АСТРОХОРОСКОП ЗА 21.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 21 ОКТОМВРИ

Луната преминава от Стрелец в Козирог в 09.43 ч.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранени са татуирането, полагането на постоянен грим, заради опасност от алергии, началото на диета. Позволени са боядисването на косите, къдренето, лечението на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на черния дроб, кръвоносната система, свързаните с донорство и кръвопреливане, а след прехода – на костната система, ставите, коленете, ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Претоварени сте

 

Днес сте претоварени с работа заради очаквани финансови успехи. Претенциите на ваш колега, че има повече знания от вас, ще ви подразнят, защото знаете, че не е така. Не насрочвайте делови срещи. Уговорете ги за следващия месец заради ретроградния Меркурий и не се опитвайте да поучавате колегите си как да работят, за да излеете гнева си.


ТЕЛЕЦ

Изслушвайте

 

Ще останете разочаровани в очакванията си за големи печалби от ваши начинания. Подвели са ви със сумата, която са ви обещали. Въздържайте се от пътувания, заради ретроградното движение на Меркурий. Ако се налага да провеждате делови разговори, изслушвайте с внимание събеседника си, за да ви донесат очакваните резултати.


БЛИЗНАЦИ

Не прекалявайте

 

Престанете да мърморите на партньора си за всяка дреболия, защото скоро ще му омръзнете и ще го отдалечите от себе си необратимо. Заради трудностите на работното си място не прекалявайте с претенциите си. Всичко замислено може да почака. Стабилизирайте постигнатото до момента. Ако работите в сферата на търговията, успехът е с вас.


РАК

Имате сили

 

Заредени сте със сили и желание за работа. Промените на работното място могат да ви изнервят, но след броени часове ще се убедите, че са във ваша полза. Очаквайте приходи, които са достатъчни, за да сте спокойни до края на месеца. Отложете уговорените делови срещи, защото може да са във ваша вреда заради ретроградното движение на Меркурий.


ЛЪВ

Напрежение

 

От ранни зори ви е обзело нервно напрежение, за което нямате обяснение, но сякаш сте повлияни и притеснени от ретроградния Меркурий. Внимавайте да не нагрубите някого и не налагайте мнението си. Материалните ви стремежи са причината за трудностите, които срещате по пътя си. Печелите неприязънта на колегите си. Не преувеличавайте тежестта на разходите, които се налага да направите.


ДЕВА

Бъдете търпеливи

 

Дребни детайли и малки недоразумения могат да ви отклонят от най-важната ви задача за този ден, а това не е във ваша полза. Бъдете концентрирани и търпеливи, умерени и предпазливи – Меркурий е ретрограден. Говорете с колегите си за новите методи, които искате да приложите на работното място и които носят полза и на тях.


ВЕЗНИ

Справяте се

 

На работното място се справяте отлично с рутинните си задължения, в пълен синхрон с ретроградното движение на Меркурий. Промените са положителни. Всичко, започнато в този ден, ще ви донесе успехи. Единственото изискване е да не сте прибързани. Следобед посетете свои делови партньори.


СКОРПИОН

Разногласия

 

Бъдете умерени в разходите. Разногласия заради клевети на работното място са причина да нарушите спокойствието си. Неочаквано известие за нови задачи ще запълни времето ви. Бъдете внимателни с контактите си, избягвайте общуване с непознати хора и не се движете сред тълпите, за да избегнете проблемите, заради ретроградното движение на Меркурий. Разчитайте преди всичко на себе си.


СТРЕЛЕЦ

Не спорете

 

Трудностите са породени от безотговорността на ваш колега, но не пречат да успявате на работното място. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че всичко се осъществява по-бавно, но Меркурий в ретроградното си движение поднася изненади. Не избързвайте да критикувате колегата си. Изслушайте казаното от него и ще спечелите повече уважение, отколкото ако спорите и се заяждате.


КОЗИРОГ

Успехи

 

Жънете успехи и отново ви завиждат. Имате нова възможност да постигнете делови споразумения. Подгответе за подписване финансовите договори със задгранични партньори, но ви съветвам да ги приключите другия месец, заради ретроградното движение на Меркурий. Ако сте си направили планове как да вложите парите си, могат да ви ги провалят ваши конкуренти. Не разказвайте притесненията си.


ВОДОЛЕЙ

Не рискувайте

 

Начинанията са неуспешни, Меркурий е все още ретрограден. Полага ви се да си отдъхнете от напрежението. Не е изключено да помогнете на ваши нови служители или работници, ако заемате ръководен пост. Денят не е благоприятен за пътуване. Не рискувайте! Не проявявайте агресия към колегите си, защото ще си спечелите неприятели.


РИБИ

Без промени

 

Отново обмислете предстоящите делови разговори, от които зависи осъществяването на бъдещите ви професионални планове. Не пропускайте да се видите с ваш приятел адвокат и да обсъдите възможния риск. Следобед се концентрирайте в обичайните си задължения. Бъдете въздържани при ретроградното движение на Меркурий. Не мислете за промени на работното място.

 


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 21 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември носи преди всичко увеличени приходи. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, за да не ви върви на откази в следващите девет години. Изясняването на отношения ще доведе до тяхното допълнително влошаване. Не ползвайте неплатен отпуск.

 

21 октомври Мариян Кенаров – изп. директор на ИПК „Абагар” АД

Ганчо Ганев – кмет на Обединение

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *