АСТРОХОРОСКОП ЗА 20.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 20 ОКТОМВРИ

Луната е в Стрелец.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Забранени са татуирането, полагането на постоянен грим, ваденето на зъби, началото на диета. Позволени са епилацията, масажът на лице и тяло, маникюрът и педикюрът, лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите, свързани с донорство, и тези на черния дроб, ако не са животоспасяващи, въпреки че и тогава крият риск.


ОВЕН

Материален успех

 

Съдбата ви дава възможност да се изкачите още няколко стъпала по служебната стълбица и да заслужите одобрението на ръководството преди края на месеца, но това може да се случи, ако сте се доказали като професионалисти и ако не се противопоставяте на изискванията на ретроградния Меркурий. Общуването с партньорите ви и ново запознанство ще ви създадат добра основа в материално отношение.


ТЕЛЕЦ

Не се налагайте

 

В този ден сте в добро настроение и с отлично самочувствие, но не прекалявайте с показното си поведение. Не проявявайте агресия, ако решите да наложите мнението си, защото по този начин ще навредите на себе си по време на ретроградното движение на Меркурий. Заемете се с разплащането по застраховки и текущи плащания.


БЛИЗНАЦИ

Внимавайте

 

Съдружник ще ви отправи несправедливи обвинения, че не сте коректни. Веднага прекратете отношенията си. Повлияни сте от предложения, обещаващи ви материални успехи чрез нова работа, но бъдете внимателни, защото Меркурий е ретрограден. Ще е грешка, ако дадете съгласие да се преместите прибързано и се лишите от сегашната си стабилност.


РАК

Напрежение

 

Предстои ви поредния неблагоприятен ден, изпълнен с нервност и напрежение, повлияни и от ретроградното движение на Меркурий. Емоцията и трудностите са пречка да оцените реално възможностите си. Не влизайте в спор с колегите си. Стабилизирайте постигнатото на работното си място. Не ви съветвам да предприемате делови пътувания, за да избегнете проблемите.


ЛЪВ

Бъдете толерантни

 

Подгответе се да останете на работното си място и след края на работното време. Освен финансовите постъпления, ще ви зарадват и успешни делови запознанства и разговори. Бъдете внимателни в работата си, защото са възможни грешки и сериозни пропуски. Успехът е с вас, ако сте концентрирани, търпеливи и толерантни към чуждите потребности.


ДЕВА

Не избързвайте

 

Поднесете идеите си на вашите колеги и не пропускайте да им направите добра обосновка, за да ви подкрепят. Пред вас се очертава предложение за нова работа. Не избързвайте с отговора си, защото Меркурий продължава ретроградното си движение. Разчитайте на себе си. Контролирайте емоциите си. Не позволявайте проблемите у дома да ви пречат на работата.


ВЕЗНИ

Ползотворен ден

 

Очаква ви напрегнат, но ползотворен ден. Идеите ви ще намерят приложение и ще бъдат одобрени от ръководството и колегите ви. Бъдете точни и принципни и ще докажете, че сте перфектни в работата си. На работното си място не се поддавайте на примамливи предложения. Коригирайте допуснати грешки съгласно изискването на ретроградния Меркурий.


СКОРПИОН

Повишение

 

Имате възможност да разширите дейността си, но бъдете умерени, защото Меркурий е ретрограден. Очаквайте промени. Проведете разговорите с началниците си. Възможно е да ви предложат повишение на заплатата. При делови срещи и разговори не прекъсвайте събеседника си. Проучете нова професионална сфера, в която бихте искали да се развивате.


СТРЕЛЕЦ

Стабилни сте

 

Използвайте цялото си влияние, за да разрешите труден проблем на работното място, който е породен и от противопоставянето ви на изискванията на ретроградния Меркурий. Нетипично стабилни сте за хора с вашия темперамент. Не прекалявайте със срещите и новите запознанства. Възможна е провокация. Бъдете сдържани и не заставайте срещу себе си.


КОЗИРОГ

Труден ден

 

Ще си спомните за отдавна създадени ви проблеми от човек, който ви се е обадил и иска среща с вас. Ако се занимавате с частен бизнес, ще се наложи да промените плановете си и да помислите за нови партньори. Днес ви престои труден ден. Изпълнен е с неприятни срещи и нови запознанства, които в близките дни ще се окажат срещу вас.


ВОДОЛЕЙ

Творчески ден

 

Денят е благоприятен за творческа дейност и пътувания. Очаквайте отлични финансови постъпления. Не влизайте в конфликт на работното място. Не натоварвайте колегите си с вашето безпричинно песимистично настроение, защото ще ги разочаровате с впечатлението, което създавате, че не се радвате и на собствените си успехи.


РИБИ

Търпение

 

Помислете за начините, чрез които да докажете правотата си пред ръководството, ако се налага да работите и в този ден и очаквате да получите заслужено признание. Не налагайте волята си емоционално, с инат и агресия, не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. Търпението ви носи повече полза от прибързаността.

 


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 20 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е най-подходящата да анализирате живота си през изминалите девет години и да осъзнаете грешките, които не трябва да допускате в бъдеще. Ще бъдете склонни към усамотяване и засилено желание да се обогатявате с нови знания.

 

20 октомври Д-р Емил Енчев – общински съветник, П. Тръмбеш

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *