371 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 29.10.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 29 ОКТОМВРИ

Луната е в Овен.

Цветовете на деня са вишневият и червеният.


Забранени са фотоподмладяването, епилацията, боядисването на косите, лифтингът, ботоксът, филърите, лечението и ваденето на зъби. Пречистете организма си от токсините. Подстригването на косите е разрешено. Денят е подходящ за зачеване.

Забранени са операциите на главата, ушите, очите, устната кухина, челюстта и под брадичката, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Бъдете гъвкави

 

Загубите, които може да предизвикате в този ден, са причина за проблеми с вашите близки. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни към всичко, което предприемате, заради все още ретроградното движение на Меркурий. Постепенно може да възстановите отношенията с деловите си партньори, които изоставихте преди време поради неизвестни причини.


ТЕЛЕЦ

Без агресия

 

Нервни сте, несговорчиви и настроени агресивно към хората. Вашите колеги също са подвластни на упреците и обидните ви думи. Овладейте се! Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да загубите шанса да ви подкрепят при необходимост, особено ако това се случи при ретроградното движение на Меркурий.


БЛИЗНАЦИ

Не критикувайте

 

Трудности в общуването, породени от прибързаност и необмислени приказки, подтикнати от ретроградния Меркурий, може да ви объркат плановете за деня. По-добре се задълбочете в служебните си задължения и мислете преди да говорите и да критикувате. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да предприемете начинания.


РАК

Бъдете умерени

 

Начинанията няма да ви донесат успех, а ще се превърнат в причина за финансови загуби. Наложете си спокойствие. Разчитайте на рутината и знанията си, както налага ретроградният Меркурий. Наложете си умереност във всичко, включително и в исканията си при провеждане на разговори, за да не си създадете проблеми с вашите делови партньори и колеги.


ЛЪВ

Успех в бизнеса

 

Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на чудеса. Въпреки това, ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза на работното място. Бизнесмените и хората, които се занимават с предприемаческа дейност, днес при планирани разговори преди края на годината жънат успехи, на които не са се надявали. Самочувствието им в края на месеца е върхово.


ДЕВА

Не споделяйте

 

Нямате желание за работа, но ако не сте завършили изостаналите задачи съгласно повелята на Меркурий, е добре да го сторите. Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца или лечение на роднини. Отложете планираните делови разговори. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на хора, които срещате днес за първи път. Дискретността е задължителна.


ВЕЗНИ

Приходи

 

Не взимайте прибързани и необмислени решения, бъдете търпеливи и мислете, за да не си създадете проблеми по време на ретроградното движение на Меркурий. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. На работното място успехът е с вас. Обмислете внимателно предложението за нова работа. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Очаквайте финансови постъпления.


СКОРПИОН

Разочарования

 

Разочаровани сте от хора, на които искахте на всяка цена да помогнете да излязат от кризата в личния си живот, но те не само че не ви благодариха, а и се опитват да ви навредят на вашето работно място, но всъщност вредят на себе си, заради ретроградното движение на Меркурий. Бизнесмените да обмислят добре плановете си и да преценят дали да проведат разговори за инвестиции.


СТРЕЛЕЦ

Премълчавайте

 

На работното място съхранете спокойствието си, ако се окаже, че сте сгрешили и ви критикуват. Случва се. Поправете грешката си още днес, за да не се стига до изненади при ретроградното движение на Меркурий. Заемете се със задачите си и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат без причина. Финансирането на нови проекти не е желателно.


КОЗИРОГ

Финансов успех

 

Бъдете внимателни при провеждане на разговори с вашите колеги. В края на работния ден не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си. Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Очаквайте отлични и будещи завист финансови постъпления.


ВОДОЛЕЙ

Натоварени сте

 

Бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари. Ако искате да промените изцяло дейността си, не го правете днес. Със задълженията си на работното място се справяте трудно и сте потиснати.


РИБИ

Не сменяйте работата

 

Новите предложения за професионална реализация да не ви главозамайват, защото не е изключено да са подвеждащи. По-добре не напускайте сегашното си работно място. Ще съумеете да се справите бързо с професионалните трудности. От вас зависи да намерите верния път към бъдещи успехи.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 29 ОКТОМВРИ!

Снежанка Стефанова – секретар, Община П. Тръмбеш

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е най-подходящата да анализирате живота си през изминалите девет години и да осъзнаете грешките, които не трябва да допускате в бъдеще. Склонни сте към усамотяване и засилено желание да се обогатявате с нови знания.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!