539 четения

Какво вещаят звездите за 30 септември, сряда

ОВЕН

Не прибързвайте

Не проявявайте ината си на работното място и не се противопоставяйте на колега, който ви помага. Успехите ви са гарантирани, ако не сте прибързани и не допускате грешки поради невнимание. Намерете хора, които да ви подкрепят при осъществяване на новите ви идеи. Търпението ви, проявено в разговорите, ще им направи добро впечатление.


ТЕЛЕЦ

Не давайте заеми

Струпването на неочаквани събития може да осуети намеренията ви да сте повече часове на работното място. Въведете ред в отношенията си с вашите колеги. Не бъдете прекалено доверчиви. Не препоръчвам разговори, свързани с обсъждането на финансови въпроси. Не се съгласявайте да вземате кредити и да давате заеми.


БЛИЗНАЦИ

Ядосани сте

Отношенията ви на работното място могат да се окажат в застой, заради невъзможност да общувате спокойно, защото сте ядосани и раздразнителни. От вас зависи да избегнете трудностите. Заетостта ви на работното място може да доведе до проблеми в професионалните ви планове, ако нямате време за тяхното обсъждане.


РАК

Бъдете активни

Днес се налага да предприемете промени, които ще ви донесат полза и спокойствие през следващите месеци, но е редно да са свързани и с възможност за допълнителни приходи. Не се бавете, а се отдайте на активна работа. Не предизвиквайте сами провали в професионалното си развитие, които могат да доведат до пълен срив.


ЛЪВ

Разсеяни сте

Очаквайте промени, но и добри приходи от новите задачи. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обед. Следобед сте разсеяни и трудно ще вземете вярното решение, ако ви отправят предложения. Не са изключени разочарования от деловите ви партньори. Пазете се от ласкателства и преодолейте прекалената си чувствителност.


ДЕВА

Не се ядосвайте

Въпреки общителността си и желанието да помагате на колегите и на непознати хора, се сблъсквате с проблеми, защото правите незаслужено или непоискано добро. Не се ядосвайте за неблагодарността им, а се дистанцирайте от тях. Предприемете делово пътуване, което ще ви отдалечи от дразнителите и ще ви донесе бъдещи успехи.


ВЕЗНИ

Трудности

Трудностите на работното място, заради които са ви натоварили с нови задачи, са основната причина за рязка смяна на настроението ви. Прекалено високото ви самомнение днес работи във ваша вреда и ви печели врагове. Раздразнителни сте и рискувате да си създадете проблеми с колеги. Отложете важните разговори и обсъждането на новите идеи.


СКОРПИОН

Обмислете

Обмислете добре действията си и проявете решителност, за да предприемате промени на работното място, въпреки че не сте ги обсъдили с вашите колеги и не сте убедени, че ще ви подкрепят. Бъдете внимателни в постъпките си, за да постигнете успех. Имате възможност да реализирате всичките си планове и идеи от изминалата седмица.


СТРЕЛЕЦ

Анализирайте

Успехът е с вас, ако стабилизирате отношенията си и направите анализ на постигнатите успехи до този момент. Не трябва да планирате начало на новите си проекти. Ще ви донесат загуби. Ще постигнете разбирателство с деловите си партньори и ще получите полезни съвети, но може да не са съвсем компетентни. Бъдете предпазливи и не се предоверявайте.


КОЗИРОГ

Бъдете честни

Във ваша полза е днес да анализирате действията си на работното място, но с разума си, и да сте честни пред самите себе си. Импулсивността ви отново ви е създала врагове сред деловите ви партньори и подчинените ви. Намерете време да обмислите плановете си и да поднесете извиненията си на хората, от които зависи работата ви.


ВОДОЛЕЙ

Не пътувайте

Не ви съветвам да пътувате, защото имате важни срещи, свързани с нови проекти. Рискувате да си навлечете финансови загуби, ако не сте на работното си място. Плановете ви се разминават с реалността. Всички опити да надскочите себе си, за да докажете на неприятелите си, че сте по-добри от тях, са обречени на провал.


РИБИ

Реализация

Очаквайте реализация на творческите си идеи, но не бързайте да се хвалите, защото това е само началото. Помислете върху плановете си за следващия месец. Жадни сте за нови знания. Ще ги получите с лекота. Стремежите ви са събудили интерес в хора, които могат да ви бъдат полезни. В центъра на вниманието сте. Възползвайте се от този факт.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 30 СЕПТЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември иска от вас да анализирате действията си през отминалата и в предходните девет години. Осъзнайте грешките си и ги отстранете.

30 септември Мариела Цонева – директор на дирекция „Евроинтеграция, фондове и програмиране”, Община В. Търново

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *