85 четения

Вече е научно доказано: Само глупавите мъже изневеряват

Винаги сме знаели, че неверните господа не са от най-умните, но до този момент не бяхме чували, че те са с научно доказан нисък интелект.
Според проучване, проведено от Института по икономика във Великобритания, преобладаващата част от мъжете, които изневеряват, са с по-нисък интелект от тези, които остават верни на жените си. Специалистите си обясняват този факт съвсем логично, а именно с това, че: добре образованият джентълмен, който притежава аналитично мислене и богат жизнен опит, осъзнава че моногамната връзка е много по-изгодна и финансово, и здравословно, от полигамната.
„Мозъкът на интелигентния мъж го подтиква да взима решения в полза на лоялността, тъй като този тип отношения не подлагат на стрес психиката и тялото му“ е заключението на учените.
Експертите изтъкват, че това е напредък в еволюцията на мъжа, тъй като в природата му е заложено да желае и да има сексуални отношения с повече жени. Докато модерният интелигентен индивид от силния пол е превъзмогнал този инстинкт и предпочита да е верен на избраницата си.
И ако трябва да обобщим накратко – само глупаците изневеряват, момичета!

Източник: струма.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!