7279 четения

Партия „Има такъв народ“ откри офиса си във Велико Търново

ПАРТИЯТА НА СЛАВИ ТРИФОНОВ „ИМА ТАКЪВ НАРОД“ ОТКРИ ОФИЦИАЛНО ОФИСА СИ ВЪВ ВЕЛИКО ТЪРНОВО. За събитието в старата столица пристигнаха заместник-председателят на партията Тошко Йорданов и главният секретар Виктория Василева.
„Вече не помня кой поред е този офис, който откриваме като партия, но ще ви кажа, че навсякъде се повтаря едно и също. Събират се хора, на които вече им е омръзнало да гледат България такава, каквато е и да живеят в нея. Хора, които настояват за промяна и настояват да бъдат активни участници в тази промяна“, каза зам.председателят Тошко Йорданов.
Той потвърди и това, че голямата цел на партия „Има такъв народ“ до изборите, е да бъдат осигурени 12 000 застъпници за изборните секции, които застъпници да бъдат гарант за възможно най-честни избори. „В крайна сметка ние сме извънпарламентарна партия и не можем да имаме представители в секционните комисии, но имаме право на застъпници. Ще обединим усилията си с Мая Манолова и т.нар. Отровно трио, които също са готови да осигурят хора за наблюдатели. Целта ни е да има по един човек поне в избирателна секция, който да следи за честността на изборния процес“, коментира Тошко Йорданов.
Той беше категоричен, че партия „Има такъв народ“ няма да плаща на своите застъпници. „Това е незаконно, а и ние нямаме пари. Затова търсим доброволци, които искат да отделят един ден от живота си, за да бъде България по-добра и изборите да по-честни. Съмнявам се, че навсякъде ще успеем да спрем измамите, но поне ще имаме по-реални резултати от изборите, защото ако си направите труда да влезете в сайта на ЦИК, ще видите, че в протокола, който тръгва от секционната комисия и стига до ЦИК, има задраскваници, пренаписване, добавяне…Когато на всеки един етап има човек, който да следи за законността, това се прави по-трудно“, коментира зам.председателят на партията.
НАЙ-ВЕРОЯТНО В КРАЯ НА МАРТ ЩЕ БЪДАТ ИЗБОРИТЕ, СПОРЕД ПРОГНОЗИТЕ НА ТОШКО ЙОРДАНОВ. След това партия „Има такъв народ“ може да бъде и управляваща сила, може да бъде и опозиция, зависи от решението на българските избиратели. „Нашата кауза е резултатите от проведения референдум да се превърнат в закон. Затова направихме партията. Защото те заметоха референдума под килима при положение, че нито една политическа партия в цялата история не е имала такава подкрепа, каквато имаше референдумът. Не може да се изправиш пред българския народ и да кажеш: „Вие сте овце и аз ще правя каквото си искам“. Така че това е цел номер едно“, каза Тошко Йорданов. И потвърди, че партията няма да се коалира с ГЕРБ, БСП и ДПС, но е готова да води разговори с останалите политически сили. Отправната точка в тези разговори ще бъде именно желанието на партиите да превърнат решенията от референдума в закон. „Заради тези принципни позиция избрах тази партия за моя. И защото я ръководи човек, който през годините доказа, че е изключително принципен  и отстоява докрай това, с което се е захванал. А и взех активно участие в провеждането на референдума, защото съм убеден, че реализирането на тези въпроси ще допринесат за това гражданите да могат по-пряко да участват във властта и във взимането на решения“, каза и областният лидер на партията Момчил Иванов.
Повече от 320 са членовете на партия „Има такъв народ“ в областта. Партията приема заявления и за членове, и за симпатизанти буквално всеки ден. Вече са изградени и структури в осем от 10-те общини на областта. Няма такива още само в Елена и Златарица.
Борис Китанов, който главен мениджър във фирма за телекомуникационни услуги, е общински лидер на партията във Велико Търново. Представителят в Горна Оряховица е адвокатът Даниела Димитрова. Учителят Цветелин Борисов е общински председател в Свищов. В Лясковец и Стражица представителите са бизнесмени и това са Иван Иванов и Светослав Иванов. В Павликени е Ивелин Иванов, който е ветеринарен лекар, а в Полски Тръмбеш и Сухиндол лидерите са Силвия Николова и Светослав Буланов, които работят в общинските администрации.
Сашка АЛЕКСАНДРОВА
СН. авторката

9 коментара за “Партия „Има такъв народ“ откри офиса си във Велико Търново

 • 01.11.2020 в 14:32
  Permalink

  На 14.08.2020г съм изпратила завление за членство и ледер на или координатор за Община Елена и още нямам отговор, какъвто и да е той. Не зная какво по вече да добавя за коректност, честност и т.н. Може и да не съм одобрена, но няма отговор….

  Отговор
 • 01.11.2020 в 15:14
  Permalink

  Момчиле, за какво ти е тоя микрофон, като сте 5 човека в стая 2х2. И книжки само със зелени корици ли намерихте? Не пасват на балатума.

  Отговор
  • 03.11.2020 в 17:16
   Permalink

   Микрофонът е за да не се чуди какво да си прави ръцете. Удобно прикритие. Ако е седнал на бюро – химикалка.

   Отговор
 • 01.11.2020 в 15:46
  Permalink

  Парата при пара отива. След като премина през николко партии Момчил Иванов цъфна и при Слави. Навремето беше шеф на Спортни имоти. Топна в кацата с меда.

  Отговор
 • 01.11.2020 в 20:39
  Permalink

  Защо Слави се движи с охрана ? От народната любов ли се пази?

  Отговор
  • 04.11.2020 в 8:17
   Permalink

   Освен всичко вярно от коментарите 5 човека накръст партия правят и се правят на мнохо праеедни, пък елементарно как с сложили и маските. Поредните…..

   Отговор
 • 02.11.2020 в 10:23
  Permalink

  Простичък въпрос ? Откъде Слави Трифонов знае за провинциалния адвокат Момчил Иванов. От ДПС разбира се и от Камен Костадинов.

  Отговор
 • 05.11.2020 в 13:26
  Permalink

  Момчиле, Момчилеееее, коя партия сменяш бе, момко ? Аз мислех, че на Слави хората поне ще имат срам, а то пак старите физиономии в нови гащи…

  Отговор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *