ВТУ преминава на електронно обучение

СТУДЕНТИТЕ И СПЕЦИАЛИЗАНТИТЕ ОТ ВЕЛИКОТЪРНОВСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ „СВ. СВ. КИРИЛ И МЕТОДИЙ“ ПРЕМИНАВАТ КЪМ ЕЛЕКТРОННО ОБУЧЕНИЕ, гласи заповедта на ректора на вуза проф. Христо Бонджолов. Дистанционното обучение стартира от 27 октомври и засега продължава до 8 ноември.

През този период онлайн ще се провеждат и изпитите, както и всички публични защити на дисертационни трудове и процедури за заемане на академични длъжности. Събитията, планирани в тези седмици, също трябва да се провеждат онлайн или да бъдат отменени, гласи още заповедта на ректора.

Административните звена ще продължат да работят в установеното работно време при спазване на изискванията за физическа дистанция, хигиена на ръцете, дезинфекция и носене на защитни маски на лицето или шлемове.

One thought on “ВТУ преминава на електронно обучение

  • 26.10.2020 в 17:20
    Permalink

    Редно е щом няма присъствено обучение Ректорът да направи и оптимизация на ръководния състав на университета. Петима зам. ректори са много, двама са достатъчни. Ще се спестят средства, които са нужни на Университета в перспектива. Така по лесно ше се бори Корона вирусът.

    Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *