382 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 27.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 27 ОКТОМВРИ

Луната е в Риби.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Ефективни са козметични средства за кожата, в чийто състав има екстракти от успокояващи билки. Забранени са терапиите за тяло и лице – кожата е свръхчувствителна и податлива на алергии, подстригването на косите. Позволени са лифтингът, филърите и ботоксът, масажът на лице без избелващи средства.

Забранени са операциите на стъпалата, лимфната система и за премахването на кисти, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Успешни промени

 

Днес сте в изгодна позиция, която е редно да използвате. Промените са във ваша полза, независимо че Меркурий е все още ретрограден и че някои завистници се опитват да ви попречат да ги предприемете, но това не зависи от тях, а само от вас. Имате съдбовна подкрепа в желанието си да постигнете целите си не само за деня, а и до края на годината.


ТЕЛЕЦ

Бъдете практични

 

Денят е подходящ за вземане на важни решения. Проведете задълбочени разговори с вашите колеги и подчинени във връзка с бъдещите ви планове. Не забравяйте да сте практични. Очертават се проблеми на работното място, свързани с нечия немарливост, подтикната от ретроградното движение на Меркурий. Очаквайте информация за финансови постъпления. Заемете се със служебните си задачи и успехът няма да закъснее.


БЛИЗНАЦИ

Не бъдете заядливи

 

Предстои ви ден на спокойна работа, без напрежение и в разбирателство с вашите колеги. Ако сте инатливи и заядливи, сте в състояние да съсипете настроението на колегите си и да провалите деня си, особено след като Меркурий е все още ретрограден. Вечерта предлага възможност за стабилизиране на деловите и личните отношения.


РАК

Приемете мнения

 

Денят е неблагоприятен за вас заради все още ретроградното движение на Меркурий. Не се правете на компетентни при липса на знания, а приемете мнението на околните, за да не предизвикате агресия в деловите си партньори и да не се злепоставите. Срещите и разговорите са успешни. Не ги отлагайте, ако са уговорени предварително, защото ще създадете неприятно впечатление.


ЛЪВ

Делови успех

 

Сложете в ред документацията на фирмата си, за да сте готови през следващия месец за неочаквани проверки, провокирани и от ретроградното движение на Меркурий. Добра новина и изгодно предложение ще ви донесат приходи. Имате шанс за неочакван успех и благоприятно разрешаване на лични проблеми. Деловите разговори са успешни. Предложенията за доходи са примамливи, но ги обмислете добре.


ДЕВА

Успешен ден

 

Днес сте притеснени, но ще се представите блестящо в поредната си изява на работното място. Предстои ви успешен ден, свързан с вашите професионални цели. Завършете започнатата работа и без колебание се заемете с подготовката на новите си задачи, за да поставите началото при директното движение на Меркурий другата седмица. Справяте се без усилия, но ядовете в дома ви са причина да работите по-бавно от обичайното.


ВЕЗНИ

Запазете спокойствие

 

Проведете разговор с финансист, който да ви даде насоки за личната ви стабилност, ако имате намерение да инвестирате, но не сте убедени, че постъпване правилно. Очаквайте предложение за допълнителна работа по впечатляващ проект, който е добре да приемете когато Меркурий завърши ретроградното си движение. На работното място със спокойствие сте в състояние да отхвърлите много работа.


СКОРПИОН

Внимавайте

 

Днес сте изпълнени с енергия, но не бива да сте прекалено дейни. И без това ви липсва желание за работа. В състояние сте сами да си създадете проблеми, само защото се чудите как да отмените срещите и разговорите, които сте насрочили за този ден. Възможни са грешки, ако се занимавате с преподавателска дейност и не сте подготвени съгласно повелята на ретроградния Меркурий.


СТРЕЛЕЦ

Не прибързвайте

 

Ще се издигнете на важна професионална позиция и може да поставите ново начало в работата си, ако прецените че няма да си навредите, след като Меркурий е все още ретрограден. Не бъдете прибързани. Няма да успеете да разрешите лесно проблеми, свързани с финансовите ви планове и намерения. Не търсете потвърждение на правилността в своите действия.


КОЗИРОГ

Бъдете тактични

 

Колкото и да ви се иска да си кажете мнението, бъдете тактични, мълчаливи и отговорни по отношение на служебните си задачи. Не очаквайте бързо и лесно разрешаване на финансови проблеми. Спорни отношения с ваш бивш делови партньор изискват намесата на правосъдието, за да си върнете вложените пари, но ако сте решили да водите дела, изчакайте да приключи ретроградното движение на Меркурий.


ВОДОЛЕЙ

Служебен успех

 

Радвате се на успех на работното място, постигате целите си, завършвате служебните си задачи и будите възхитата на вашите колеги. В материално отношение не очаквайте промени, докато Меркурий е все още в ретроградното си движение. При необходимост проведете делови разговор, който е успешен. Вечерта са възможни проблеми с близък човек.


РИБИ

Справяте се

 

Ще се появят неочаквани препятствия, породени от странични фактори, подтикнати и от все още ретроградния Меркурий, които не бива да ви притесняват. Имате възможност да се справите с всичко, което сте набелязали за деня. Работете търпеливо и съсредоточено. Не разчитайте на помощ отстрани и не се включвайте в конфликти.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 27 ОКТОМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември не позволява да бъдете пасивни. Време е за глобална промяна, от която зависят следващите ви девет години. Дали ще е положителна или отрицателна, зависи само от вас. На късмет не разчитайте.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!