520 четения

Вашият хороскоп за 4 ноември, сряда

ОВЕН

Материални успехи

Материалните ви успехи привличат желаещи да се срещнат с вас. Не планирайте деловите си срещи в този ден. Не взимайте важни решения, ако са свързани с финансиране на проекти. Не са изключени грешки на работното място заради неправилната ви оценка доколко са надеждни партньорите ви.


ТЕЛЕЦ

Конфликти

Очаквайте трудности и конфликти заради собствената ви невъздържаност и нежелание да приемете мнението на колегите. Не проявявайте безпричинна агресия заради материалните си стремежи. Понякога се налага да отстъпите, особено когато е във ваша полза. Желанието ви за професионални успехи е зависимо от поведението ви.


БЛИЗНАЦИ

Не прибързвайте

Засилва се стремежът ви към промени, водещи до успехи, ако не решите да се откажете да ги предприемете. Обмислете началото на нови занимания. Претоварването с непосилна работа е във ваша вреда и ще ви изложи. Прибързаността е нежелателна, особено ако е свързана с разговори за сериозни инвестиции.


РАК

Пътувайте

Стабилизирайте отношенията си на работното място. Поемете с разума си новите отговорности в службата. При възможност пътувайте, гостувайте на приятели или колеги и проведете планираните за деня служебни разговори. Намерението ви веднага да подпишете договорите за бъдеща дейност може да бъде причината за провал.


ЛЪВ

Не се претоварвайте

Внимавайте да не пропуснете добрите възможности за финансиране и планирайте целия месец, така че да не се преуморявате, за да не се окажете на легло заради физическо изтощение. Съгласете се на предложение за сътрудничество, ако не е свързано с рисковани инвестиции. Очаквайте финансови постъпления от участието ви в голям проект.


ДЕВА

Противоречия

Задълбочете се и не позволявайте на никого да ви отклони от отговорностите ви. Имате възможност да започнете нови задачи около обед. Изчакайте търпеливо и завършете нещо изостанало. Изпълнени сте с противоречия. Една част от тях са свързани с работата ви, а друга с факта, че сте склонни пасивно да гледате какво става около вас.


ВЕЗНИ

Хаос

Ще осъзнаете, че в този ден на работното ви място цари хаос и ви изнервя. Проверете отново всички разпореждания, които са ви дали, и се заемете със задълженията си. Предстои ви да стабилизирате завоюваните позиции. Търговците ще жънат успех. Всичките си идеи можете да осъществите с помощта на доверени хора.


СКОРПИОН

Грешки

Не се заблуждавайте, че са ви направили изгодно делово предложение. От сутринта се сблъсквате с трудности, породени от безпричинните ви емоционални реакции. Примирете се, че около вас има и некоректни хора. Допуснатите грешки са свързани с ваши професионални претенции и изисквания, които явно не са преценени правилно.


СТРЕЛЕЦ

Ядове

Промените зависят от вас. Напрегнати сте, но този факт не пречи да ги превърнете в положителни. От вас се изисква да сте предвидливи, за да не хлътнете в рисковани сделки. Ядосвате се заради трудности при общуването с деловите ви партньори, които са ви дали неизпълними обещания.


КОЗИРОГ

Емоции

Очаква ви обичайната рутинна работа, но комбинирана с много емоции. Постарайте се да не са негативни, за да избегнете депресията и служебните проблеми. Стабилизирайте постигнатото. Подписаните договори може и да не са печеливши, ако не сте ги прегледали внимателно.


ВОДОЛЕЙ

Успешен ден

Предстои ви успешен и изпълнен с положителни емоции ден. Време е да докажете на колегите си, че новите ви идеи са реални и лесно осъществими без тяхна помощ, а след като са ви отказали подкрепата си, дори и да мечтаят за бонуси, няма как да ги получат. Поднесете идеите си на ръководството и изчакайте търпеливо да ги одобрят.


РИБИ

Не влагайте в сделки

Налага се упорито да отстоявате възгледите си и да защитите интересите си. Сторете го, за да не измените хода на събитията във ваша вреда. Очаквайте материални успехи, но ако получите пари, ги съхранете. Следобед забравете за намерението си да влагате част от полученото в необмислени сделки, защото сте в губеща позиция.


ЛУНЕН КАЛЕНДАР – 4 НОЕМВРИ

Луната преминава от Близнаци в Рак в 23.44 ч.

Цветът на деня е зелен.

Минералът е яспис.

Подложете се на разтоварващ хранителен режим. Забранени са пластичните операции за уголемяване на гърдите. Позволени са лечението и ваденето на зъби и терапията против бръчки с лифтинг ефект. Денят е подходящ за зачеване.

До прехода на Луната са забранени операциите на бронхите, белия дроб и трахеята, а след това – на стомаха, жлъчката, подстомашната жлеза, ако не са животоспасяващи и търпят отлагане.

Честит рожден ден

НА РОДЕНИТЕ НА 4 НОЕМВРИ!

Вашата лична година от рождения ви ден до 31 декември дава възможност за начинания. Всичко започнато ви носи отлични резултати в следващите години, ако е добре обмислено и не сте прибързани. Рискованите начинания ви обещават провал.

4 ноември Аня Димова – бивш апелативен прокурор

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *