1569 четения

Доц. д-р Свилен Маслянков е новият специалист на потребителската платформа „Второ мнение“

ИЗВЕСТНИЯТ ВЕЛИКОТЪРНОВЕЦ ДОЦ. Д-Р СВИЛЕН МАСЛЯНКОВ СЕ ПРИСЪЕДИНИ КЪМ СПЕЦИАЛИСТИТЕ В ПОТРЕБИТЕЛСКАТА МЕДИЯ „ВТОРО МНЕНИЕ“. Онкохирургът ще дава онлайн помощ на нуждаещите се от здравни консултации. Опитният медик ще споделя съвети и насоки под формата на видеосъобщения.

Доц. д-р Маслянков има 22-годишна практика в областта на онкологичната, миниинвазивната, колопроктологичната и общата хирургия. Работи във Втора хирургия на Александровска болница, а също така и преглежда периодично във Велико Търново. Специалистът е и преподавател в Медицинския университет в София.

Изявеният онкохирург е специализирал в престижни клиники в Гърция, Испания, Хърватска, Англия, Русия и други. Автор е на множество научни изследвания, сред които монография за съвременните аспекти на рака на ректума, както и научен труд за измерването на качеството на живот на пациенти, страдащи от това заболяване.

При представянето му бе споделено мнение от негова 31-годишна пациентка, която наскоро преминала двойна мастектомия – отстраняване на гърдите – интервенция, придобила сериозна популярност, след като актрисата Анджелина Джоли се подложи на нея.

Галина ГЕОРГИЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!