470 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 07.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 7 ОКТОМВРИ

Луната е в Близнаци.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранени са механичното почистване на лице и парната баня. Позволени са боядисването на косите, епилацията, ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Имате помощ

 

Ако успеете да си осигурите подкрепата на вашите колеги и делови партньори, постигате напредък в начинанията и се успокоявате от създалото се напрежение в последните дни, което умело прикривахте. Ще получите и морална, и практическа помощ от ваши влиятелни познати, на които винаги сте разчитали, а и те на вас.


ТЕЛЕЦ

Делови проблеми

 

Очаквайте проблеми в деловите отношения, създадени от вас самите, заради нежеланието ви да сте компромисни. При възможност отложете планираните срещи и разговори, ако не успеете да убедите вашите колеги да кажат мнението си. Анализирайте грешките си и ако е възможно ги отстранете.


БЛИЗНАЦИ

Бъдете търпеливи

 

Най-добре е да обогатите познанията си, дори и ако се налага да го сторите в непозната професионална сфера. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте да благодарите за помощта. Пътуванията са успешни. Не проявявайте припряност, бъдете търпеливи и концентрирани и ще се радвате не само на успех, а и на признание.


РАК

Разсеяни сте

 

Днес сте емоционални, променливи и разсеяни, само защото не сте наясно как ще организирате дните си до края на месеца и на годината и спорите с вашите близки още отсега за празничните дни в края на декември. Рискувате в разсеяността си да допуснете някоя грешка, ако решите да работите активно и да спорите с колегите си. Не пътувайте.


ЛЪВ

Пътувайте

 

Успехът и днес е с тези от вас, които се занимават с преподавателска дейност и пишат лекциите си. Имате възможност да общувате с деловите си партньори, да разрешите проблеми, свързани с работата ви. Денят е добър за пътуване със семейството или приятели, ако сте си взели отпуск.


ДЕВА

Уверени сте

 

Въпреки че отношенията ви с вашите колеги са нестабилни, сте уверени и се справяте без проблем с трудностите. Имате възможност да се справите с всичките, дори и с нерешимите проблеми и със задачите си на работното място. Намерете компромисно делово решение, за да ви подкрепят.


ВЕЗНИ

Концентрирайте се

 

Деловите ви разговори са неуспешни, ако говорите повече от позволеното. Късметът ви изневерява. Концентрирайте се в работата си днес, за да не изпуснете доходи, които не са ви излишни. Не мислете, че ако имате неотложни служебни задължения, някой ще се заеме с тях вместо вас.


СКОРПИОН

Общувайте

 

Не се притеснявайте от задкулисни действия, защото са във ваша полза, а тези, които ги творят, скоро ще си получат заслуженото. Благоприятни са начинанията, общуването с колегите, разрешаване на професионални проблеми. При намиране на ново решение проявете фантазия и изобретателност.

     


  

СТРЕЛЕЦ

Справяте се

 

Подгответе се за неочаквани посетители у дома, които ще ви притеснят. Не се усамотявайте, излезте и се срещнете с хора, разговорите с които ще ви се отразят добре. Справяте се отлично с работата си. Подгответе се за важните делови срещи на работен обяд, които отложихте предишния ден.


КОЗИРОГ

Неприятна новина

 

Днес сте изкушени от нови запознанства, но бъдете внимателни кого допускате в живота си. Обвързването с делови партньори, които не познавате, но сте ги харесали при разговор, не е във ваша полза, защото ще претърпите загуби и разочарования. Следобед неприятна новина може да ви развали временно настроението.


ВОДОЛЕЙ

Не спорете

 

В този ден противоречията са породени от трудности, предизвикани от немарливостта на вашите колеги. Ако имате натовареност със задачи, избягвайте разправиите с тях и странични хора и безпричинните спорове. Не забравяйте, че сте склонни да се доверявате на непочтени хора, които допускате необмислено до себе си.


РИБИ

Обмисляйте

 

Ако след работа сте си у дома, се отдайте на почивка и развлечение, ако искате да отморите пълноценно след напрежението на деня. На работното място се справяте отлично. Деловите срещи са успешни, ако не спорите и не налагате мнението си заядливо. Обмисляйте добре направените ви предложения.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 7 Октомври!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с нови срещи и запознанства. Бъдете внимателни кого допускате в живота си, за да си спестите разочарованията и страданието заради предоверяване на неподходящи хора.

 

7 октомври Д-р Ерол Максудов, АГ специалист

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *