383 четения

АСТРОХОРОСКОП ЗА 03.11.2020

ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 3 НОЕМВРИ

Луната е в Близнаци.

Цветът на деня е червеният.

Минералите – яспис и рубин.

Изключете приема на тонизиращи и засилващи имунната система средства, ефектът ще е обратен. Забранена е парната баня, почистването на лице – механично. Денят е добър за зачеване. Подстрижете косите си вечерта, ако искате да забавите растежа им.

Забранени са операциите на бронхите, белите дробове, трахеята, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.


ОВЕН

Не сте тактични

 

Изкушението да спорите с началниците си е във ваша вреда. Липсата на самочувствие ви пречи да сте тактични и да работите отговорно, а Меркурий е все още ретрограден. Готови сте да загърбите служебните си отговорности. Дългоочаквана вест е знак, че сте постигнали поставената цел. Не пренебрегвайте възможностите си за делови разговори с чужбина.


ТЕЛЕЦ

Не харчете

 

Независимо от скорошните финансови постъпления, не предприемайте инвестиции и начинания. Завършете започнатото и не харчете приходите си, за да спазите повелята на все още ретроградния Меркурий. Докажете на колегите си, че сте отговорни и не очаквате друг да свърши вашата работа. Пътуване ще ви се отрази добре и ще ви донесе успех.


БЛИЗНАЦИ

Обмислете

 

Начинанията ви са обречени на неуспех заради последния ден на ретроградното движение на Меркурий. Трудностите блокират работата ви и ви изнервят. Избегнете финансовите загуби, породени от липса на прозорливост. Решите ли да сменяте работата си, обмислете действията си внимателно. Пред вас се разкриват нови печеливши перспективи, за които може да съжалявате, ако ги пропилеете.


РАК

Планирайте

 

Върнете чувството си за отговорност, което сте скрили някъде заради съмнението, че ви пречи, но то е от значение за вас. Умението ви да прогнозирате, ако се концентрирате в конкретен проект, е гаранция за успех, въпреки все още ретроградния Меркурий. Ще завишите авторитета си. Бъдете внимателни при работа с документи. Очаквайте приходи. Планирайте следващата седмица и степенувайте по важност задачите си.


ЛЪВ

Успешен ден

 

Отново ви предстои успешен ден в делово отношение. Без особени усилия ще планирате изгодни проекти, но не поставяйте началото днес заради все още ретроградния Меркурий. Очаквайте финансови постъпления. Не позволявайте на вашата мнителност да усложни деня ви. Разчитайте на добрия тон както с колегите, така и с подчинените си.


ДЕВА

Не прибързвайте

 

Въпреки трудностите проведете деловите си срещи и разговори. Не взимайте прибързани решения, защото днес е последният ден на ретроградното движение на Меркурий. Направете крачката към начинания след детайлно обмисляне на идеите си. Не се доверявайте на случайни хора по отношение на пари. Радвате се на успех при неотложни преговори.


ВЕЗНИ

Завършете задачите

 

Заемете със задачите, които напоследък пренебрегвахте във ваша вреда. Подгответе се за сериозни служебни промени. Разговорите с колегите, ръководството и близките ви са затруднени. Резултатите от работата ви не оправдават положените усилия. Избягвайте запознанствата, за да не се разочаровате.


СКОРПИОН

В добра форма

 

Днес сте в отлична форма и готови за работа, но изчакайте и този ден заради все още ретроградното движение на Меркурий. Стабилизирайте деловите си отношения и бъдете предпазливи. Очаквайте подобряване на финансовото си положение. Работата ви спори. Дочакайте по-добри времена за начинания.


СТРЕЛЕЦ

Бъдете сдържани

 

Очаквайте сериозни сблъсъци с ръководството заради вашето противопоставяне на направени предложения, подтикнати и от последния ден на ретроградното движение на Меркурий. На работното място са задължителни търпение и въздържаност в поведението. Неблагоприятното разположение на звездите може да се превърне в неочаквана причина за сериозни професионални неприятности.


КОЗИРОГ

Приемете опит

 

Неочаквано за вас и в дни на принудителен застой в деловите отношения ви радват положителни промени в материално отношение. Имате шанс да спечелите уважението на колегите си и да получите подкрепата им. Отстоявайте възгледите си и бъдете безкомпромисни. Бъдете предпазливи към новите си познати заради все още ретроградния Меркурий. Опитът на по-знаещите ви е от полза.


ВОДОЛЕЙ

Пътувайте

 

Във вас бушува недоволство от всичко, което постигате на работното място, въпреки че не е малко, а и Меркурий е в последния си ден на това ретроградно движение. Не пренасяйте лошото настроение в дома си. Предложат ли ви задгранична командировка в следващите дни, приемете я с удоволствие. Подпишете подготвените финансови договори, за да пътувате без притеснения.


РИБИ

Недоразумения

 

Не работете с финансови документи заради все още ретроградния Меркурий. Възможни са професионални загуби заради прибързаност. Ще навредят на кариерата ви. При заетите в сферата на банковото дело е задължителна задълбочена проверка на всичко, което им предстои да разписват. Следобед не са изключени недоразумения с хората от обкръжението ви.


Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 3 Ноември!

Таня Тодорова – началник-отдел „Регионално развитие, екология, проекти и програми” – Павликени

Георги Серафимов – общински съветник, Павликени

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември е емоционална и завършваща. Прекратете отношенията, които ви тежат, изживели са своето време или блокират пътя ви. Завършете всичко изостанало в изминалите девет години.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *