163 четения

Само за съпруги: Наръчник за щастлив мъж

Идеалите и сценариите за щастлива връзка са толкова различни, че на има дял от психологията, в който се изучават и характеризират семействата, като им дава класификации и видове. Ясно е, че фазата на страстните срещи, изобилните букети, шоколадите, умопомрачителните в своите новости сексуални удоволствия с течение на времето поовехтява. Сластните шепнения и палавите съобщения отшумяват, цветята се появяват все по-рядко, продължителните часове разговори се превръщат в няколко разменени фрази или в скучен монолог на единия съпруг и мрачно мълчание на другия. И затова не са виновни само господата, които лека-полека стават лениви в ухажването.
Щастливите съпруги и жени в дълги връзки се интересуват абсолютно от всичко, от което се интересува и тяхната половинка. Кои са петте основни нужди на мъжа в брака?

1. Щастливият съпруг преживява и напълно осъзнава своите нужди от възхищение
Наясно сте, че не само жената обича с ушите си, нали? В повечето случаи мъжете едва доловимо реагират на комплименти, в които се изразяват привлекателните им външни качества. Въпреки това те имат нужда половинката им да хвали успеха им в обществото, да ги подкрепят и отбелязват, особено в кръга на общите познати, техните постижения и дори обикновени умения. Жените също изпитват тази нужда, но хваленето на мъжете е по-добро от тяхното самохвалство.

2. Щастливият съпруг изпитва нужда да се увери, че жена му е привлекателна
Красотата ще спаси света и брака също. Важно е да осъзнаете, че желанието да се харесате на мъжа не трябва да е в противоречие със собствените ви идеи за естетика и да не е признание за общественото мнение. Момчетата може да говорят и да спорят за женската привлекателност безкрайно, но е факт, че мъжът избира любимата си с вътрешните си инстинкти.

3. Щастливият съпруг изпитва нужда от съвместна ваканция
Важно е да споделите през етапа на запознанството всичките си хобита и предпочитани начини за прекарване на свободното време. За да не се правите некомфортни открития в съвместния си живот, че мъжът обича да прекарва времето си в пиене на бира и гледане на футболни мачове, а жената обожава да се мотае в нощните клубове всяка вечер. Или че съпругът вижда лятна съвместна ваканция на брега на реката с въдица, а съпругата му в оранжерията, театъра и музеите по света. Хобитата могат да бъдат много разнообразни, но във всяко семейство трябва да има нещо общо и обединяващо.

4. Щастливият съпруг има нужда от секс
По-точно, щастливият съпруг напълно задоволява нуждата си от секс със съпругата си, с партньора си. Открито и съзнателно обсъдете, за предпочитане преди да сте консумирали връзката си за пръв път, вашите възгледи за сексуалния живот. Той може да узрее не само в практически експерименти, но и в теоретични диалози.

5. Щастливият съпруг изпитва нужда от мир и тишина, от домашна подкрепа
Да бъдеш спътница, спасителна жилетка за любимия си мъж, да може да изслушваш и да изразяваш своята гледна точка, е задължително в една здрава връзка. Необходимо е да се правят и поносими компромиси и да сте готови да се изправите пред необходимостта от решителни действия. Мъдростта на жената е ценен багаж в пътуването, наречено брак. Не е толкова трудно да бъде задоволен един мъж. В крайна сметка, когато хората се обичат, когато и двамата имат желание да направят общия си живот щастлив и хармоничен, когато една двойка добре познава силните и слабите си страни, изграждането на дом, наречен семейство, е вълнуващо и страхотно.

Източник: струма.бг

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *