2285 четения

Комплекс с осем луксозни къщи вдигат над Шемшево

Кметът Кирил Ангелски: „При нас няма пустеещ имот и много хора искат да си купуват”

 

КОМПЛЕКС ОТ ОСЕМ ЛУКСОЗНИ КЪЩИ ПРАВЯТ НАД ШЕМШЕВО, КОЕТО Е ЕДНО ОТ НАЙ-АТРАКТИВНИТЕ И ПРЕДПОЧИТАНИ ЗА ЖИВЕЕНЕ МЕСТНИ СЕЛА. В намиращата се на юг от него в посока Буковец и Керека местност Вабаир е в ход промяна на предназначението на 5,9 дка земя за неземеделски нужди. Инвеститор е предприемачът Марин Пушкаров от Леденик. Проектът му предвижда осем отделни къщи с височина до 10 метра, колкото е допустимата за района. Всяка ще е с разгъната застроена площ от по 200 кв. метра и ще има собствен двор и площадки за паркиране. В момента се подготвя и планът за застрояване.

„При нас няма пустееща или празна къща, много хора искат да си купят и интересът е доста голям. Има предприемчиви хора, които планират да сменят предназначението на земеделски земи в унисон с инвестиционния интерес“, коментира кметът на Шемшево Кирил Ангелски.

Съвсем наскоро изцяло бе направена и пътната връзка между селото и старата столица, като това е и първият селски път, който е изцяло осветен. Ангелски издейства солидни средства за реконструкция на всички централни улици, а в селото вече действа и първият спортен парк с площадки за игра и уреди на открито. Шемшево е и спортна база на школата на „Етър ВТ“ и поддържа два тревни терена.

Стилян НАЙДЕНОВ

Един коментар за “Комплекс с осем луксозни къщи вдигат над Шемшево

  • 08.10.2020 в 19:50
    Permalink

    Как да не му се възхитиш на този млад, но мъдър момък. Ей така се вдига авторитета на България в Европа !? Не разбрах като е можеш и успяващ, защо трябва да чака да дойдели други заслужаващи да управляват, ами да се връща тук и да ни повежда.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!