7708 четения

Безплатни гинекологични прегледи ще извърши д-р Емилия Рашкова във В. Търново

СТАРАТА СТОЛИЦА Е ЧАСТ ОТ ГРАДОВЕТЕ, В КОИТО СЕ ПРОВЕЖДА КАМПАНИЯТА „ПОСТИГНИ БАЛАНС“, ПОСВЕТЕНА НА ЖЕНСКОТО ЗДРАВЕ. Инициативата има за цел да повиши информираността на представителките на нежния пол относно симптомите на синдрома на поликистозните яйчници и начините за повлияването им. В рамките на акцията жените, които имат съответните оплаквания или вече са диагностицирани, ще имат възможност да отидат на безплатен преглед при специалист акушер-гинеколог.

Прегледите ще се провеждат след записване по телефона и до изчерпване на свободните часове в рамките на предварително утвърден график. Акцията във Велико Търново ще се проведе от д-р Емилия Рашкова, която ще приема пациентки в медицински център „Невромедикс“ в дните 29 и 30 септември. Обаждания се приемат на телефон 0888 166 640.

БЕЗПЛАТНИТЕ КОНСУЛТАЦИИ ВКЛЮЧВАТ ГИНЕКОЛОГИЧЕН ПРЕГЛЕД И ЕХОГРАФИЯ

Д-р Рашкова завършва медицина във Висшия медицински институт във Варна през 1996 г., а след това специализира „Акушерство и гинекология“ в Плевен. Работила е в АГ отделението на общинската болница в Кубрат, онкогинекологичното отделение към онкологичния диспансер в старата столица и в Инвитро клиника – МЦ КИРМ „Св. Елисавета” – Плевен, по проблемите на стерилитета, репродуктивни неудачи, консервативна гинекология и проследяване на рискови бременности.

Д-р Рашкова има специализации по ултразвукова и доплерова диагностика в акушерството и гинекологията, ехографска диагностика на млечната жлеза, гинекологична ендокринология, колпоскопия и деструктивно лечение на преканцерозите на маточната шийка, стимулационни протоколи в IVF и ендоскопски методики в Нови Сад и други.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *