93 четения

Топлофикация Велико Търново подканя търновци да спазват мерките

            Топлофикация Велико Търново въведоха по-сериозни мерки на гишетата за работа с клиенти. Директорът на дружеството смята, че опазването на здравето и ограничаването на разпространението на коронавируса на територията на страната е възможно само ако всички спазват мерките.

 

„Навлизаме в зимния сезон и трябва да пазим здравето си по-качествено. Слънчевите дни се заменят с облаци и студено време, както знаем слънцето е най-добрият убиец на инфекции. Тези фактори ни накараха да се замислим и преценихме, че е резонно да засилим мерките на територията на Топлофикация Велико Търново. Най-вече внимание сме обърнали върху наличието на предпазни средства и поддържането на висока хигиена на гишетата за работа с клиенти. Помещенията се почистват по 2 пъти на ден цялостно. Служителите носят предпазни средства и са снабдени с дезинфекциращи препарати. Апелирам към всички търновци, които посещават нашите центрове да използват предпазни маски и да спазват дистанция. А и не само при нас. Приканвам търновци да спазват наложените мерки, за да бъдем здрави!“ – заяви изпълнителният директор на Топлофикация Велико Търново инж. Зъбов.

 

Директорът посочи, че  на гишетата за работа с клиенти са поставени прозрачни плексигласови прегради, които осигуряват сигурност по време на комуникацията между служителите на Топлофикация Велико Търново и клиентите на дружеството.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *