533 четения

На всички, които работят активно и гонят поредната цел, ретроградният Меркурий напомня, че трябва да са тактични и умерени в действията си

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

 

23 ОКТОМВРИ – ПЕТЪК

Луната преминава от Козирог във Водолей в 15:16 ч.

Цветът на деня е син.

Минерал – ахат.

Сменете с нови ползваните досега козметични продукти, като ги тествате преди това. Забранени са дермосоникът, татуирането, маникюрът и педикюрът, силният натиск при масаж на краката, бедрата, прасците и стъпалата. Позволено е лечението на зъби. Денят е добър за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на костите, ставите, сухожилията, а след това операциите на вените, сухожилията, апендикса и ваденето на зъби, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

24 ОКТОМВРИ – СЪБОТА

Луната е във Водолей.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Тонизирайте и пречистете организма си с разтоварващо хранене. Забранени са терапиите за кожа, татуирането и премахването на татуировки поради съществуваща опасност от алергии. Позволени са лечението на зъби и началото на четиридневна диета.

Забранени са операциите на костите, ставите, сухожилията и вените, а също и на апендикса и на очите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 

25 ОКТОМВРИ – НЕДЕЛЯ

Луната преминава от Водолей в Риби в 23:17 ч.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Заради проява на алергии са забранени масажът на тяло без загряващи препарати, епилацията и дермосоникът. Силният натиск при масаж оставя сини петна. Подстригването е забранено. Боядисването на косите и студеното къдрене са позволени. Позволени са лечението на зъби и масажът на лице без избелващи средства.

До прехода на Луната са забранени операциите на ставите, вените, апендикса и ваденето на зъби, а след този час – на стъпалата, лимфната система и за премахване на кисти, ако не са животоспасяващи.


ОВЕН

 

23 октомври. Днес сте притеснени от поредните неочаквани препятствия на пътя ви, но причината не зависи от вас, а от хора около вас, неспазващи изискванията на ретроградния Меркурий. Примирете се и се занимавайте с други задачи, които зависят само от вас. Пазете се от самохвалство и не се поддавайте на ласкателства, целящи да измъкнат информация за идеите, които имате.

24 октомври. Денят, въпреки че е почивен, ви поднася възможност да пътувате и да предприемете промени на работното място. Жънете успехи, но може да са върхови, ако се съобразите с ретроградния Меркурий. Ще ви поднесат информацията, която ви е необходима, без да я искате. В професионалния живот успехът няма да ви изостави и в този ден. Очаквайте новина за приходи.

25 октомври. Запознанствата ви трябва да са добре преценени заради ретроградното движение на Меркурий и опитите ви да се наложите и противопоставите. Не се обвързвайте с обещания за финансова подкрепа. Денят е почивен, но е напрегнат, затова отложете важните делови срещи. Добре е да приемете делово предложение, което няма да ви отклони от пряката работа, но ще ви донесе пари.


ТЕЛЕЦ

 

23 октомври. Насочете усилията си към обогатяване с информация в различни области на живота. Запишете се в образователни курсове, без значение на каква възраст сте, защото ретроградният Меркурий поощрява обогатяването с нови знания. Осъществете всичките си професионални цели за деня. Възможни са приходи, както и нови изгодни предложения.

24 октомври. В пряката ви професионална дейност се предпазвайте от грешки, породени от доверяване на непроверена информация, поднесена ви в почивния ден. Искате да блеснете дори и с цената на финансови загуби и забраните на ретроградния Меркурий. Не бива да пропускате служебно или лично пътуване поради лично неудовлетворение. Ако го пропуснете, ще съжалявате още вечерта.

25 октомври. Предстои ви спокоен и разтоварващ почивен ден, в който ще се занимавате с приятни неща, които ви успокояват. Време е да изхвърлите непотребните вещи с единствената цел да обновите и подредите наново живота си, дори и при ретроградния Меркурий. Бъдете сговорчиви и с успех ще се справите със задълженията си, свързани с работата ви.


БЛИЗНАЦИ

 

23 октомври. В този ден облаците над главата ви се разсейват и ще погледнете към бъдещето с повече оптимизъм. Посъветвайте се дали трябва да промените някои клаузи в подготвените договори, но внимателно и прозорливо, защото Меркурий е ретрограден. Ще усетите прилив на енергия, която ще ви помогне да се справите с всяка възложена ви работа. Сделките, които сключвате в този ден, са успешни.

24 октомври. В този почивен ден е добре да си извадите поука от минали грешки и да не се отнасяте безотговорно към финансите си заради все още ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте делово посещение на ваши задгранични партньори. Предварително се запознавайте с крайния вариант на всеки договор.

25 октомври. Днес, в почивния ден, сте във върхова форма и облъчвате с чар. Деловите срещи са успешни, защото сте спокойни и самоуверени, но не пропускайте ретроградното движение на Меркурий. Отдавна не ви се беше случвало да сте с отлично самочувствие. Следобед се постарайте, дори и с цената на повече усилия, да отхвърлите работата си.


РАК

 

23 октомври. В този ден анализирайте действията и грешките си в хармония с повелята на ретроградния Меркурий. На работното си място очаквайте осъществяване на полезни делови контакти и професионални успехи. Юридически проблеми намират добро решение. Следобед посетете свои делови партньори, с които имате възможност да уговорите нова съвместна дейност.

24 октомври. На работна среща, уговорена за почивния ден, няма да успеете да разрешите наболели проблеми. Очаквайте делово предложение, което е добре да не отказвате, въпреки трудностите, които имате на работното място, но не подписвайте договори, защото Меркурий е ретрограден. Не пропускайте допълнителните доходи. Не ви препоръчвам да смените работата си, но не оставяйте без внимание печелившите делови предложения.

25 октомври. В този почивен ден сте с променливо настроение и емоционални. Ако ви предстои да сключвате сделка, не избързвайте, а обмислете всичко още веднъж. Не слагайте подписа си под окончателен договор. Пред вас се отварят широко вратите към нови възможности за професионални успехи. Възползвайте се от тях без колебание в края на годината.


ЛЪВ

 

23 октомври. Рутинни задължения заемат голяма част от мислите и времето ви в този ден, но това е разпореждането на ретроградния Меркурий. Днес оказвате силно влияние върху колегите си, но този факт не ви дава право да ги използвате заради материалните си стремежи. Трудностите в последните дни са ви притеснили. Проявете търпение и сдържаност и ще видите как всичко набелязано постепенно се осъществява с успех.

24 октомври. Не бива да се опитвате да свършите няколко неща едновременно. Предстои ви наситен с емоции почивен ден заради опита ви, въпреки че си знаете урока, да се противопоставите на ретроградния Меркурий. Ще получите признанието и на колегите си, и на ръководството заради помощта, която сте им оказали. Бъдете внимателни към новите запознанства, без значение дали са делови, или лични. Отидете на работа в добро настроение.

25 октомври. Трудности в почивния ден ви пречат на работното място и блокират възможността да постигнете целите си до края на деня. По-добре се въоръжете с търпение и приемете, че забавянето е във ваша полза и ви предпазва от грешки. Възможни са неочаквани разходи или финансови загуби. Бъдете внимателни при работа с пари.


ДЕВА

 

23 октомври. В този ден ви предстои изясняване на отношенията на работното място, въпреки че Меркурий е ретрограден и може да ви подтикне да изречете думи, след които, и да съжалявате, няма как да заличите казаното. Сутринта ще се ядосате, че ви пречат да осъществите плановете си заради капризите на ваши колеги. Следобед пристъпете към изпълнение на най-важните си задачи и подгответе документите за подпис. Обмислете разширяване на дейността си.

24 октомври. Днес, в почивния ден, сте напрегнати и нервни, с променливо настроение, защото вашият управител Меркурий блокира намеренията ви да поставите ново начало и да блеснете. Не позволявайте липсата на спокойствие да провали работата ви. Избягвайте запознанствата и се дръжте добре с колегите си. Забравете ненужните разговори, както и желанието ви за работа с документи.

