Хороскоп

АСТРОХОРОСКОП ЗА 15.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 15 ОКТОМВРИ

Луната преминава от Дева във Везни в 08.54 ч.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.

Минералите на деня са планински кристал и рубин.

Забранени са сауната, солариумът, мезотерапията, ботоксът и филърите. Позволена е епилацията, маникюрът и педикюрът, боядисването на косите и сешоарът.

До прехода на Луната са забранени операциите на коремната кухина, а след този час – на бъбреците, подстомашната жлеза и ендокринната система, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Делово предложение

 

Промените на работното място трябва да са умерени и предварително обмислени. Ще ви отправят делово предложение, на което не можете да устоите, но го отложете заради ретроградното движение на Меркурий. Отговорете, че ще го обмислите и обсъдите и ще дадете отговор в следващите дни. Не прекалявайте с високите скорости, ако сте зад волана.


ТЕЛЕЦ

Проблеми

 

В този ден ви предстои разговор, в който ще се сблъскате с неочаквани проблеми, а и Меркурий е ретрограден. Не се радвайте прибързано на получените пари, защото веднага има къде да ги вложите. Денят е подходящ за рутинни занимания. Проблемите са много, заради липса на стабилност в мнението ви.


БЛИЗНАЦИ

Изслушвайте

 

Направете необходимите анализи на финансовото си състояние, особено ако управлявате ваша фирма. Изслушвайте мнението на колегите си. Предвидените инвестиции може да навредят на бъдещата ви работа, особено при започналото ретроградно движение на Меркурий. Бъдете тактични. Поднесете идеите си, ако искате да бъдат подкрепени от партньорите ви.


РАК

Бъдете предпазливи

 

Разговорите с делови партньори ще ви помогнат да откриете нови възможности за излизане от финансовите проблеми, които са ви споходили. Подхождайте предпазливо към предложенията, за да не се окажете излъгани. Отложете деловите разговори, свързани с преките ви задачи, за да не си създадете конфликти на работното място, като не пренебрегвате ретроградното движение на Меркурий.


ЛЪВ

Изчакайте

 

Днес сте обсебени от желание на всяка цена да сте на върха на работното място. Ако сте решили да постигнете признание, е във ваша полза да изчакате да получите оценка от колегите си, особено при ретроградното движение на Меркурий. Време е да помислите и за себе си, а не само за хората около вас. Отношенията с околните са хармонични.


ДЕВА

Приходи

 

Работете спокойно и не забравяйте да отчитате всички детайли в работата си. Не взимайте прибързани решения, заради ретроградното движение на Меркурий. Перфекционизмът ви носи полза. Не се поддавайте на провокации. Ще научите за постъпили пращания, добра оценка за ваш отдавна положен труд.


ВЕЗНИ

Не давайте заем

 

Неочаквани разходи в семейството ще нарушат финансовата ви стабилност. Всичко замислено, свързано със задачите ви на работното място, ще се осъществи. Преодолейте нервността си и се предпазете от повтаряне на стари грешки. Отложете деловите срещи и разговори. Не рискувайте. Меркурий е ретрограден. Не давайте пари назаем.


СКОРПИОН

Запознанство

 

Откъснете се от мислите за проблемите, които имате да разрешавате. Не е изключено случайно запознанство да окаже положително влияние на бъдещото ви финансово състояние. Звездите ви дават шанс да откриете нови източници на доходи, но Меркурий е ретрограден, налагащ засилено внимание.


СТРЕЛЕЦ

Не се заяждайте

 

Пазете се от измами, свързани с намерението ви да поставите началото на нова дейност, защото Меркурий е вече ретрограден. На работното място бъдете внимателни в думите и действията си. Всеки опит да се заяждате и да иронизирате колегите си, е във ваша вреда. Рискувате да се провалите заради прибързаност и необмислени действия.


КОЗИРОГ

Подновете контакти

 

Интересни запознанства ви зареждат с желание да успявате и обогатяват знанията си. Подновете стари и полезни делови контакти, но внимавайте и не се сближавайте. Меркурий е в ретроградното си движение. Деловите ви партньори ще подпомогнат финансовите постъпления, които отдавна очаквате. Със задачите си се справяте добре.


ВОДОЛЕЙ

Нови партньори

 

Погледнете на професионалните си задачи с оптимистично настроение, спазвайки повелята на ретроградния Меркурий. На работното място сте във върховата си форма и ще получите похвала. Ще се срещнете с нови партньори, които искат да работите съвместно и ще ви донесат бъдещи успехи.


РИБИ

Трудности

 

Въпреки желанието ви да творите, се пригответе за трудности, заради невъзможност да получите необходимата ви информация. Не се впускайте в начинания. Успехът ще бъде с вас, ако на работното място завършите започнатите задачи при започналото ретроградно движение на Меркурий. Неочаквано ще ви изненадат с информация за предстоящи финансови постъпления.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 15 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви налага Съдбовно подчинение. Прибързаността е във ваша вреда. По-добре е да се заредите с търпение и да се оставите на течението. Общувате с лекота, но само ако не налагате мнението си с вербална агресия, която ви печели врагове.

 

15 октомвриДимитър Митрев – кмет на Лесичери

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *