АСТРОХОРОСКОП ЗА 02.11.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 2 НОЕМВРИ

Луната преминава от Телец в Близнаци в 11.59 ч.

Цветът на деня е сребристосин.

Минералът – александрит.

Забранени са масажът на раменния пояс и ключиците, парната баня, почистването на лице – механично, както и подстригването. Позволени са електроепилацията, масажът на лицето, коламаската за жени, лечението и ваденето на зъби.

До прехода на Луната са забранени операциите на гърлото, а след този час – на бронхите, белите дробове и трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

 


ОВЕН

Не обещавайте

 

Днес взимате участие в благотворителна дейност, свързана с членството ви в международна организация. Меркурий е все още ретрограден, затова преценете дали не прекалявате с щедростта си и дали няма да бъде възприета със злоба и завист, вместо с благодарност. Начинанията са успешни, ако не се изхвърляте с големи обещания, които няма да изпълните.


ТЕЛЕЦ

Не спорете

 

Дайте воля на вашите фантазии и за миг си представете колко красив би бил животът ви, ако те бяха реалност. За да се справите със задълженията си на работното място не спорете инатливо с колегите си, дори и ако ви правят забележки, а приемете, че са подтикнати от все още ретроградния Меркурий и че се заяждат заради техни вътрешни конфликти, които не могат да споделят.


БЛИЗНАЦИ

Справяте се

 

Срещите с деловите ви партньори са полезни, а този ден ви радва с отлични резултати и постигнати споразумения, въпреки все още ретроградното движение на Меркурий. На работното място се справяте отлично. Всички са готови да ви помогнат, но е по-добре да завършите задълженията си без странична намеса. Отложете инцидентните срещи и разговори, които не само ви притесняват, но и нямате полза от тях.


РАК

Имате успех

 

Не се занимавайте с натоварващи задачи, от които полза няма, а и не са ваше задължение, дори и ако сте добротворци в противоречие с ретроградния Меркурий. Запазете в бизнеса си вашите партньори, които могат да са ви полезни в бъдеще. Осъществете делово пътуване, ако сте сигурни, че ще ви донесе добри приходи в следващите седмици. Очакват ви успех и признание, въпреки трудностите на работното място.


ЛЪВ

Не рискувайте

 

Отхвърлете ежедневните си задължения в синхрон с изискванията на все още ретроградния Меркурий. Вашата проницателност непрекъснато ще учудва хората от деловото ви обкръжение, въпреки че сте се доказали като отлични анализатори. Очаквайте успешни разговори. Отговорността към служебните ви задължения е гаранцията за успех на вашите начинания. Не рискувайте.


ДЕВА

Успешна работа

 

Денят е добър за творческа дейност, но само ако е ваша професия, а не хоби, защото рискувате да си навлечете изненади заради все още ретроградния Меркурий. Ще се сблъскате с проблеми при запознанствата заради доверчивост. На работното място се справяте успешно. Имате възможност да подобрите материалното си състояние.


ВЕЗНИ

Промяна в плана

 

Трудности неочаквано ще наложат да промените плановете си за деня, но не бива да се притеснявате. Проявете мъдрост и въздържаност. В състояние сте да разрешите делови проблеми. Следобед сте във форма, въпреки препятствията по пътя ви заради все още ретроградния Меркурий. Работата ви спори, независимо от напрежението.


СКОРПИОН

Полезни промени

 

Сутринта се погрижете за дома си. Не бива да изпреварвате събитията, ако искате успехът да бъде с вас. При делови срещи и провеждане на разговори се опитайте да не прекъсвате събеседника си. Промените са полезни. Очаквайте известие за печалба. Не давайте съгласие за големи капиталовложения, за да не си създадете неприятности и заради липса на преценка, и заради ретроградния Меркурий.


СТРЕЛЕЦ

Не пътувайте

 

Не допускайте бързо до плановете си делови партньори, с които се запознавате днес, защото Меркурий е още ретрограден и може да ви изненада не само с разочарования, а и с проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Прекъснете всички ненужни партньорства. Ако се занимавате със собствено производство, успехът е с вас. Не е желателно да пътувате.


КОЗИРОГ

Отложете срещи

 

Не допускайте стари грешки да вгорчат живота ви. Неочаквано ще се променят отношенията ви с делови партньори, които цените, но не съжалявайте, защото това е повелята на ретроградния Меркурий. Отложете деловите срещи и разговори, за да си спестите неуспехите и разочарованията. Трудно ви е да се концентрирате, затова се отдайте на рутинните си задължения, ако сте на работното си място.


ВОДОЛЕЙ

Помислете

 

Искате да отложите служебните си задачи, за да пътувате, но рискувате заради ретроградното движение на Меркурий да пропуснете важни срещи, които ви носят бъдещи материални успехи, и да съжалявате. Не е изключено да ви направят предложение за доходоносна инвестиция.


РИБИ

Приемете помощ

 

Емоцията властва над вас и не ви позволява да се справите с деловите с задължения, като ви пречи и все още ретроградното движение на Меркурий. Бъдете по-упорити и ще я надмогнете. Помощ може да ви окаже неочаквано появил се ваш делови партньор, с когото сте работили в недалечното минало и сте съхранили добрите си отношения. Не я отказвайте.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 2 ноември!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември ви радва с материални успехи. Не разчитайте на други облаги, дарени от Съдбата. Бъдете внимателни в отношенията си, за да не ги развалите и да не отдалечите любимите хора от себе си до степен на невъзвратимост. Безработните лесно ще си намерят работа.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *