464 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 01.10.2020

Луната преминава от Риби в Овен в 05.46 ч.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Забранени са терапията за лице, лифтингът, ботоксът, филърите. Не започвайте диета. Позволена е коламаската. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час – на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

ОВЕН

Емоционални сте

 

Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите си задължения. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвайте.


ТЕЛЕЦ

Не давайте обещания

 

Ще вземете активно участие в дейност, свързана с членството ви в международна организация. Въпреки доброто ви желание да сте полезни, преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злостни подмятания, вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако не се изхвърляте с големи обещания, които няма да изпълните.


БЛИЗНАЦИ

Хоби

 

Заниманията с фотография или друго ваше хоби в сферата на изкуството ще ви доставят удоволствие. За да се справите със задълженията си на работното място, не спорете инатливо с колегите си, дори и ако ви правят забележки. Приемете, че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят, но и вие не бива да любопитствате.


РАК

Делови срещи

 

Срещите с деловите ви партньори са приятни и полезни, а този ден ще ви зарадва с отлични резултати и постигнати споразумения. На работното място се справяте отлично, особено ако не пропуснете да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ще ви притеснят, но и нямате полза от тях.


ЛЪВ

Признание

 

Не се занимавайте с натоварващи ви задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение. Не съсипвайте отношенията си с ваши партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви успех и признание, въпреки трудностите на работното място.


ДЕВА

Успешни разговори

 

Отхвърлете ежедневните си задължения. Вашата проницателност продължава да учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте успешни разговори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте.


ВЕЗНИ

Творчество

 

Денят е добър за творческа дейност, ако сте хора на изкуството, защото ви позволява да създадете впечатляващи творби, каквито досега не сте творили и показвали. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние.


СКОРПИОН

Трудности

 

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня, но от една страна са преодолими, от друга ви позволяват да докажете, че умеете да ги надмогвате. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя си. Работата ви спори, независимо от напрежението.


СТРЕЛЕЦ

Печалба

 

Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности.


КОЗИРОГ

Не пътувайте

 

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес, защото може да се окажете предадени и измамени с пари. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас при крайна предпазливост. Не е желателно да пътувате.


ВОДОЛЕЙ

Отложете срещи

 

Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви със стари делови партньори. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място.


РИБИ

Предложение

 

Искате да отложите служебни задачи, за да пътувате. По-добре е да се откажете, защото ще пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи. Не е изключено точно днес да ви направят предложение за изгодна инвестиция, но бъдете внимателни с решението си.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 1 Октомври!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да стабилизирате постигнатото. Начинанията са нежелателни. Периодът е подходящ за създаване на семейство.

 

1 октомври Георги Стефанов – кмет на Горна Липница

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *