Водещи новиниОбразование

Шест призови места спечели Гимназията по строителство в конкурса „С очите си видях бедата“

ШЕСТ ПРИЗОВИ МЕСТА СПЕЧЕЛИХА ВЪЗПИТАНИЦИ НА ПРОФЕСИОНАЛНАТА ГИМНАЗИЯ ПО СТРОИТЕЛСТВО, АРХИТЕКТУРА И ГЕОДЕЗИЯ „АНГЕЛ ПОПОВ“ във Велико Търново в областния етап на конкурса за детска рисунка „С очите си видях бедата“, организиран от МВР, дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Ани Еросалимова от 11 клас, специалност „Интериорен дизайн“, и Момчил Енчев от 12 клас, специалност „Интериорен дизайн“, са класирани на първите места. Дванадесетокласниците Мартина Караджова и Елица Тонкова, Никол Трайкова, която е в 11 клас, са завоювали сребърни отличия. И трите момичета учат в специалност „Интериорен дизайн“. На трето място е класирана рисунката на Ивайла Петрова, 11 клас, специалност „Строителство и архитектура“.

Учениците са били наградени от областния управител на Велико Търново проф. д-р Любомира Попова на тържествена церемония, а рисунките на всички призьори са подредени в изложба във фоайето на областната управа. Преподавател по изобразително изкуство на наградените ученици е Даниела Петрова.

Рисунките на класираните на призови места ученици ще бъдат изпратени за участие в националния етап на Международния конкурс за детска рисунка „С очите си видях бедата“ в град София.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *