Хороскоп

Телците да избягват нови начинания в почивните дни, Девите рискуват да си спечелят врагове, ако се надценяват

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

9 ОКТОМВРИ – ПЕТЪК

Луната е в Рак.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са пилингът и отстраняването на мастит след раждане. Денят не е подходящ за зачеване. Позволени са терапиите против бръчки с лифтинг ефект и стягане, ваденето и лечението на зъби и подстригването на косите.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


10 ОКТОМВРИ – СЪБОТА

Луната е в Рак.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Забранени са пилингът, пластичните операции на гърдите, отстраняването на мастит след раждане. Направете си коламаска, масаж на лице и тяло, епилация, маникюр, педикюр, денят е подходящ.

Забранени са операциите на стомаха, жлъчката и подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


11 ОКТОМВРИ – НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Рак в Лъв в 03.24 ч.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Забранени пилингът, солариумът и сауната. Позволени са масажът на лице и тяло, маникюрът, педикюрът.

До прехода на Луната са забранени операциите на стомаха и жлъчката, а след този час на сърцето, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

 

9 октомври. Бъдете внимателни на работното място и се заемете с ненатоварващи ви задачи, които ще приключите бързо. Трудно ви е да се настроите за активна работа. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във ваша вреда. Овладейте се и не предприемайте рисковани действия.

10 октомври. Денят е почивен, но въпреки това ви очаква успех, ако се въоръжите с търпение и си наложите спокойствие. Емоционалните ви реакции ще засилят желанието на неприятели да ви навредят. По-добре откажете командировката, дори и да е примамлива и печеливша, ако ви пречи да се справите с професионалните си задължения.

11 октомври. Вашата активност в почивния ден ще окаже влияние на работата ви и ще ви издигне на нов връх. Ще научите, че имате отлични финансови постъпления. Начинанията са успешни. Направете бъдещите си професионални планове. Бъдете търпеливи и не давайте воля на отрицателните си емоции. Намерете време вечерта да се видите с приятели.


ТЕЛЕЦ

 

9 октомври. В този ден сте доста разпилени и сте готови да се отдадете на бездействие. Пропускането на важни срещи се отразява и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. До края на тази седмица планирайте задачите си за следващата.

10 октомври. Бъдете предпазливи в разговорите, ако в почивния си ден сте на вашето работно място, и внимателни към новите си познати, с които не бива да откровеничите и да споделяте плановете си. Ще ви е трудно да убедите вашите близки, а и колегите си, че са необходими промени в обща полза. Занимаващите се с производство на хранителни продукти да очакват проверки, а са възможни и глоби.

11 октомври. Всичко около вас се развива много бавно. Започнатото в почивния ден няма да е успешно. Неочаквана новина за допълнителна работа ще усложни отношенията с колегите ви, защото нарушава вашите планове. Не пътувайте. Отложете деловите срещи и разговори. Ще си спестите обтягане на отношенията.


БЛИЗНАЦИ

 

9 октомври. Стабилизирайте отношенията си с вашите близки и колеги. На работното място сте разсеяни и изнервени заради прибързаност, последвана от грешки. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари.

10 октомври. Въпреки че денят е почивен, проведете важен делови разговор, който отложихте през изминалата седмица. Не забравяйте да поставите условията си, за да не навредите на работата си, особено ако сте на ръководен пост. Завършете започнатите задачи. Внимавайте при подготовката на финансови документи.

11 октомври. Имате възможност в почивния ден да осъществите запознанства, които да ви осигурят финансова подкрепа. Четете внимателно и между редовете проектодоговорите, за да не се окажете притиснати от непосилни клаузи. Не харчете без причина, за да не останете без пари в следващите дни, само защото сте задоволили капризите си.


РАК

 

9 октомври. Не се срещайте с непознати хора, които искат да се промъкнат в живота ви, до тайните и до плановете си. Всяка агресия към вашите колеги е във ваша вреда. На работното място сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на активността ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите.

10 октомври. Ако в почивния ден сте на вашето работно място, запазете мълчание, за да не си създадете неприятности с критиката. Ще научите за финансови постъпления, част от които са лично за вас. Промените са благоприятни. Прекалената ви задълбоченост води до разсеяност и невъзможност да чуете предложенията на колегите си.

11 октомври. Отново ще срещнете затруднения в професионален план в почивния ден, решите ли да работите. Ако сте заети с творческа професия, денят ви няма да е успешен. Ще се наложи да направите корекция на плановете си, а това няма да ви хареса. Към неуспехите се отнасяйте без вълнение и приемете, че те ви предпазват от провали и са за ваше добро.


ЛЪВ

 

9 октомври. В удобно за вас време огледайте жилище, което ви е харесало, и преценете дали да го купите, но по-добре да не вземате кредит. На работното място се справяте отлично. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис.

10 октомври. На работното място запазете спокойствие в почивния ден и отхвърлете рутинната си работа. Приключете задачите си до обед, а следобед се срещнете с колеги. В този ден проблемите с личния ви автомобил изискват вниманието ви и бързата ви реакция. Посетете сервиз и го оправете, ако ви предстои пътуване зад граница или командировки в страната.

11 октомври. Денят е почивен, но все пак изисква да сте представителни и да не давате повод за съмнение в качествата и интелекта си, ако се стремите да получите похвала и по-високо заплащане. Професионалните ви задачи изискват пълното ви отдаване на работата, затова не си губете времето с безсмислени разговори. Не отказвайте помощ отстрани.


ДЕВА

 

9 октомври. Доволни сте от получените похвали, егото ви е надскочило позволените граници и сте обсебени от самочувствието, че сте незаменими, но рискувате да си спечелите врагове, които ще започнат да ви вредят. Не е изключено да се появят възможности за успешни начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. По-добре е да не обсъждате кредитиране или заем от познати.

10 октомври. Нови запознанства в този почивен ден са основа за бъдещите ви успехи, но и за провал, ако сте доверчиви. Очертава се възможност за бърз подем в материално отношение, но веднага ще се намерят хора, които да ви предлагат да инвестирате печалбата си. Отложете планирано пътуване, заради невъзможност да изоставите задачите на работното място.

11 октомври. В почивния ден няма пречка да поставите началото на запознанства, свързани с бъдещата ви самостоятелна дейност. Бъдете предпазливи в деловите отношения и при обсъждане на договорите, ако сте започнали скоро самостоятелен бизнес. Въпреки успешния ден, при непредпазливост от ваша страна са възможни финансови загуби, които трудно ще възстановите.


ВЕЗНИ

 

9 октомври. Заемете се с вашите ежеднeвни служебни задължения. На всяка цена се опитайте да промените мнението за колегите си. Намерете нови възможности за изява, защото вече нямате шанс да се развивате. Обмислете плановете си. За съжаление няма да постигнете успех в деловите разговори.

10 октомври. Не проявявайте емоция на работното място в почивния ден и не взимайте импулсивни решения във ваша вреда. Отменете и не планирайте важни делови срещи. По-добре премълчете плановете си. Очаквайте приходи. Ако прецените, че няма да се натоварите с повече задължения, осъществете кратко делово пътуване.

11 октомври. Не пропускайте добрите възможности, които ви предоставя този почивен ден. Ще разрешите финансов проблем. Емоцията няма да ви позволи да сте обективни към колегите си и ще стане причина за разправии. Имате възможност да блеснете с изявите си. Силни сте и се справяте добре със задълженията си на работното място, но сте отличници и в развлеченията.


СКОРПИОН

 

9 октомври. Изнервят ви противоречия, породени от запознанства, които са ви наложени, но и са ви разочаровали. Въпреки това ви очаква спокоен ден. Бъдете гъвкави в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението.

10 октомври. От сутринта в почивния ден се обогатете с нови знания, за да успеете да се справите със служебните си задачи. Вероятността за успех в начинанията е голяма, ако сте упорити и не се противопоставяте на вашите колеги. За благоприятното развитие на нещата ще помогне ново запознанство или неочаквано стечение на обстоятелствата.

11 октомври. Потърсете ново поле за развитие, ако прецените, че е полезно, проверете информацията и в интернет и проявете такт и търпение. Имате възможност да обсъдите прехвърляне на друга работа с по-високо заплащане. Не я пропускайте, ако ви я предложат днес. Проявете решителност в постигане на професионалните си цели, дори и ако умишлено ви пречат.


СТРЕЛЕЦ

 

9 октомври. Обзети сте от желание, въпреки трудностите, да започнете нова дейност, но само ако не е плод на импулсивно решение и е добре обмислена. Не избързвайте, обмислете я отново, за да избегнете бъдещи затруднения. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори. Не разчитайте на късмета си.

10 октомври. Колегите ви се стремят да спечелят вашето внимание, ако сте на работа в почивния си ден. Не избързвайте в изказване на мнения и негативни квалификации, свързани с работата им. Още сутринта ще усложните отношенията си на работното място. Не взимайте прибързани решения, не търсете компромис и оставете всичко в ръцете на съдбата. Тя ще ви покаже верния път.

11 октомври. Смело се заемете с новите си задачи, които и в почивния ден ще ви донесат успех. Избегнете срещи със задгранични партньори, особено ако не са планирани. Имате възможност да попълните банковата си сметка. Не се колебайте да изкажете мнението си и да дадете съвети на колегите си, които да са от полза на всички. Нищо чудно да се увлечете в нова романтична връзка.


КОЗИРОГ

 

9 октомври. Денят ви обещава промени и спокойни разговори. Ще постигнете целите си в личен план, но задачите ви ще изостанат, ако имате намерение да обявите дата за сключване на брак и да се отдадете на празнуване. Пазете се от обсъждане и приемане на предложения, свързани с нова дейност, ако никога не сте се занимавали с това.

10 октомври. Денят е почивен, но ви поднася изненади, свързани с ваши колеги, от които сте разочаровани. Орисани сте да срещате странни непознати. По-добре избягвайте общуването, ако видите, че са настъпателни, нахални или склонни да създават конфликти. Вашата решителност ви помага да не загубите търпение и да се справите с трудностите на работното си място.

11 октомври. В почивния ден очаквайте ново предложение за работа, което ще ви впечатли със заплащането. Бъдете реалисти и преценете добре заслужава ли си да приемете, особено ако ви се струва несигурно или рисковано. Работете без да отклонявате вниманието си извън служебни разговори и ще имате успех.


ВОДОЛЕЙ

 

9 октомври. Всички ваши срещи са свързани с неприятности, заради липса на разбиране от страна на колегите ви, но и заради опитите да ви докажат, че вашите идеи са без значение. Проявете търпение и бъдете сдържани. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. Сами ще ви търсят с настояване да заработите, но им трябва време да надмогнат егото си. На работното място стабилизирайте постигнатото.

10 октомври. Денят, въпреки че е почивен и позволява да планирате време за себе си, е неблагоприятен заради нежеланието ви да осъзнаете грешките си и да ги споделите на колегите си, за да ги поправите заедно и да не ви носят загуби. Не започвайте задачи, свързани с професионалните ви успехи. Планетите ви съветват да обмислите новите доходни предложения и да се възползвате максимално от тях.

11 октомври. Промените в този почивен ден са свързани с необходимостта да изясните отношенията с колегите си. Бъдете предвидливи и не взимайте прибързани крайни решения, ако сте началници. Бъдете внимателни с колегите си, за да не засегнете егото им и да не предизвикате завистта им.


РИБИ

 

9 октомври. Колегите ви проявяват отново завист заради вашите успехи и нарочно се опитват да ви развалят настроението, а вие не се впечатлявате. Осъзнавате, че гневът вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание. Съставете плановете си и започнете изпълнението на новите ви проекти и делови идеи, които са се оказали интересни и за вашите колеги.

10 октомври. В този почивен ден сте във властта на промени, сред които ще има и неприятни, заради очаквани, но бавещи се финансови постъпления, които вече сте разпределили по пера, за да приключите плащанията си до края на месеца. Заемете се само с текущите си задължения. Ако нещо странично трябва да се осъществи, нека да е без вашата пряка намеса.

11 октомври. На работното място се чувствате в своята върхова форма и в почивния ден, но не сте готови за начинания. Не поставяйте ново начало, а завършете започнатото. Отношенията с околните са хармонични. Денят е добър за пътувания. Професионалните ви задължения изискват пълната ви концентрация.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 9 Октомври!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември не позволява да бъдете пасивни. Време е за глобална промяна, от която зависят следващите ви девет години. Дали ще е положителна или отрицателна, зависи само от вас. На късмет не разчитайте.

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 10 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да стабилизирате постигнатото. Начинанията са нежелателни. Периодът е подходящ за създаване на семейство.

10 октомвриВеликотърновски митрополит Григорий

 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 11 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е най-подходящата да анализирате живота си през изминалите девет години и да осъзнаете грешките, които не трябва да допускате в бъдеще. Ще бъдете склонни към усамотяване и засилено желание да се обогатявате с нови знания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *