3425 четения

Търновка се омъжи в червена рокля на 10.10. на съдбоносна дата

СЪДБОНОСНАТА ДАТА 10.10.2020 Г. ПРОВОКИРА МНОГО ВЛЮБЕНИ ДА СЕ ВРЕКАТ ВЪВ ВЕЧНА ВЯРНОСТ ТОЧНО ТОГАВА. Сред двойките, вдигнали сватба в събота, бяха Валентина и Николай, които сключиха граждански брак на Римския стадион в Пловдив. Булката, която е от Велико Търново, тотално разчупи традицията за бяла рокля. Болярката бе проявила дързост и избрала вишнево червен тоалет.

Младоженците се спрели на Града под тепетата за място на венчавката си, тъй като това е любимото им място в България. Тъй като ритуалът бил на открито, не се наложило да носят маски, каквито са изискванията за провеждане на церемонията на закрито.

„Датата дойде с предложението. Тъй като Николай знае, че трудно ще избера ден, той ме попита дали ще се омъжа за него на 10.10.2020 г. Аз казах „да” и веднага започнах да търся място в Пловдив, където да сключим брак. Видях, че едно от възможните места е Римският стадион, обадих се в Обредния дом и оттам ме увериха, че няма никакъв проблем и за датата, и за мястото”, разказва Валентина.

Щастливите влюбени започнали връзката си по време на игра на карти.

Младото семейство Шаканови отбелязало тържествения ден в компанията на най-добрите си приятели, които им били и кумове.

Г. ИЛИЯНОВА

Един коментар за “Търновка се омъжи в червена рокля на 10.10. на съдбоносна дата

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!