АСТРОХОРОСКОП ЗА 28.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 28 ОКТОМВРИ

Луната преминава от Риби в Овен в 10.44 ч.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Забранено е да се подлагате на фотоподмладяване, лифтинг, филъри и ботокс, да полагате постоянен грим. Студеното къдрене ще изтощи или изгори косите ви. Позволено е да пречистите организма си с билков чай и плодове. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната избягвайте операциите в областта на стъпалата, пръстите на краката, на сухожилията на пръстите и сухожилните връзки, на храносмилателната система, а след този час – на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Посещение

 

Подгответе се за изненадващо посещение на хора, които не сте виждали от години. Явно са решили, че могат да извлекат лична полза. Бъдете предпазливи, особено при ретроградното движение на Меркурий. Всички, които имат намерение да сключват договори за съдружие днес, да проведат консултации с бъдещите си партньори.


ТЕЛЕЦ

Приходи

 

Ще ви изненадат приходи, които са добре дошли след вчерашните ви притеснения. Не бързайте да харчите, дори и да ви се струва, че няма да изпаднете в криза, защото ретроградният Меркурий поднася изненади. Следобед ще получите предложения за нови професионални изяви и добри приходи. Преценете дали не са рисковани.


БЛИЗНАЦИ

Делови успех

 

Очаквайте добри доходи, за да направите покупките за дома и офиса си. Ако сте уговорили важна среща, осъществете я до обяд. Не са изключени разочарования, породени от неспазените изисквания на ретроградния Меркурий. Пазете се от ласкателства. Преодолейте прекалената си чувствителност. Деловите разговори са успешни, ако ви предложат да ги проведете днес.


РАК

Уморени сте

 

Не бъдете прекалено изнервени, ако ви принуждават да правите ремонти, особено ако сте планирали нещо друго, което според вас ще ви донесе приходи и признание. Потърсете компромиса и оправданието, че Меркурий е ретрограден и не гарантира добри резултати. Ако имате възможност пътувайте и се разтоварете от напрежението, а и умората вече ви личи.


ЛЪВ

Проблеми

 

Контактите ви днес са много, а запознанствата могат да ви донесат немалко разочарования. През целия ден сте подвластни на резки промени в настроението, подтикнати и от опита да се противопоставите на ретроградния Меркурий. Ще създадете проблеми с обкръжението си. Ако сте на работното си място, не се претоварвайте. Работата ви спори и без притеснения от ваша страна.


ДЕВА

Развлечения

 

Днес сте готови на всичко, за да отхвърлите задачите си до края на деня и след това да се отдадете на развлечения с ваши гости от чужбина. Наложете си спокойствие и ще отхвърлите задачите си с лекота. Бизнесмените, на които предстои да планират инвестиции, могат да изчакат няколко дни.


ВЕЗНИ

Не се доверявайте

 

Можете да се радвате на успехи. От вас зависи да постигнете разбирателство с партньорите си и да получите съвети от приятели. Не се доверявайте на непознати, Меркурий е ретрограден. Бъдете внимателни, за да не пропуснете възможността за провеждане на разговорите с началниците си и да искате повишение.


СКОРПИОН

Помощ от близки

 

Логиката и сериозно изречените думи ще убедят хората около вас да се съгласят с вашите доводи и да ви подкрепят. Всички реални идеи можете да реализирате с помощта на близки хора. Трудностите са преодолими и не бива да ви притесняват. Бизнесмените, които развиват дейност, свързана с големи инвестиции, могат да потърсят нови партньори.


СТРЕЛЕЦ

Без начинания

 

Не пътувайте, защото сте разсеяни и заради ретроградния Меркурий са възможни изненади. Надеждите и плановете ви няма да се осъществят, ако предприемате импулсивни промени. Ограничете контактите с колегите и началниците си. Не започвайте нови занимания преди края на месеца. Приемете предложение за работа, ако можете да я завършите в деня.


КОЗИРОГ

Не харчете

 

Помислете си върху плановете за близкото бъдеще, чието начало може да поставите през следващата седмица. Пристъпете към изясняване на отношенията, които сте развалили. Отложете планираните делови разговори. Непредвидени разходи може да нарушат стабилността на бюджета ви, ако прахосвате парите си необмислено преди края на месеца.


ВОДОЛЕЙ

Не инвестирайте

 

Не проявявайте доверчивост към непознати хора, за да избегнете загуби, особено ако решите да сте им полезни, въпреки забраните на ретроградния Меркурий. Не бъдете прекалено критични към колегите си и не прекалявайте с изискванията си на работното място. Бизнесмените да избягват инвестициите, за които нямат доказателства за гарантирана печалба.


РИБИ

Промени

 

Неочаквани проблеми заради неподходящи запознанства налагат да въведете ред в живота си. Отдалечете от пътя си хората, които проявяват интерес към вашите планове. Не бъдете прекалено доверчиви, ако се занимавате с бизнес. Денят е изпълнен с промени, които са свързани с професионалните ви планове. Обмисляйте добре действията си.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 28 ОКТОМВРИ!

28 октомври

Д-р Петя Цветанова – собственик на очна клиника в Г. Оряховица

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември изисква да стабилизирате постигнатото. Начинанията са нежелателни. Периодът е подходящ за създаване на семейство.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *