Топлофикация Велико Търново с апел към абонатите си да спазват трите „Д“

 

Топлофикация Велико Търново напомня на всички техни абонати, че са взели най-строгите мерки за дезинфекция и предотвратяване разпространението на заразата. От Предприятието призоваха абонатите си да се възползват от възможностите за електронно обслужване. При въпроси, свързани с дейността им, могат да ги потърсят по телефон или да им пишат на имейл.

 

„Направили сме оптималното в дадената ситуация да опазим здравето, както на клиентите, така и на нашите служители, като в същото време сведем до минимум неудобствата за всички. Нека всички подходим отговорно в тези трудни дни на изпитание за цялата държава. Нека спазваме трите „Д“ – дезинфекция, дистанция и дисциплина.“, призоваха от Топлофикация Велико Търново.

 

Ръководството на Дружеството изказа огромната си благодарност към всички техни служители, които продължават да изпълняват професионално задълженията си, независимо от епидемиологичната обстановка и увериха, че те от своя страна се отнасят с отговорност към ситуацията с коронавируса, за да осигурят физическо и психологическо здраве на своите служители. „Нищо обаче не може да замени личната отговорност на всеки един от нас. Трябва да подходим с грижа, взаимно разбиране и отговорност!“, допълват от великотърновската топлофикация.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *