължения. Не споделяйте плановете си, ако развивате собствен бизнес. Успехът няма да ви изостави, ако премълчавате и не прекалявате с хвалбите.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 28 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с възможности за промени, от които ви съветвам да се възползвате чрез максимална активност, ако искате да жънете резултатите в следващите девет години. Без колебание направете малките крачки към големите си цели.

 

28 септември Стоян Витанов – общ. съветник, В. Търново

Силвия Георгиева – икономически директор, в. „Борба”

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *