3536 четения

1858 литра алкохол намериха в мазето на горнооряховска баба

Горнооряховка продавала от мазето си нелегален алкохол за над 14 000 лева. Жената обаче била спипана от полицията, а в избата намерени 1858 литра алкохол. В.Т. била пенсионирана висшистка и след смъртта на съпруга си намерила начин да си изкарва допълнително пари.

Тя била предадена на съда от прокуратурата, но се признала за виновна и сключила споразумение с обвинението. Заради това е получила пет месеца условно с три години изпитателен срок, а споразумението е влязло в сила. Пенсионерката е платила 1000 лева разноски по делото срещу нея, от които 700 лева били за експертиза.

Снимката е илюстративна

2 коментара за “1858 литра алкохол намериха в мазето на горнооряховска баба

 • 30.10.2020 в 4:53
  Permalink

  Когато отмине пандемия та, животът на всички ще се нормализира. В целият свят е хаос. Светът се бори с корупцията, с измамите, лъжите, с трафик на жени, с убийствата, с насилието, с икологията. Най важното е да се създаде работа, за да се предотврати измамата. Хранителните продукти се изчерпват, затова трябва да се помисли как младите да се върнат към земеделието и Селското стопанство. Храним се с изкуствени продукти. Учениците трябва да са заети възоснова на това, което се отглежда в България и да нямат време да прибягват към измама.

  Отговор
 • 30.10.2020 в 16:25
  Permalink

  Ало, Митницата! Тази е дребна риба! Казаха ми за едно мазе край ж.п. линия, с доста повече ракия! Може да се дегустира в една западаща механа….

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!