719 четения

Депутатът Явор Божанков стана за втори път мъжки татко

НАРОДНИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ ОТ ГОРНА ОРЯХОВИЦА ЯВОР БОЖАНКОВ СЕ СДОБИ С ВТОРИ НАСЛЕДНИК. С мъжка рожба го дари неговата съпруга Симона Божанкова, която роди благополучно миналата седмица във Велико Търново. Момченцето дошло на бял свят на 2 октомври под грижите на екипа на доц. д-р Светлозар Стойков в МОБАЛ „Д-р Стефан Черкезов“.

Червеният депутат оповести сам новината в личния си Фейсбук профил по оригинален начин. Той публикува рисунка на по-големия си син, на която са изобразени вече като четиричленно семейство.

„Една рисунка на големия ни син вече е факт. Четирима сме. Добре дошъл на Борил“, написа щастливият баща.

Божанков и любимата му са заедно повече от десетилетие. Стават родители за първи път, когато са на 23 години. Тогава обаче младата майка ражда в акушеро-гинекологичното отделение на МБАЛ „Св. Иван Рилски“.

Бащинството буди у социалиста креативност по отношение на инициативи, свързани с децата в региона. Наскоро той реализира акция за развлечение на най-малките, осигурявайки им настолни образователни и семейни игри за забавление по време на изолацията. Преди време пък бившият кандидат за кмет на Горна Оряховица направи дарение комарници на Отделението по педиатрия в търновската болница.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!