25 октомври. Въпреки трудностите ви предстои успешен почивен ден, в който жънете за пореден път материални успехи. Вашият оптимизъм ви помага да постигнете отлични резултати и да достигнете поредния професионален връх. Завършете всичко важно до обяд и се отдайте на полезни разговори с вашите колеги и подчинени, а вечерта с вашите близки.


ВЕЗНИ

 

23 октомври. Денят е благоприятен за обогатяване с нова информация. Възможни са сблъсъци с ръководството, но ако сте търпеливи и знаете какво искате, ще изясните проблемите без много усилия. Въпреки ретроградния Меркурий и това, че не ви се работи, се постарайте да бъдете активни, дори и с рутинните си занимания, ако това е важно за авторитета ви.

24 октомври. Обмислете предстоящо след броени дни провеждане на разговори със служители от държавните институции, с които сте обвързани с делови отношения. В почивния ден не е изключена подкрепа на влиятелни личности. Претворете плановете си в реалност и не забравяйте за получената преди време подкрепа. Пътувайте, но не сядайте зад волана – Меркурий е ретрограден!

25 октомври. Днес, в почивния ден, се чувствате в свои води на работното място и при делови срещи. Постарайте да сдържате емоциите си и да завършите работата си. Ще срещнете хора, които ще ви обогатят с нови знания и ще ви бъдат полезни. Не се ядосвайте заради чуждите грешки, дори и ако вредят на работата ви. Стига да можете, ги поправете и продължете напред.


СКОРПИОН

 

23 октомври. Ще отхвърлите много работа, но резултатите няма да ви задоволят, защото сте очаквали повече от това, което заслужавате или можете да постигнете. Не сте доволни и от подписаните договори и споразумения, но те ще ви донесат добри приходи, въпреки че не сте съобразили ретроградния Меркурий. Възможни са грешки, които с усилие ще поправите. Бъдете особено внимателни към новите предложения.

24 октомври. Емоцията в почивния ден пречи на напредъка в работата и ви създава сериозни трудности в общуването, което не ви се случва за първи път, но този път е причина да пренебрегнете изискванията на ретроградния Меркурий. Ако сте упорити, ще си осигурите допълнителни приходи. Силите ви се възвръщат. Стабилизирайте постигнатото. Предстоят ви промени. От вас зависи да ги превърнете в успех.

25 октомври. Използвайте възможността да се справите с изостаналите задачи, ако работите в почивния ден. Не се натоварвайте с няколко наведнъж. Степенувайте ги по важност, за да не се преуморите. Отложете деловите срещи и разговори – Меркурий е все още ретрограден. Не са изключени влияния отстрани, които ще се отразят неблагоприятно на работата ви. Не се включвайте в съмнителни търговски сделки.


СТРЕЛЕЦ

 

23 октомври. Денят е изпълнен със задължения. Стабилизирайте постигнатото в служебен план и не поставяйте ново начало. Успявате, ако сдържате емоциите си, в чиято власт сте от сутринта. Не сключвайте сделки, а и денят не го позволява, дори и ако само преговаряте. Ако ви предлагат нова работа, не бързайте да я приемате, без да сте сигурни, че отговаря на очакванията ви.

24 октомври. Денят е почивен, но е и изморителен и напрегнат, но е благоприятен за начинания и преместване на нова работа. Обсъдете намеренията си с компетентни юристи и преценете дали постъпвате правилно. При делови срещи и разговори внимавайте да не се провалите с някоя не намясто изречена дума, заради която ще ви накаже ретроградно движещият се Меркурий.

25 октомври. Денят е почивен, но е напрегнат и успешен, въпреки че Меркурий е ретрограден. Освободете се от песимизма. Не позволявайте да провалят шансовете ви за материална стабилизация, въпреки че сте уверени в силите и възможностите си. Работете концентрирано и без да отклонявате вниманието от професионалните си задължения, и ще имате успех. Очаквайте предложение за работа.


КОЗИРОГ

 

23 октомври. Обмислете начинанията с вашите колеги и проведете разговорите си за делови обяд. Не се изкушавайте да предприемате инвестиции, които не сте обсъдили с ръководството, особено при ретроградното движение на Меркурий. Трудностите на работното място и тези, които са свързани с бизнеса ви, преодолявате с лекота, ако повярвате в силите си.

24 октомври. Обмислете в почивния ден замислените от вас начинанията заедно с вашите колеги, но само до тази граница на постигнат сговор. Бъдете активни и следвайте пътя си, без да се отклонявате от него, тъй като ретроградния Меркурий забранява да подписвате и да инвестирате. Деловите разговори са успешни. Разчитайте на интуицията си при изпълнение на поставените ви задачи.

25 октомври. Запознанствата на работното място ще ви създадат сериозни проблеми, ако са свързани с професионалните ви планове и се случват в почивния ден. Не се обвързвайте с новите си познати и работете сами. Дългоочаквана вест, която ще научите при внезапното провеждане на делова среща, е гаранция за постигането на поставената цел.


ВОДОЛЕЙ

 

23 октомври. В този ден поставете началото на новите си задачи, които ще ви донесат признание и материални успехи, ако са обмислени в началото на месеца и не са ваша хрумка при ретроградното движение на Меркурий. Денят е идеален за сключване на сделки, особено ако са свързани с финанси. Ще направите голяма крачка по пътя към поставената цел.

24 октомври. Поставете началото на поредната доза планирани преди време нови задачи, които ви носят успех и в почивния ден. В състояние сте да предизвикате неочакван обрат в живота си заради неподходящи запознанства, които осъществявате въпреки ретроградното движение на Меркурий. Не взимайте прибързани решения, отнасящи се до професионалните ви планове.

25 октомври. В този почивен ден очаквайте нови предложения за нова дейност, но също и трудности на работното място. Не бързайте с обещанията за инвестиции, дори и ако са ви предложени от хора, които добре познавате. На всички, които и днес работят активно и гонят поредната цел, звездите напомнят, че трябва да са тактични и умерени в действията си.


РИБИ

 

23 октомври. Пригответе се за запознанства, които няма да ви бъдат приятни, но са наложителни, без да допускате сближаване. Не допускайте лошото настроение да попречи на професионалните ви успехи. Не се вживявайте във всяка казана дума и не прекалявайте с критиката на работното си място при ретроградния Меркурий само защото не сте доволни от някого или нещо.

24 октомври. Пригответе се за трудности на работното си място. Ако работите в почивния ден и не съберете сили да ги преодолеете, сами сте виновни за бъдещите си проблеми. Имате възможност да подпишете важен договор и да се отправите на път. Не се отказвайте от най-смелите си цели. Не харчете. Започнете да пестите, за да не се окажете без пари, които трудно ще възстановите при ретроградното движение на Меркурий.

25 октомври. Денят, въпреки че е почивен, позволява да водите разговори, свързани с промени на работното място, но не и да ги предприемете, защото Меркурий е ретрограден. Колегите ви няма да ги отхвърлят. Пътуванията ви носят бъдеща печалба. Може да подписвате документи, но не и свързани с финансови операции. Не влизайте в излишни разговори и спор на работното място.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 23 ОКТОМВРИ!

Петко Павлов – спортен журналист – в. „Борба”, шеф на „Спортни имоти”

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е подвластна на начинания, които ви носят признание и приходи. След нелеката и емоционална година, от която излизате, ви предстоят начинания, водещи в нови посоки.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 24 ОКТОМВРИ!

Тошо Кръстев – кмет на Арбанаси

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви налага съдбовно подчинение. Прибързаността е във ваша вреда. По-добре е да се заредите с търпение и да се оставите на течението. Общувате с лекота, но само ако не налагате мнението си със словесна агресия, която ви печели врагове.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 25 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е изпълнена с нови срещи и запознанства. Бъдете внимателни кого допускате в живота си, за да си спестите разочарованията и страданието заради предоверяване на неподходящи хора.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!