339 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 26.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 26 ОКТОМВРИ

Луната е в Риби.

Цветът на деня е сребристосин.

Минералът – александрит.

За да стимулирате работата на червата си и да запазите доброто си настроение, изпийте сутринта на малки глътки чаша топла вода. Забранена е епилацията, масажът на тяло без загряващи препарати, подстригването. Позволено е ваденето и лечението на зъби. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Завършете работа

 

Ще се сблъскате с трудности, които са пречка при работа, изискваща финансиране, а и Меркурий е ретрограден. Проблем е, че няма как да го осигурите бързо, особено в този ден, а не е изключено и да се откажете от него, защото сте преценили, че се справяте и с вашите средства. Завършете дълго отлагана работа и ще си разчистите пътя към бъдещи успехи.


ТЕЛЕЦ

Труден ден

 

Предстои ви труден ден. Отложете срещите си и новите запознанства, Меркурий е все още ретрограден. Не е изключено да се почувствате виновни заради факта, че не сте се включили в задълженията у дома. Не проявявайте прекалена активност на работното място. Обсъдете с вашите колеги и началници нововъведенията там.


БЛИЗНАЦИ

Търпение

 

Не се поддавайте на желанието да блеснете с нови идеи и промени. Време е за начинание, но изчакайте още десетина дни, защото Меркурий е ретрограден, а и не сте решили какво и кога да започнете. Имате време за размисъл. Не сядайте зад волана. Избягвайте обсъждането на делови проблеми. Проявете търпение, каквото и става около вас.


РАК

Без промени

 

Не взимайте прибързани решения и не предприемайте решителни стъпки за промяна, докато Меркурий е все още в ретроградното си движение. Възможно е влошаване на финансовото състояние. Бъдете отговорни и въздържани. Отложете деловите разговори и внимавайте в думите и действията си, дори и ако ви упрекват, че не е било редно да ги отказвате. По-важно е вие да избегнете трудностите.


ЛЪВ

Не пътувайте

 

Работата ви отегчава с еднообразието си и сте готови за промени в професионален план. Пътуванията са нежелателни заради все още ретроградния Меркурий. Пазете се от недообмислени решения, за да избегнете грешки. Много от вас трябва да направят важен житейски избор. Денят позволява провеждането на делови разговори и срещи.


ДЕВА

Не рискувайте

 

Пазете се от кражби на интелектуален труд и агресия от страна на конкуренти, които лесно ще оборите, а може да заведете и дело за нарушение на вашите права, но само го обмислете и изчакайте Меркурий да приключи ретроградното си движение. Търговците имат възможност да реализират отлични печалби. Не предприемайте начинания. Заемете се с рутинната си работа, за да не се провалите. Денят не ви позволява да рискувате.


ВЕЗНИ

Преценявайте разходите

 

Не ви съветвам да приемате прекалено лично отправените ви забележки, ако искате да се справите с най-обикновени задачи. Пазете се от кражба на улицата, Меркурий е ретрограден, наказва за разсеяността, която може да проявите. Не е изключена криза в материално отношение. Контролирайте разходите си и не раздавайте заеми. Преди да търсите удовлетворение от щедростта си, преценете дали постъпвате правилно.


СКОРПИОН

Неблагоприятен ден

 

Заредете се с воля и решителност и променете навиците си в общуването, като започнете от днес, а и ретроградният Меркурий не забранява такива полезни промени. Въпреки шансовете за приходи, денят е неблагоприятен. Възможни са разправии с партньорите ви на работното място. Отдайте се на интелектуални занимания. При възможност осъществете делово пътуване.


СТРЕЛЕЦ

Пестете

 

Бъдете пестеливи. В близките дни не очаквайте приходи. Възможни са загуби, ако харчите безразсъдно, особено след като Меркурий е все още в ретроградното си движение и забранява не само инвестициите, а и ненужното прахосване на пари. Общуването с нови познати ще ви попречи да работите спокойно и съсредоточено в този важен за вас ден, заради планираните важни задачи.


КОЗИРОГ

Без приходи

 

Денят е неблагоприятен за активна работа заради все още ретроградното движение на Меркурий. Не очаквайте приходи. От сутринта се налага да разрешавате стоварили се върху вас проблеми на работното място, въпреки че не ви засягат пряко. Въпреки усилията ви да постигнете примирие с вашите разярени колеги, няма да успеете да ги успокоите.


ВОДОЛЕЙ

Не инвестирайте

 

Оценявайте реално действията на околните. Не губете решителността си и ще блеснете с професионалните си умения, дори ако дадете отказ на поредното делово предложение. Успехът ви е гарантиран, ако не сте прибързани и планирате работата си. Уговарянето за подписване на сделки, свързани с инвестиции, не е благоприятно за вас заради все още ретроградното движение на Меркурий.


РИБИ

Бъдете внимателни

 

До обяд в този ден не уговаряйте срещи. При запознанства не се поддавайте на нечий чар или умение да омайва с думи, за да не се разочаровате в деловите отношения, които нямат общо със сладките приказки на неангажираща раздумка. Вечерта очаквайте ползотворни делови срещи, но бъдете внимателни, защото ретроградният Меркурий поднася изненади. Не обръщайте внимание на дребните неприятности.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 26 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е най-трудната за изминалите и за следващите девет години от живота ви. Сблъсквате се с трудности, породени от независещи от вас обстоятелства, с които се налага да се примирите, защото са неизбежни. Начинанията са забранени, сватбата – също.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *