336 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 19.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 19 ОКТОМВРИ

Луната преминава от Скорпион в Стрелец в 07.42 ч.

Цветът на деня е сребристосин.

Минералът – александрит.

Забранени са татуирането, полагането на постоянен грим, началото на диета. Позволени са епилацията, масажът на лице и тяло, маникюрът, педикюрът, боядисването на коса и сешоарът.

До прехода на Луната са забранени операциите на половите органи, а след този час на черния дроб, кръвоносната система, операциите, свързани с донорство и кръвопреливане, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Разсеяни сте

 

Не е изключен конфликт с ръководството и агресия от страна на непознати хора. Разсеяността ви може да доведе до финансови загуби заради погрешно решение за инвестиции, особено при ретроградното движение на Меркурий. Не се опитвайте да свършите работата си за по-кратко от определеното време. Възможни са грешки, които трудно ще поправите.


ТЕЛЕЦ

Бъдете реалисти

 

Предстои ви ден, позволяващ стабилизация. Всичко, което предприемате, трябва да е разумно. Подхождайте реалистично към действителността около вас, за да си спестите провалите при започналото ретроградно движение на Меркурий. Не пренебрегвайте обичайните си служебни задължения заради срещи и разговори, които не са свързани с работата ви.


БЛИЗНАЦИ

Не сте уверени

 

На работното място ще ви възложат задачи, с които не сте сигурни, че ще се справите. Не са ви дали указания и този факт ви затруднява допълнително, но може да се окаже, че имате подкрепата на ретроградния Меркурий. Тактът и търпението са ви от полза. Завършете до края на деня започнатото и отложете важните разговори за следобед.


РАК

Проявете разбиране

 

Разчитайте изцяло на съобразителността си и на възможността да намерите нестандартни начини за разрешаване на проблемите на работното място. Възможни са финансови успехи, дори и при ретроградното движение на Меркурий. Нежеланието ви да проявите разбиране към предложението на колегите си и да промените начина си на работа е във ваша вреда.


ЛЪВ

Простете

 

Ще ви е трудно да се примирите с обидните думи, изречени от ваш колега, но не бива да се ядосвате, защото Меркурий е ретрограден, и заедно с Уран ще му даде заслужен урок. Не сте готови да простите и затова конфликтите с ръководството и колегите ви са реална опасност, която може да ви навреди. Деловите разговори са неуспешни. Отложете ги. Нереалността на плановете може да доведе до финансови загуби.


ДЕВА

Не прибързвайте

 

Не е изключено да пропилеете деня си в разрешаване на семейни проблеми и работата ви да изостане. Не допускайте провал, след като сте пожънали небивал успех предишния ден. Успехът си гарантирате, ако сменяте тактиката си според обстоятелствата, но без прибързаност, съгласно повелята на ретроградния Меркурий. Изпълнявайте преките си задължения на работното място.


ВЕЗНИ

Обмислете

 

Стараете се да общувате с различни хора, сякаш търсите нова среда. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите, които може да не започвате веднага, заради продължаващото ретроградно движение на Меркурий. Не се разсейвайте, за да не загубите напразно времето си. Не очаквайте новина за очаквани плащания. Ще закъснеят. Бъдете предпазливи при делови разговори и срещи.


СКОРПИОН

Приходи

 

Преди да се доверявате на поднесената ви информация, я проверете лично. Днес се пазете от прибързани действия. Конфликтите са заради промени на работното място, които не желаете да обсъдите, в противоречие с изискванията на ретроградния Меркурий. Очаквайте да получите известие за приходи, които ще ви зарадват, защото идват навреме. Деловите срещи са успешни.


СТРЕЛЕЦ

Без агресия

 

В този ден сте в добро настроение и е във ваша полза да го запазите, вместо да се впечатлявате от нечия непочтеност, за която ретроградният Меркурий ще се погрижи вместо вас. Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнение без причина, а и да има, преглътнете я. Начинанията са успешни. Не пропускайте добрите възможности, които ви дарява съдбата.


КОЗИРОГ

Не пътувайте

 

Бъдете предпазливи към новите си познати и се предпазвайте от грешки. Страдате заради невъзможността да оцените реално характерите на хората, с които се срещате, но причината е ретроградното движение на Меркурий. Не създавайте предпоставка за скандал с ваш инатлив колега. Ако вечерта сте планирали гостуване, не ви препоръчвам да пътувате, за да избегнете проблемите с пътната полиция.


ВОДОЛЕЙ

Трудности

 

Трудностите, които не сте очаквали, ще ви извадят от равновесие сутринта. Ще се наложи да промените намеренията си, за да се справите със задълженията си. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворителни, но забравете за начинанията – Меркурий е ретрограден. Стабилизирайте постигнатото до този момент и планирайте първия месец на идващата нова година.


РИБИ

Без промени

 

Не се поддавайте на искания за промени, които не сте предвидили. По-добре изчакайте и обмислете всички свои идеи в детайли. Склонни сте към конфликти. Пътуванията, ако са наложителни, осъществете с обществения транспорт. Трудности няма да липсват, защото сте склонни да се откажете от работата си, което е в противоречия с изискванията на ретроградния Меркурий.


 

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 19 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да стабилизирате постигнатото. Начинанията са нежелателни. Периодът е подходящ за създаване на семейство.

 

19 октомври Ганчо Карабаджаков – заместник-кмет на В. Търново

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *