107 четения

Зам.-министърът на образованието Карина Ангелова присъства на конференция във ВТУ

ЗАМЕСТНИК-МИНИСТЪРЪТ НА ОБРАЗОВАНИЕТО И НАУКАТА КАРИНА АНГЕЛИЕВА БЕШЕ ГОСТ НА ОСМАТА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЯ ПО ЕЛЕКТРОННО ОБУЧЕНИЕ във висшите училища, която се проведе от петък до неделя във ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“.

Най-големият научен форум в областта на електронното обучение събра изследователи, университетски преподаватели и докторанти от цялата страна, за да обменят информация по темите и проблемите на електронното дистанционно обучение, както и да споделят добри практики. Част от участниците се включиха във форума онлайн.

В рамките на събитието беше проведена и кръгла маса на тема „Възможности за партньорство между университетите в рамките на предстоящия проект „Модернизация на висшите училища“ по Оперативна програма „Наука и образование за интелигентен растеж“ 2014 – 2020“.

Заместник-ректорът по научната дейност проф. д.и.н. Милко Палангурски откри конференцията и приветства всички гости от името на академичното ръководство и лично от името на ректора проф. д-р Христо Бонджолов.

Форумът беше организиран от Националния център за дистанционно обучение, Центъра за дистанционно обучение към ВТУ „Св. св. Кирил и Методий“ и Центъра за дистанционно обучение на СУ „Св. Климент Охридски“.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!