6676 четения

Заснеха хумористично риалити предаване в село Раювци

ОГРОМНА КЪЩА В ЕЛЕНСКОТО СЕЛО РАЮВЦИ ПРИЕ ЕНТУСИАСТИ, ВКЛЮЧИЛИ СЕ В ПЪРВОТО ПО РОДА СИ У НАС ХУМОРИСТИЧНО РИАЛИТИ ПРЕДАВАНЕ „Най-недомисленото шоу“. То се организира от популярния влогър Любомир Жечев, който доби известност във формата „Къртицата“. Продукцията е била заснета през юли, а преди няколко дни започна излъчването й във видеоплатформата YouTube. Епизодите ще бъдат качвани през следващите два месеца, а големият победител ще спечели лек автомобил „БМВ“.

След кастинг правото да се състезават в шоуто извоювали 13 души от различни градове на страната. Сред тях има абитуриенти, спортисти, студенти, музиканти и т.н. Сортирането станало след двудневен кастинг, за който се записали около 200 души.

ЕДНА ОТ КОЛОРИТНИТЕ ПРЕТЕНДЕНТКИ ЗА ГОЛЯМАТА НАГРАДА Е 24-ГОДИШНАТА ВЕРКА ОТ ПАВЛИКЕНИ. Тя е счетоводител, но в момента е в отпуск по майчинство. Единствената представителка на Великотърновския регион в предаването заяви, че ако спечели возилото, ще го ползва за сватбен автомобил.

Участниците обитавали красивата къща в рамките на седмица, през която се радвали на уникална панорамна гледка, лукс и страхотни битови условия. Имотът е с впечатляваща архитектура, огромен басейн и двор.

„Домакините не искаха да правим реклама на къщата, защото тя не се отдава като къща за гости. Интересът към нея обаче е голям след първите излъчени епизоди и непрекъснато получавам запитвания за имота“, заявява Жечев.

В шоуто участниците се съревновавали в различни, необичайни и забавни предизвикателства. Загубилите надпреварите били елиминирани. За заснемането били ангажирани четирима оператори, а за безопасността на ентусиастите се погрижила охранителна фирма. В интрото на шоуто се вижда, че в един момент страстите стават нагорещени и се е наложило гардовете да се намесят, за да предотвратят сбиване.

Епизодите ще се излъчват два пъти в седмицата – в четвъртък и неделя.

„Ще бъде много по-забавно от риалити предаванията, които излъчват по телевизиите“, даде заявка организаторът.

За зрителите пък е подготвена награда от 2000 лв., която може да бъде спечелена, ако следят стриктно сериите.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!