1368 четения

Конференцията на ДПС преизбра Гюнай Далоолу за областен лидер

ГЮНАЙ ДАЛООЛУ БЕШЕ ПРЕИЗБРАН С ПЪЛНО МНОЗИНСТВО ЗА ОБЛАСТЕН ЛИДЕР НА ДПС ЗА ОЩЕ ЕДИН МАНДАТ. Това стана ясно след края на областната конференция на „Движението за права и свободи”, която се проведе в неделя във Велико Търново.

„Признавам си, че бях уморен, и ако тази конференция се беше състояла според плановете ни през март, сигурно щях да си направя отвод. Но тези хора ме зареждат и ми дават сили да се чувствам все по-уверен, затова не се отказах и затова сега ще дам всичко от себе си за ДПС. Ще работя за това „Движението за права и свободи” да запази мандатите си на предстоящите парламентарни избори, както и за това да имаме народен представител от Великотърновски регион. Освен това съм категоричен, че мога да разширя и общинските ни структури“, заяви след края на конференцията Гюнай Далоолу. За него гласуваха всичките 96 делегати в областната конференция, която не издигна друг кандидат за областен лидер, освен г-н Далоолу, за когото това ще бъде вече трети мандат начело на ДПС в областта.

Три решения е предложил за гласуване от конференцията Гюнай Далоолу и е получил пълната подкрепа на делегатите. „Първото решение беше да издигнем кандидатурата на Мустафа Карадайъ за председател на ДПС, второто беше разширяването на общинските структури и третото е организационно, но много важно за работата на организацията ни. През този мандат Оперативното ни бюро ще заседава всеки път точно седмица преди Областния съвет на ДПС“, коментира Далоолу.

Да поздравят колегите си на форума, дойдоха Камен Костадинов и Рушен Риза, и двамата членове на Националното оперативно бюро.

Сн. авторката

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *