396 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 13.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 13 ОКТОМВРИ

Луната преминава от Лъв в Дева в 07.55 ч.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Умереността при храненето, отказът от алкохол и личната хигиена са главните условия за спокойствие и добро здраве, не само днес. Забранени са началото на диета, ботоксът и филърите, моделирането и отслабването в коремната област. Позволени са терапиите за лице, маникюрът, педикюрът и епилацията.

До прехода на Луната са забранени операциите на сърцето, кръста, гърба и диафрагмата, а след този час на коремната кухина, заради трудното зарастване на тъканите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не рискувайте

 

Съветите на приятели или вмешателството на делови партньори в работата ви ще доведе до застой. Предстоят ви запознанства в този ден, причина за резки промени в настроението ви и промяна в отношенията с партньорите ви. Не рискувайте. Разчитайте на интуицията си.


ТЕЛЕЦ

Работете

 

Работете задълбочено, защото сте изтъкани от емоции и губите чувството си за реалност. Деловите срещи и общуването са затруднени. Денят ще ви се стори скучен. Избягвайте срещите с нови делови партньори и разговорите с непознати хора. Нямате желание да се заемете с начинанията, които обмисляхте.


БЛИЗНАЦИ

Не се налагайте

 

Изчакайте търпеливо настъпващите промени, за да си спестите проблеми и грешки поради недоглеждане. Не се опитвайте да налагате мнението си. Не мислете само за пари, за много пари, които може да са ваша фантазия, ако искате да си спестите загубите. Деловите контакти ви носят разочарование.


РАК

Бъдете коректни

 

Бъдете разумни от сутринта и не рискувайте. Оценете правилно възможностите си. Стабилизирайте позициите си. Деловите срещи няма да ви донесат успех, дори и ако сте добре подготвени. Не се опитвайте да хитрувате, защото само с коректност и великодушие ще успеете да постигнете успех.


ЛЪВ

Преоценка

 

Намерете време за преоценка на изминалите дни и на вашите успехи и провали. Избегнете появата на препятствия заради участието в рисковани инвестиции. Трудностите ще ви предпазят от грешки. Възможно е да сгрешите с преценката си за хората. Жънете материални успехи с успешно завършване на поставена задача.


ДЕВА

Имате подкрепа

 

Пригответе се да предприемете промени, които са планирани от вас преди време. Разчитайте на себе си. Поставете началото на нови занимания следобед. Бъдете особено предпазливи. На работното място жънете успехи. Радвате се на разбиране и намирате подкрепа на идеите си във вашите колеги.


ВЕЗНИ

Концентрирайте се

 

В този ден не насилвайте естествения ход на събитията. Въпреки стремежа ви към контакти, е по-добре да сте на работното място и да се концентрирате в работата си. Трябва да защитите позицията си с всички коректни средства. Разговорите не са успешни. Трудно ще докажете правилността на мнението си.


СКОРПИОН

Труден ден

 

Предстои ви труден ден, но ако работите с вашите колеги, успехът е с вас. Промяна в настроението и в поведението ви ще даде повод на неприятели да ви вредят с интриги. Не вземайте важни делови решения. Собствените ви действия може да се обърнат срещу вас. В работата си разчитайте предимно на себе си.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете разумни

 

Не очаквайте професионални успехи. Склонни сте да приемете всяко примамливо предложение, което ви се струва печелившо. Застрашени сте от възможността да пропилеете целия ден. Концентрирайте се в главната си задача и превърнете замисленото в реалност. Обединете промяната с разумните си действия.


КОЗИРОГ

Обмисляйте

 

Днес е във ваша полза да стабилизирате постигнатото до момента и да не съсипвате отношенията си на работното място. Не позволявайте да ви отклонят от важните задачи. Деловите срещи осъществете сутринта, следобед странични причини ще ви попречат да реализирате замисленото. Не вземайте спонтанни решения.


ВОДОЛЕЙ

Не прибързвайте

 

Начинанията са успешни, ако не допускате прибързани действия. Независимо от трудностите, работата ви спори. Внимавайте с разходите, за да избегнете финансовите проблеми в следващите дни. Разговорите на работното ви място са успешни, ако не налагате мнението си и не спорите.


РИБИ

Не обещавайте

 

Възможни са нови приходи, макар и не големи. Не бързайте с инвестициите. Ще ви ядосат заради искания, за които нямате време. Не разчитайте на бързо примирие и не давайте обещания за по-късно изпълнение на желанията на колегите и близките си. На работното място се заемете с рутинните си задължения. Не разчитайте на промени.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 13 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална. Трудно контролирате емоцията си, а чувствителността ви пречи да възприемате дори и градивната критика по ваш адрес. Приключете отношения, изживели времето си.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *