511 четения

Астрохороскоп за 30 и 31 октомври и за 1 ноември

Още два дни ще сме подвластни на ретроградния Меркурий. Раци, отложете покупката на имот, Лъвове, тактично критикувайте колегите си, а Везните да не се сприятеляват насила

ЛУНЕН КАЛЕНДАР

30 октомври. Луната преминава от Овен в Телец в 23:18 ч.

Цветът на деня е синият.

Минерал – ахатът.

Забранени са апаратните терапии за тяло и лице, полагането на постоянен грим, епилацията и подмладяващите процедури. Позволени са маникюрът и педикюрът. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на главата, а след този час на гърлото, ваденето на сливици и зъби, лечението на ушите, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

31 октомври. Луната е в Телец.

Цвят – виолетов.

Минералите – оникс и малахит.

Купете си парфюм с аромат на плодове и цветя. Забранени са терапиите за лице, лифтингът и ботоксът, подстригването на косите, лечението и ваденето на зъби. Позволени са електроепилацията, маникюрът, педикюрът и коламаската за жени. Денят е добър за зачеване.

Забранени са операциите на гърлото, щитовидната жлеза, ваденето на сливици, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

1 ноември. Луната е в Телец.

Цветовете на деня са оранжев и жълт.

Минерали – цитрин и кехлибар.

Подстригването на косите и подмладяващите процедури за лице са забранени. Позволени са електроепилацията, коламаската за жени, маникюрът и педикюрът.

Забранени са операциите на гърлото, щитовидната жлеза, ваденето на сливици, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


 

ОВЕН

 

30 октомври. Бързо и с лекота се справяте с обичайните си служебни задължения въпреки ретроградното движение на Меркурий. Предстои ви успешна работа и заслужени бъдещи финансови постъпления. Не бъдете дистанцирани при общуването с вашите колеги. Не провокирайте загуби само защото нещо друго, несвързано със служебните ви задължения, занимава мислите ви.

31 октомври. Трудно ще се справите със служебните си задачи, ако в почивния ден се лутате между желанието за развлечение и вашите задължения и се чудите на кое от двете да дадете предимство. Ако сте убедени, че ще постигнете напредък в работата с поредното начинание, се заемете с него без повече бавене.

1 ноември. В този почивен ден сте доста разпилени и сте готови да се отдадете на бездействие, което може да е правилно решение заради ретроградното движение на Меркурий. Пропускането на важни срещи се отразява и на бъдещите ви планове. Не общувайте с непознати хора. Ако пътувате, не прекалявайте с високите скорости. Планирайте задачите си до края на тази за следващата седмица.

 


ТЕЛЕЦ

 

30 октомври. Ако имате време, сутринта се разходете в парка, за да се порадвате на красотата на природата, без значение какво е времето. Не бързайте да попълвате финансови договори, ако не сте съгласни с вашия дял участие, и не забравяйте, че Меркурий е ретрограден. Бъдете гъвкави и ако трябва, се откажете от планираната сделка, която имате желание да сключите в началото на другия месец.

31 октомври. Неочаквани събития може да ви извадят от летаргията и да се наложи в почивния ден да участвате във важна среща. Не е изключено да ви поканят на политическа дискусия. На работното си място се справяте добре с поставените ви трудни задачи. Както винаги, сте в отлична форма и се изкушавате да блеснете, но може да си спечелите врагове.

1 ноември. Стабилизирайте отношенията си с вашите близки и колеги, въпреки че денят е почивен, а вие се инатите в унисон с ретроградното движение на Меркурий. На работното място сте разсеяни и изнервени заради прибързаност, последвана от грешки. Агресията може да стане причина за конфликти. Отложете деловите срещи и разговори и не разчитайте на късмета си, особено при работа с пари.


БЛИЗНАЦИ

 

30 октомври. Не се надявайте на новина за очакваните с нетърпение финансови постъпления, защото блокажите идват и от ваши грешки при ретроградния Меркурий. Нови предложения за работа ще ви изненадат приятно и ще погъделичкат самочувствието ви. Ако действате прибързано, скоро може да съжалявате, че сте напуснали добре платената си работа.

31 октомври. Отхвърлете до обяд в почивния ден служебните си задължения, особено ако имате изостанали, за да не си създадете проблеми. Следобед поставете началото на нови задачи. Намерете най-добрата подкрепа за идеите си във вашата сфера на дейност. Общувайте предпазливо при запознанства, за да не ви измамят с някое некоректно предложение. Оправете възникналите недоразумения в семейството.

1 ноември. В почивния ден, ако нямате уговорка, не се срещайте с непознати хора, които искат да се промъкнат в живота ви до тайните и плановете ви, защото все още ретроградният Меркурий носи несгоди. Всяка агресия към вашите колеги е във ваша вреда. На работното място сте разсеяни и необщителни. Проблемите в общуването се отразяват и на активността ви. Задълбочете се в задълженията си, за да се справите.

 


РАК

 

30 октомври. Не бива да допускате финансови загуби заради проява на прекалена доверчивост. Планираните разговори може да се окажат ненужни, ако не сте готови за компромис в обмисляните начинания въпреки забраните на все още ретроградния Меркурий. Тези от вас, които са на ръководен пост, да не проявяват агресия към подчинените си и да не налагат точно сега нови правила на поведение.

31 октомври. Погрижете се да защитите интересите си, въпреки че в почивния ден сте повлияни от емоцията, а и звездите ви блокират. Склонни сте да се карате и с хората, които са добронамерени и готови да ви помогнат в трудни моменти. Рискувате да сринете авторитета си заради обиди, изречени към колеги, които винаги са ви подавали ръка в трудни моменти.

1 ноември. В удобно за вас време в този почивен ден огледайте имот, който ви е харесал, и преценете дали да го купите, но не веднага, а след два дни, когато приключва ретроградното движение на Меркурий. На работното място се справяте отлично. Работата ви спори. Трудностите са преодолими. Деловите запознанства ви носят бъдещи ползи. Прочетете още веднъж договорите, които сте подготвили за подпис.

 


ЛЪВ

 

30 октомври. Имате чувството, че са ви натоварили нарочно с непосилни служебни задължения, но те са част от ваши стари и незавършени задачи, които е време да приключите в края на периода на ретроградния Меркурий. Ако насочите силите в изпълнението на задачите си на работното място, ще се справите. В разсеяността сте способни на грешки, които ще се отразят на авторитета ви като професионалисти.

31 октомври. Изпитвате потребност, ако работите в почивния ден, да изкажете мнението си, без да се налага да премълчавате пропуските на вашите колеги, но го сторете с такт и търпение. Реалната оценка на постигнатото е болезнена за вашите колеги и не я приемат. Не са изключени разправии заради отдавна назряващи служебни проблеми, на които нарочно не обръщаха внимание.

1 ноември. Днес денят е почивен, а вие сте доволни от получените похвали, но рискувате да си спечелите врагове, които ще започнат да ви вредят заради невъзможността да приемат уменията ви. Не е изключено да се появят възможности за успешни начинания, изискващи бърза финансова подкрепа. Обсъдете при необходимост начините за кредитиране.


ДЕВА

 

30 октомври. Срещате сериозни трудности в общуването. Променете подхода си към вашите колеги съгласно изискванията не ретроградния Меркурий. Причината е във вашата прибързаност и необмислените приказки, с които сте ги засегнали. Рискувате да се лишите от подкрепа. Не сте доволни, че ви възлагат задачи, които не са ви приятни, но трябва да ги приемете и завършите до края на работния ден.

31 октомври. Вашият авторитет ще се издигне, ако завършите до края на почивния ден започнатите задачи. Оценката е от значение за вашето материално състояние и за бъдещите ви планове. Вечерта направете анализ на постигнатото, за да отстраните грешките и да запълните пропуските в знанията си. Подгответе програмата си за следващия месец.

1 ноември. Заемете се от сутринта в почивния ден с вашите ежеднeвни служебни задължения, дори и да се чувствате изморени, за да не се окажете в новата седмица зависими от вашите колеги. На всяка цена се опитайте да промените мнението на колегите си. Намерете нови възможности за изява, ако вече нямате шанс да се развивате. Обмислете плановете си. За съжаление, няма да постигнете успех в деловите разговори.


 

ВЕЗНИ

 

30 октомври. Справяте се успешно със служебните си задачи, въпреки че Меркурий е все още ретрограден. Отдавна се надявате да разкриете нови възможности за професионална изява и очаквате пари, които дълго не ви превеждат. Овладейте емоцията си, защото може да ви попречи да вземете правилно решение и да предизвика неочаквано вместо успех провала ви.

31 октомври. Не разчитайте на късмета си в почивния ден, а се осланяйте на знанията и уменията си. Активната работа е единствената гаранция за успех. Не се притеснявайте да поискате помощ от колегите си или от влиятелни познати. Добре е чрез тях да разрешите важен професионален проблем, който не бива да ви притеснява повече.

1 ноември. Изнервят ви противоречия, породени от запознанства, които са ви наложени насила в почивния ден, но не сте ги припознали като важни за вас – ретроградният Меркурий ви предпазва от грешки. Въпреки тях ви очаква спокоен ден. Бъдете гъвкави в общуването. Разчитайте на умението си да променяте своевременно тактиката в поведението си в зависимост от създадената ситуация.

 


СКОРПИОН

 

30 октомври. Въпреки че сте готови да се изолирате от света, запознанствата ще се превърнат в основата на бъдещи делови партньорства. Денят е благоприятен за начало на ремонта на офиса ви, но по-добре само купете нужното, а го започнете другата седмица. Предпазвайте се да не изпаднете във финансови затруднения. Ако се занимавате с частен бизнес, успехът ще бъде с вас.

31 октомври. Днес денят е почивен, а вие сте напрегнати и изнервени от неочаквано посещение на ваши познати, които искат финансова помощ, но не бива да им давате пари заради ретроградния Меркурий. Изпълнени сте със сили, но сте разсеяни и нямате желание за работа. Бъдете упорити, ако искате да се справите бързо със служебните си задачи и да се приберете навреме у дома.

1 ноември. Обзети сте от желание въпреки трудностите да започнете нова дейност, макар че в почивния ден е по-добре да не прибързвате, защото Меркурий е все още в ретроградното си движение. Не избързвайте, обмислете добре, за да избегнете бъдещи затруднения. Начинанията няма да ви донесат успех. Отложете деловите срещи и разговори, особено непланираните. Не разчитайте на късмета си.

 


СТРЕЛЕЦ

 

30 октомври. Не взимайте заеми, а ограничете разходите си заради все още ретроградния Меркурий. Трудности по вашия път няма да липсват. Част от тях са свързани с новите ви познати. Бъдете готови да отхвърлите неотложните служебни задачи. Не се включвайте в инвестиции, които са ви предложени в този ден, защото късметът изобщо не е на ваша страна.

31 октомври. Предприетите от вас необмислени промени и начинания, при това в почивния ден, са причината за неприятностите на работното ви място. Отстоявайте търпеливо и без агресия мнението си. Останете верни на принципите си. Не бива да спорите без причина с колегите си. Пътуванията са успешни, ако не ви отклоняват от важни срещи и задължения.

1 ноември. Денят е почивен и ви обещава промени и спокойни разговори. Ще постигнете целите си в личен план, но задачите ви ще изостанат, ако имате намерение да обявите годежа си или дата за сключване на брак. Пазете се от обсъждане и приемане на предложения, свързани с нова дейност, ако никога не сте се занимавали с това. Не пътувайте! Не пренебрегвайте факта, че Меркурий е все още ретрограден.


КОЗИРОГ

 

30 октомври. Бъдете внимателни във всичко, което предприемате на работното си място, и не разчитайте на късмета си. Не взимайте прибързани и необмислени решения в края на месеца. Получавате предложения, които не са във ваша полза, но ще се наложи да се примирите и да ги приемете. Не бива импулсивно да пристъпвате към решение за смяна на работата си.

31 октомври. Начинанията в почивния ден са нежелателни, защото Меркурий е ретрограден. Завършете започнатите задачи. Значимо предложение за делови задгранични пътувания изисква да прецените дали ще се справите с разноските. Предпазвайте се от обещания за лесни успехи, свързани с инвестиции, които ви носят загуби.

1 ноември. Всички ваши срещи в почивния ден са свързани с неприятности заради липса на разбиране от страна на колегите ви в този ден и заради опитите да ви докажат, че вашите идеи са без значение. Проявете търпение и бъдете сдържани. Запазите ли доброто си настроение, успехът е с вас. На работното място стабилизирайте постигнатото съгласно повелята на все още ретроградния Меркурий.

 


 

ВОДОЛЕЙ

 

30 октомври. Може да ви изнудват да помогнете на ваши приятели с пари, без те да са ви ги поискали лично. В никакъв случай не давайте заеми! Начинанията са нежелателни заради все още ретроградното движение на Меркурий. Не надскачайте вашите възможности и не отлагайте важните разговори, въпреки че ще са трудни и без шанс да постигнете компромис.

31 октомври. Ще ви подведат с лъжи за лесни успехи, ако в почивния ден решите да се отдадете на нереалните си фантазии. Оценете силите си и се възползвайте от ставащото около вас, като не нарушавате стабилността си. Бъдете критични към постъпките си, особено на работното място. Избягвайте запознанствата. Бъдете сдържани в общуването с колегите си заради ретроградния Меркурий.

1 ноември. Колегите ви проявяват завист заради професионалните ви успехи и нарочно се опитват да ви развалят настроението от сутринта в почивния ден, но вие не се впечатлявайте. Гневът вреди на вас самите. Примирете се и не им обръщайте внимание, за да имате подкрепата на ретроградния Меркурий. Съставете плановете си за започване изпълнението на новите ви проекти, които са се оказали интересни и за вашите колеги.


РИБИ

 

30 октомври. Ако вечерта ви предстои тържество заради семеен или ваш личен празник за постигнат успех, не се натоварвайте с много работа през деня, а и Меркурий е все още ретрограден. Ще осъзнаете, че месецът е бил успешен за вас, но ви се струва, че трудностите и проблемите ви предстоят. Замислете се за дългосрочните си и за непосредствените цели.

31 октомври. Ядосани сте, защото за пореден път и в почивния ден търсите отговори за проблеми на работното място, но никой не е склонен да ви ги даде. Приемете, че ретроградният Меркурий също блокира думите на колегите ви. Взаимоотношенията ви с тях са обострени. Не слушайте близките си, които ви предлагат да си останете у дома и да не ходите на работа, защото ще си създадете допълнителни трудности.

1 ноември. Бъдете внимателни, ако в почивния ден сте на работното място и се заемете с ненатоварващи ви задачи, за да ги приключите бързо. Още ви е рано да се настроите за активна работа, но и Меркурий е ретрограден – изчакайте още два дни. Не проявявайте доверчивост към непознати хора. Възможни са неочаквани обрати във ваша вреда. Овладейте се и не предприемайте рисковани действия.


ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

На родените на 30 октомври:

30 октомври  Смилена Тодорова – директор на ЕГ „Проф. д-р Асен Златаров”

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември носи преди всичко увеличени приходи. Не отказвайте предложение за допълнителна работа, за да не ви върви на откази в следващите девет години. Изясняването на отношения ще доведе до тяхното допълнително влошаване. Не ползвайте неплатен отпуск.

На родените на 31 октомври:

31 октомври  Петко Галунов – общ. съветник, П. Тръмбеш

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална. Бъдете внимателни, защото трудно контролирате емоцията си, а чувствителността ви пречи да възприемате дори и градивната критика по ваш адрес. Приключете отношенията си с хората, които ви вредят. Начинанията водят към провал.

На родените на 1 ноември:

1 ноември      Славена Грозева – началник-отдел „Правно обслужване, човешки ресурси и общ. поръчки” – Павликени

Д-р Найме Сирачка – лекар ендокринолог

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември засилва стремежа ви да анализирате изминалите години и да осъзнаете грешките си, а също и да се обогатите с нови знания. Самотата е търсено състояние, но понякога ви тежи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

error: Съдържанието е заключено!